Şimdi Ara

THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
9
Favori
44.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir-isl-Ankara ve ters uçuşlar için statü katlı olarak neden yatmadı diye sormuştuk. Gelen cevap şu.

THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili

10 gün düşündüler. Ve sonunda net olmayan bu cevabı yazdılar. Yatacak mı yatmayacak mı? Söylemek bu kadar mı zor. 10 gün kampanya mailini kopyalayıp yapıştırmak için mi düşündünüz. Uçuşları görüyorsunuz sonuçta. Neyse durum söyleyin.

Bidaha yazalım THY’ye. Bakalım birşey değişecek mi? Yoksa robotlarla konuşmaya mı devam edeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

İzmir-isl-Ankara ve ters uçuşlar için statü katlı olarak neden yatmadı diye sormuştuk. Gelen cevap şu.

10 gün düşündüler. Ve sonunda net olmayan bu cevabı yazdılar. Yatacak mı yatmayacak mı? Söylemek bu kadar mı zor. 10 gün kampanya mailini kopyalayıp yapıştırmak için mi düşündünüz. Uçuşları görüyorsunuz sonuçta. Neyse durum söyleyin.

Bidaha yazalım THY’ye. Bakalım birşey değişecek mi? Yoksa robotlarla konuşmaya mı devam edeceğiz.
    Ben 6-7 farklı kişiyle konuştum yarısı trabzon adana x5 kat statü mili için kazanır dediler yarısı kazanılmaz kimlere kaldı thy ibretle seyrediyorum

Kimisine milleri peşin yatırdılar kimisine değil benim statü milleri geriye kalan x4 yatmadı dediklerine göre 01 ocakda daha çok şaşırırız biz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thylove -- 10 Aralık 2018; 7:14:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili

Gitti bizim lahmacun firini

• quote:

Orijinalden alıntı: nJOY

Gitti bizim lahmacun firini
    Bana da kazanılıyor diye mesaj attılar siz uçun uçtukdan sonra dosyanıza bildirin 5 kat mil kazanacaksınız diye vahim durum vallahi böyle bir skandal kabul edilemez

• Arkadaşlar daha önce de burada kaç kere yazdım, ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlattık, hatta bağğğzu terbiyesizler ahlak dışı yazdı diye cezaaaa bile aldılar.

Kampanya şartlarında varışlı ve çıkışlı ifadesi bulunmakta. Yani aktarmalı (transit) uçuklar kesinlikle dahil değil.

2-3 kere Thy Miles and smiles merkez birimiyle görüştüm. İfade zaten çok açık, varışlı ve kalkışlı diyor. Bu yüzden izmirden IsL aktarmalı Ankara varışlı gibisinden uçuşlarda kesinlikle x5 olmayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baratonian

Arkadaşlar daha önce de burada kaç kere yazdım, ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlattık, hatta bağğğzu terbiyesizler ahlak dışı yazdı diye cezaaaa bile aldılar.

Kampanya şartlarında varışlı ve çıkışlı ifadesi bulunmakta. Yani aktarmalı (transit) uçuklar kesinlikle dahil değil.

2-3 kere Thy Miles and smiles merkez birimiyle görüştüm. İfade zaten çok açık, varışlı ve kalkışlı diyor. Bu yüzden izmirden IsL aktarmalı Ankara varışlı gibisinden uçuşlarda kesinlikle x5 olmayacak.
    Merhaba değerli üstadım

Öncelikle aynen dediğiniz gibi hakaret edenler oldu ceza alanlar şahsıma yönelik edenler zaten şirketimizin hukuk müşavirliği tarafından gerekli aksiyonlar alındı haklarında yakındır tebligat gitmesi.Sizede tavsiyem dir hakaret ettiler ise en yakın adliye yada tarafıma ulaşırsanız hukuki olarak gerekli yardımı yaparım.Kimse kimseye şeref onur kırıcı linç edici laf kullanamaz.

Gelelim aktarma uçuşlarına adamlar ne dediği belirsiz nasıl ki adana trabzon bana sürekli dahil değil dediler dünde siz uçun uçtukdan sonra dosya açtırın 5 kat mili kazanacaksınız diye mesaj atmalarından sonra inanın bunlara olan güvenin kalmadı bugün transitler kabul değil diyorlar yarın bir bakmışız yüklemişler dünya kadar bileti iptal ettim zarar ettim bir busines gidiş geliş iptal bedeli 125 tl ye patlıyor yazık günah bunların ne dediği belirsiz mesajlarından sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thylove -- 10 Aralık 2018; 17:23:2 >

• eklenmeyen milleri eksik mil işleme üzerinden problemsiz işleyebilirsiniz. ben yle yaptım
  • Ada ve tzx ucuslari bugun itibariyle basladi arkadaslar. Tecrube eden, duyan, goren, millerinde 5 kat hareketlilik olan arkadaslar yesillendirsin lutfen. Duyarsam ben de yazarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nJOY -- 11 Aralık 2018; 11:18:53 >
  • Arkadaslar benim miller normal islenmis. Mesala ISL - ERCAN 250 mil islenmis 1250 mil islenmesi gerekmiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serta2

Arkadaslar benim miller normal islenmis. Mesala ISL - ERCAN 250 mil islenmis 1250 mil islenmesi gerekmiyormu?
    Bonus mil doğru eklenmiş ama statü mili için 1250 eklenmiş olması gerekiyor. Kontrol ettiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marauder1905

Bonus mil doğru eklenmiş ama statü mili için 1250 eklenmiş olması gerekiyor. Kontrol ettiniz mi?

Alıntıları Göster
    Ustad bu zati statu mili olarak 250 eklenmis. Kampanya bitimi 31 aralik acaba o tarihtemi eklenecek?
  • Olabilir. Bazi kisilere en basindan yatiyor ama digerlerine daha sonradan yatiyor gordugumuz kadariyla kampanya sartlarinda yazdigi.gibi.

• Ada ve tzx bir gelisme yok mu arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: nJOY

Ada ve tzx bir gelisme yok mu arkadaslar?
    Hala aynı kazanırsın diyen var önce uçun sonra dosya açtırın diye kimiside hayır kazanamazsınız diyor rezalet bir durum cidden

• Beyler bonus mil m&s kredi kartı kullanımı, araba kiralama, otel vb. işlemlerinde de kazanılmıyor mu? Uçarak kazanılan sadece statü mili değil mi?

Yorumlarınızda ayrı ayrı uçarak kazanılıyor gibi yazmışsınız ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Kavacik otobus duragindan otobuse biniyorsun 25 dakikada havaalanina variyorsun. Neyini anlatayim sana bunun ?? inanmiyorsan yarin bin otobuse sure tut. 2 defa gidip geldim ayni sureyi aldim.
    Hocam yanlış anlama da, Kavacık durak ile terminalde indiğin yer arası yaklaşık 40 km.

25 dakikada gidebilmek için bindiğin otobüsün ortalama hızının 96km/saat olması lazım, bu da yaklaşık olarak hızının 105-110 altına inmemesi anlamına geliyor(virajlarda yavaşladığını, Kavacık durakta yolcu almak için durduğunu vs. hesaba katarak söylüyorum)

Tabii ki imkansız değil ancak Tem den Hasdal yoluna girildikten sonra sabit ve seyyar kameralı hız radarları var yolda. Yani o mesafeyi 25 dakikada almak isteyen bir kişi binek aracıyla gitmek isterse yüksek ihtimalle radara yakalanacaktır.

Köprü ve Tem trafiğini hesaba katmadım. Yolun en boş olduğu zaman üzerinden hesap yaptım.

Peşin not: Son 2 seneden beri 3.havalimanı şantiyesinde çalışıyorum. Sabah akşam GOP-Şantiye arası trafiğini çekmekle beraber günün her vakti terminalden İstanbul un her noktasına binek araçla gidip gelmişliğim vardır.

Özet geçeyim, normal koşullar altında havaist otobüsünün Kavacık-Terminal arası sürmesi gereken yol süresi trafiksiz yolda 35-40 dakikadır.

• Trafik yoğunluğuna göre bu süre tabi ki degişebilir. Ben bindiğimde saat 11 otobüsü idi hasdalda binen olmayınca basıp gitti ortalama 100 ile gitti. İETT aracı olduğu için radarda hız kuralına takılmıyorlar. Sabıp devam ediyorlar yola. Benim için 40 dakika bile çok iyi bir süre 1 saat bile olsa kurtarır hatta. Gaziosmanpaşa yönüne ters istikamette malesef çok trafik oluyor o tolda bu süreyi almak imkansız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adana - İstanbul için en iyisi deneyimlemek olacak gibi...

Fiyat da gerçekten çok iyi.

Anlamadığım tek nokta. Adana'dan İstanbul'a uçuş varken İstanbul'dan Adana'ya olmaması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 13 Aralık 2018; 15:10:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

Adana - İstanbul için en iyisi deneyimlemek olacak gibi...

Fiyat da gerçekten çok iyi.

Anlamadığım tek nokta. Adana'dan İstanbul'a uçuş varken İstanbul'dan Adana'ya olmaması...
    Var hocam,tekrar kontrol edin isterseniz.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.