Şimdi Ara

THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
9
Favori
44.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @bdullah

Eğer aktarmalı uçuşlar katlı olarak mil kazandırmayacaksa adama sorarlar.

Niye ilk hafta katlı olarak yüklediniz.

Ben kampanyayı görüp 31 Ekim’de 4 Kasım’a ank-isl-Ercan şeklinde tek pnr’da aktarmalı bilet almışım.
    4 Kasım’da uçuşları yapmışım.
    5 Kasım’da anlara-isl uçuşunuzdan 5000 statü mili kazandınız.
    6 Kasım’da isl-Ercan uçuşunuzdan 8000 statü mili kazandınız diye mail atmışsınız.

E ben bunları görerek bakmışımki aktarmalı sorun olmuyor. Yeni aktarmalı uçuşlar almışım. Uçmuşum. Şimdi aktarmalıya x5 olmuyor da ne demek. İlk uçuşta x5 i vermeseydiniz biraz fazla verir aktarmasız alırdım biletleri.

x5 millerin yeni yılda yatacağını bilmiyormuş gibi yapıp Web sitesindeki destek hattına sordum. Geçenki uçuşlar x5 li olarak yatmadı hayırdır diye. 5 gündür cevap yok. Kesin birşey olsa hemen cevaplarlardı. Demekki karışıklık devam ediyor.
    Aman hocam ne yapıyorsunuz şimdi

@Baratonian gelip "Baglantilı uçuşlarda X5 mil yok, okumadan yazmayın" der.

@thylove gelip "Yalan söyleme 5 kat mil yatmıyor" der. Sizi sahtekarlıkla suçlarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ben kampanyayı görüp 31 Ekim’de 4 Kasım’a ank-isl-Ercan şeklinde tek pnr’da aktarmalı bilet almışım.
    6 Kasım’da isl-Ercan uçuşunuzdan 8000 statü mili kazandınız diye mail atmışsınız.

E ben bunları görerek bakmışımki aktarmalı sorun olmuyor. Yeni aktarmalı uçuşlar almışım. Uçmuşum. Şimdi aktarmalıya x5 olmuyor da ne demek. İlk uçuşta x5 i vermeseydiniz biraz fazla verir aktarmasız alırdım biletleri.

x5 millerin yeni yılda yatacağını bilmiyormuş gibi yapıp Web sitesindeki destek hattına sordum. Geçenki uçuşlar x5 li olarak yatmadı hayırdır diye. 5 gündür cevap yok. Kesin birşey olsa hemen cevaplarlardı. Demekki karışıklık devam ediyor.
    Yok öyle birşey yatıyor bağlantılılarda da. Müşteri temsilcileri iş sonunda bana döner diye herşeye olmaz diyorlar. Bu arada bağlantılı bilet daha ucuz değil, daha pahalı. ISL üzerinden ESB-ECN bileti ESB-ISL +ISL-ECN biletinden pahalıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sallama, photoshopunu yapmakta zorlanıyorsan söyle yardımcı olsunlar. Çok maval okuyanı gördük.

Nerede ekran görünütüsü? Sürekli öyle yattı böyle yattı diye milleti kandırmayın.

Thy Miles and Smiles birimi Kesinlikle Aktaramlı uçuşlardan x5 KAZANILMIYOR dedi. Bunu da kafasına göre değil, kampanya şartına da dayandırıyorlar. Adamlar net biçimde ISL varışlı yada kalkışlı demiş. Aktarmalı (transit) yazmıyor. Müşteri hizmetleri de yatmıyor diyor.

Burada sallama yapan bir grup sadece yatıyor diyor. Ne ekran görüntüleri ne başka bir görüntü var.

3-4 tane Photoshop’a mahal vermeyen ss atın, mevzu kapansın

Photoshop yapamıyorsanız bilgi verin arkadaşlar yardımcı olsunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baratonian -- 4 Aralık 2018; 21:9:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Baratonian

Sallama, photoshopunu yapmakta zorlanıyorsan söyle yardımcı olsunlar. Çok maval okuyanı gördük.

Nerede ekran görünütüsü? Sürekli öyle yattı böyle yattı diye milleti kandırmayın.

Thy Miles and Smiles birimi Kesinlikle Aktaramlı uçuşlardan x5 KAZANILMIYOR dedi. Bunu da kafasına göre değil, kampanya şartına da dayandırıyorlar. Adamlar net biçimde ISL varışlı yada kalkışlı demiş. Aktarmalı (transit) yazmıyor. Müşteri hizmetleri de yatmıyor diyor.

Burada sallama yapan bir grup sadece yatıyor diyor. Ne ekran görüntüleri ne başka bir görüntü var.

Alıntıları Göster
    Değerli dostum,

Bunlar için kendini yorma 2-3 kişi var resmen ortalığı karıştırmak için burdalar.Adamlara günlerdir trabzon adana seferleri x5 kat mil statü vermeyecek diyorum bu yüzden 8 adet aldığım business biletimi zarar ederek iptal ettim diyorum utanmadan adamlar biletleri at diyor.Adama sorarlar sen neycisin maliye memurumusun nesin.Size insanlık yapıyoruz haber ediyoruz benim gibi aldıysanız kazanırım diye 5 kat mil olmuyor paranız çöpe gitmesin yanmayın diye adamlar laf anlamıyor.

Bir kaç tanesi de gelmiş beş kat mil anında yatıyor diyor yatıyor ise bana niye yatmadı kasımda yaptığım 3 uçuşdan business.Adamlar bas bas aralık sonunda yatacaktır diye belirtmişken bu art niyetlilere kanmayın.Abdullah nickli kardeşimi ama ayırıyorum bu sözlerim ona değil ona güveniyorum ama diğerleri sakat.

• Anında 5 kat mil yatmıyor diyenlerden Ankara'da oturan varsa, onunla bir yerde buluşalım ispat edeyim 5 kat milin hemen yattığını. Sonra buraya gelip, özür dileyip, ben bilmeden yazıyormuşum diyecek ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baratonian

Ben ekran görüntümü 14 kasımda bu mevzular ortada yokken paylaşmışım. Siz neyden bahsediyorsunuz??

Mesaj linki :http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=135838949

Bu konuya da bir arkadaş kopyalamış:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=135946685

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• BilimveEdebiyat kullanıcısına yanıt
    Bilet fiyatı konusu biraz karışık aslında. Promo biletler olduğu zaman tek tek ucuza gelebiliyor. Ama business da benim gördüğüm tek tek hep pahalı oluyor. Bi kontrol edin isterseniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dangeraus D kullanıcısına yanıt
    Sabbbahhaa kadar yazsan, topla çarp karesini al , Sonuç =<0 (Yazıyyylaa Zerrroo)

Çok net ve basit şekilde Thy Miles and Smiles Müşteri Hizmetleri, Kessssinnnliikklleee Hemmşeehhruuumm (Senin anlayabileceğin dile simultane yaptım) demektedir.

5 şehir ve ISL varış yada kalkışlı olması gerektiği, Kesinlikle transit(aktarmalı) uçuşlarda x5 KAZANILAMAYACAĞI belirtildi. Aksini söyleyen varsa ekran görüntüsünü koysun. Yok halen bu vakte kadar hem ekran görünütüsü koyamayıp hemde Photoshop yapamıyorsan biraz köşene çekil ağla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baratonian -- 4 Aralık 2018; 23:24:44 >
  • Yeni hava limanından uçağa binmek için önce evden bir uçağa binip hava limanına gitmem gerek o derece uzak. Konu kapanmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Anında 5 kat mil yatmıyor diyenlerden Ankara'da oturan varsa, onunla bir yerde buluşalım ispat edeyim 5 kat milin hemen yattığını. Sonra buraya gelip, özür dileyip, ben bilmeden yazıyormuşum diyecek ama.
    Yahu neden anlamak istemiyorsun kasımda yaptığım 3 uçuş yatmadı j sınıdı business uçuş sadece 1000 mil 3 uçuşdan 3000 statü mili yattı oda uçuş sınıfının kendi verdiği mil 1 ocakda geriye kalan 12.000 milin sistem tarafından yatıralacağı thy tarafından açıklandı.Mil ekstreni koy şuraya bende thy arayıp kardeşim kimine yatırıyorsunuz kimine ocakda diyorsunuz neden böyle diyeyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: thylove

Yahu neden anlamak istemiyorsun kasımda yaptığım 3 uçuş yatmadı j sınıdı business uçuş sadece 1000 mil 3 uçuşdan 3000 statü mili yattı oda uçuş sınıfının kendi verdiği mil 1 ocakda geriye kalan 12.000 milin sistem tarafından yatıralacağı thy tarafından açıklandı.Mil ekstreni koy şuraya bende thy arayıp kardeşim kimine yatırıyorsunuz kimine ocakda diyorsunuz neden böyle diyeyim ?

Alıntıları Göster
    Ya konuyu hiç okumuyorsun ya da millet bilet almasın, aldıklarını iptal etsin diye uğraşan bir mil esnafısın. Statü millerinin ayrı bir ekstresi yok , ekstrede sadece bonus miller görülüyor. Bunu bilmiyor olamazsın. Statü millerini takip için not alıp ne kadar arttığına bakman lazım. Ben de hepsinin fotoğrafı var bunu anlatmak için birisiyle yan yana gelip bonus sadece 1 yatarken, statünün 5 kat yattığını göstermek lazım. Onun için yüreği yiyen varsa gelsin göstereyim diyorum ama sizler kötü niyetli olduğunuz için yanaşmıyorsunuz.

Düz mantık, bizim millete bilet aldırmamızın bize ne faydası olabilir? Ama bazıları bu işin ticaretini yaptığından alınanların iptali, onların işine geliyor. Yedeğe yazılmış çakal gibi bekliyorlar vatandaş miller yatmayacak diye korkup biletleri (özellikle business) iptal etsin de, biz çökelim diye.

• Benim yazdıklarım birilerinin zoruna gitmişki mesajlarım silinmiş. Bu bile oynanan oyunu gösterir.

Sayin @Bilimveedebiyat'a katılıyorum, burada "Bağlantılı uçusdan 5 kat mil aldım, Statü millerim 5 kat yatti" deyip, ekran görüntusü ile kanıtlayan insanların başkasının bilet almasından ne gibi çıkarı olabilir ile, "Thy ile konuştum, bağlantılı uçuştan 5 kat mil yok, Trabzon ve Adana için 5 kat mil verilmeyecek, biletleri iptal ettim" diyenlerin dediklerini kanıtlayacak 1 belge bile paylaşmamalarını kıyaslamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Benim yazdıklarım birilerinin zoruna gitmişki mesajlarım silinmiş. Bu bile oynanan oyunu gösterir.

Sayin @Bilimveedebiyat'a katılıyorum, burada "Bağlantılı uçusdan 5 kat mil aldım, Statü millerim 5 kat yatti" deyip, ekran görüntusü ile kanıtlayan insanların başkasının bilet almasından ne gibi çıkarı olabilir ile, "Thy ile konuştum, bağlantılı uçuştan 5 kat mil yok, Trabzon ve Adana için 5 kat mil verilmeyecek, biletleri iptal ettim" diyenlerin dediklerini kanıtlayacak 1 belge bile paylaşmamalarını kıyaslamak lazım.
    Dediğiniz gibi dangeraus üstadım, birilerinin inatla olumsuz yorum yapmalarının altında başka bir niyet var bence de. Bu konuyu okuyanların çok büyük çoğunluğu kafası çalışan insanlar. Karar vermişlerdir sanırım, kim doğruyu söylüyor diye.

• mil konusunda tartışma ha, klas olay beyler aynen devam.

elit plus cipde gel karşıma çık, yüzüme söyle yiyorsa!
  • Tekrar soruyorum bilen yazsın hatta thy yi arayıp soran

Adana trabzon için bilet alıp 5 kat mil kazanabiliyormuyuz diye soran varmı ?

Varsa aldığı cevabı yazabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Dediğiniz gibi dangeraus üstadım, birilerinin inatla olumsuz yorum yapmalarının altında başka bir niyet var bence de. Bu konuyu okuyanların çok büyük çoğunluğu kafası çalışan insanlar. Karar vermişlerdir sanırım, kim doğruyu söylüyor diye.

Alıntıları Göster
    bu thylove mı ne haltsa üyelik tarihi: 7 Kasım 2018 (26 gün önce ,Thy 5 kat statü kampanyası ertesi)
    öbürünün : ocak 2018

benim üyelik tarihim : 2005
    diğer hakaret yağdırılan arkadaşların üyelikleri en az 10-12 senelik. Dediğiniz gibi DH ci aptal değildir,kimin ne olduğunu anlar.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.