Şimdi Ara

THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
9
Favori
44.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adana trabzon x5 kat statü mili konusunda kampanyaya dahil mi değil mi olarak bilgi alabilen oldumu yeni taze bilgi

En son hala belirsizlik vardı thy tarafından net bir cevap alınamadığı için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dangeraus D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar benim 1-2 kasımdaki Kıbrıs milleri hemen yattı. Ekte ekstre görüntüsünü paylaşıyorum. Fakat daha sonra 24-25 kasım bir kez daha Business Kıbrıs ve 5-6 aralık business İzmir uçuşları yaptım. Onlardan da bi tanesinin boarding pass fotosunu yine ekte paylaşıyorum. Bunlarla ilgili ne statü ne bonus hiç mil yüklenmedi. 31 aralıkta yüklenir diye bekliyordum ama burda bir kaç arkadaş yaptıkları uçuşlardan bonus millerin hedaplarına yattığını yazmış. Garip değil mi? Kimine öyle kimine böyle uygulama? Ayrıca ben ilk Kıbrıs uçuşundan 8000 tek yön mil kazanmışken şu an 6 bin küsüre düşürmüşler. Daha 2 Kobrıs 1 İzmir uçuşum daha var. Hepsi business. Eğer 1 ocakta ilk Kıbrıs uçuşuma 8000 mil verilip sonrakilere 6 bin küsür verildiğini görürsem o zaman çarşı karışır :)

THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili

• quote:

Orijinalden alıntı: serken

Arkadaşlar benim 1-2 kasımdaki Kıbrıs milleri hemen yattı. Ekte ekstre görüntüsünü paylaşıyorum. Fakat daha sonra 24-25 kasım bir kez daha Business Kıbrıs ve 5-6 aralık business İzmir uçuşları yaptım. Onlardan da bi tanesinin boarding pass fotosunu yine ekte paylaşıyorum. Bunlarla ilgili ne statü ne bonus hiç mil yüklenmedi. 31 aralıkta yüklenir diye bekliyordum ama burda bir kaç arkadaş yaptıkları uçuşlardan bonus millerin hedaplarına yattığını yazmış. Garip değil mi? Kimine öyle kimine böyle uygulama? Ayrıca ben ilk Kıbrıs uçuşundan 8000 tek yön mil kazanmışken şu an 6 bin küsüre düşürmüşler. Daha 2 Kobrıs 1 İzmir uçuşum daha var. Hepsi business. Eğer 1 ocakta ilk Kıbrıs uçuşuma 8000 mil verilip sonrakilere 6 bin küsür verildiğini görürsem o zaman çarşı karışır :)

Sen şanslısın bana kasımda yaptığım 3 busines uçuşdan gele gele 3000 bonus 3000 statü geldi gerçe 01 ocakda yatacak kalan x4 statü mili kampanya gereği ama kasımın ilk haftası uçanlara yanlışlıka peşin milleri yüklediler hemde bonus milide x5 kat yüklediler normalde x1 bonus mil x5 statü mili olması gerekliydi kampanya gereği.

Business den 8000 mil kazandım sonra 6000 mil kazandım olayı c sınıfı ise uçuş 8000 mil olması gerekir j sınıfı ise 6000 mil biletine bak orda hangi sınıf olduğunu görürsün olay bundan ibaret

• quote:

Y sınıfı seninki burdan linkden 1600 mil verdiğini görebilirsin 8000 mil eder 5 katı

www.turkishairlines.com
    Türk Hava Yolları | Program Ortakları | M&S | Türk Hava Yolları ®
    https://www.turkishairlines.com/tr-az/miles-and-smiles/program-ortaklari/havayolu/turk-hava-yollari/index.html

• thylove T kullanıcısına yanıt
    Tüm biletlerim J sınıfıydı. Hem rez mailinde Hem de uygulamada bileti görüntüleyince hepsinde aynı ve J sınıfı. İlkini neden Y girmişler anlamadım. Boarding pass’in fotosuna baktım şimdi onda da yaptığım tüm uçuşların (İzmir de Kıbrıs da aynı) sınıfı C görünüyor. Rez onay emailinde kazanılacak mil miktarı 1600 yazıyordu. Şimdi uygulamadan bilet ücret kurallarına girince aynı pnr kodlu bilet için kazanılacak mil 1350 yazıyor. Yine ekran görüntülerini koyuyorum. Bilen arkadaşlar yorumlasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serken -- 7 Aralık 2018; 23:59:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Kavacik otobus duragindan otobuse biniyorsun 25 dakikada havaalanina variyorsun. Neyini anlatayim sana bunun ?? inanmiyorsan yarin bin otobuse sure tut. 2 defa gidip geldim ayni sureyi aldim.
    senin otobüs havadan gitmiş heralde
  • serken S kullanıcısına yanıt
    biniş kartında yer alan

Y ekonomi sınıflarının tamamını temsil eder. sadece bulunacağın kabini belirtmek için kullanılır. Kazanacağın mil ile uzaktan yakından alakası yoktur

C business sınıflarının tamamını temsil eder. sadece bulunacağın kabini belirtmek için kullanılır. Kazanacağın mil ile uzaktan yakından alakası yoktur.

yani biletin ücret sınıfı C, D , Z, K, J , I olsun biniş kartında sadece C yazar. business kabinde olduğunu bildirir.

Birde F var

.THY de first class olmadığında thy nin biniş kartında göremezsin :-))

qatar ve ya emirates ve ya lufthansa swiss te görebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serken S kullanıcısına yanıt
    8000 statü yanında 8000 bonus da yüklemişse bu çok iyi.

Benim gidiş otomatik yüklenmişti, dönüşte 3 gün geçip hala yüklenmeyince eksil mil işleme bölümünden uçuşu ekledim. Halbuki Kart bilgilerim bilette de boarding kartında da işliydi.

Hemen yüklendi işlemi gerçekleştirince.

Siz de hiç yüklenmemiş ise buradan bir deneyin derim.

Yok bonus x1 statü x5 yüklenmişse ya 1 Ocak’tan sonra yatacak eksik bonuslar, ya da thy kasım başında yaptığı hatayı fark etti ve artık yüklemeyecek..

🤷🏻‍♂️ Bekleyip görecez hep birlikte

• quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

Benim gidiş otomatik yüklenmişti, dönüşte 3 gün geçip hala yüklenmeyince eksil mil işleme bölümünden uçuşu ekledim. Halbuki Kart bilgilerim bilette de boarding kartında da işliydi.

Yok bonus x1 statü x5 yüklenmişse ya 1 Ocak’tan sonra yatacak eksik bonuslar, ya da thy kasım başında yaptığı hatayı fark etti ve artık yüklemeyecek..

Ellerine yüzlerine bulaştırdılar allah kahretsin diyoum artık uçuşlar yaklaştı adana trabzon işi hala belirsiz gelde delirme çıldırma

• quote:

Orijinalden alıntı: thylove

Ellerine yüzlerine bulaştırdılar allah kahretsin diyoum artık uçuşlar yaklaştı adana trabzon işi hala belirsiz gelde delirme çıldırma

Alıntıları Göster
    Ben twitterdan tekrar sordum. Dahil degil dediler tekrar :(

Edit: Adana Trabzon icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nJOY -- 8 Aralık 2018; 11:54:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nJOY

Ben twitterdan tekrar sordum. Dahil degil dediler tekrar :(

Edit: Adana Trabzon icin

Alıntıları Göster
    Bize yazdıkları cevabı ben gönderdim yeni kayıt açtılar hala dönecekler cidden rezalet sen demedin mi bu cevabı gönderdiniz isl kalkışlı varışlı parkurlarda 31 aralığa kadar yapılan uçuşlarda geçerlidir diye parkurlarda dediğinden sen ne anlıyorsun tüm uçuşlar değil mi ?

İtiraz et gönderdikleri cevabı koy sende rezil ettile bizi

• Ankara aktarmalı Ercan-İstanbul uçuşu kampanyaya dahil oluyor mu? Oluyorsa sadece ESB-ISL ayağı için mi 5 kat veriliyor yoksa tamamı için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

forum ahalisi ucuz bilet fırsatı kovalamakta. ucuz bilet bulan, bilet fiyatı kadar da havaalanına ulaşım parası ödemeyi göze alacak mı?
    18 TL 'ye Yenikapı-Sirkeci'den seferler var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

4 Aralık da İstanbul Havalimanı'ndan Esenboğa'ya uçtum. 1150 mil gelmiş bu uçuş için. Toplam bu kadar mı yatacak acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

4 Aralık da İstanbul Havalimanı'ndan Esenboğa'ya uçtum. 1150 mil gelmiş bu uçuş için. Toplam bu kadar mı yatacak acaba?

Alıntıları Göster
    Businesmi uçttun uçuş sınıfı neydi j mi

• fantezimuziginsevilenismi F kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar thy kesin bizim forumu takip ediyor. 24 kasımdan beri yüklenmeyen miller ben konuyu buraya yazınca hesaba eklendi. Ben hiç bişey yapmadım.

• quote:

Arkadaşlar thy kesin bizim forumu takip ediyor. 24 kasımdan beri yüklenmeyen miller ben konuyu buraya yazınca hesaba eklendi. Ben hiç bişey yapmadım.

:)) güle güle harcayın millerinizi !

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.