Şimdi Ara

THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
9
Favori
44.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nJOY

Var hocam,tekrar kontrol edin isterseniz.

Alıntıları Göster
    Yeni Havalimanın'dan Adana'ya uçuş var mı hocam?

Edit: Pardon hocam normalde varmış ama ben 30-31 Aralık için bakmıştım. O tarihler için yok maalesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 13 Aralık 2018; 17:57:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son durum nedir,

Trabzondan mıhlama yiyebiliyor muyuz yoksa Adana kebab devam mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anisiz

Arkadaşlar son durum nedir,

Trabzondan mıhlama yiyebiliyor muyuz yoksa Adana kebab devam mı ?
    Son durum 5 kat statü mili kazandırmıyor adana trabzon

• İstanbul yeni havaalanından Adana aktarmalı Ankara'ya uçsak 5 kat mil gelir mi? Sonuçta İstanbul kalkışlı oluyor ancak yine de emin değilim. Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nonamenofame

İstanbul yeni havaalanından Adana aktarmalı Ankara'ya uçsak 5 kat mil gelir mi? Sonuçta İstanbul kalkışlı oluyor ancak yine de emin değilim. Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
    Maalesef gelmez, hem aktarmalı olduğu için hem de ISL-ADA, ADA-ESB hatlarına x5 kat mil kampanyası dahil değil.
  • Açılış Mart ayına ertelenmiş. Bakalım bu kampanyaya mı devam edecekler, yoksa yeni kampanyalar mı düzenleyecekler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marta bile zor kurtarır gibi hele ki arabasiz gidip gelenler ve turistler için su an cok zor ulasim simdi gunde iki tane ucak kaldırıyorlar onuda beceremeyip yine rötarlı kaldırıyorlar birde tam kapasite ile çalışınca tamamen çuvallar bunlar. Hala otopark rezil halde. Üzerine para verilmedikçe bir daha tercih etmem. Geçilmeyen yollara uculmayan havalimanlarina ödediğimiz gibi burayada oderiz su an calisanlar hic birsey yapmıyor. Birde araba ule gelenler dikkat etsin hic parali otobana girmeye gerek yok 13 tl almışlar dönüşte parasız olanı twrcih ettim aynı surede ulaştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Açılış Mart ayına ertelenmiş. Bakalım bu kampanyaya mı devam edecekler, yoksa yeni kampanyalar mı düzenleyecekler?
    Daha trabzon adana için 5 kat mil verilmiyor diyorlar ne kampanyası yapacaklar bırak yahu onların yüzünden bir sürü zarar ettik 8 adet bileti iptal ettik şimdide gaziantep başlıyor sefer oda zaten kazandırmaz heralde

• BilimveEdebiyat kullanıcısına yanıt
    THY taşınmıyor ama Singapur taşınacağım diyor.

Ne halt yiyecek acaba yeni havalimanına uçup?

THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili

THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili

• quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

THY taşınmıyor ama Singapur taşınacağım diyor.

Ne halt yiyecek acaba yeni havalimanına uçup?

Bu Singapur Havayolları'nın dünkü bildirisi, onlar da vazgeçerler.

• Açılış şimdilik marta ertelendi , dedik burada hazır değil diye .
  • Daha çok ertelenir taşınma...
  • Yeni havalimanı benim şahsem işime yaradı. Hem thy ile uçuş hemde Turna Kampanyası ile 57 TL'ye bilet aldım. Adana'dan İstanbul'a uçuş için. Havaist ile de Havalimanın'dan Taksim'e 8 TL 'ye geçiliyor.

Toplam 65 TL' ye merkezdeyim. Valla süper fiyat.

Cepteteb ile de 11.50 TL iade var birde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quidditch06 -- 19 Aralık 2018; 16:7:24 >
  • havalimanı ağustosa kadar kesin taşınır diye atatürk'ten en ucuz fiyat veren, kel alaka bir şehre bilet aldım. tarife değişikliği sayesinde yırtacaktık. bu gidişle hedef 2023, biletler elimde patlayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 19 Aralık 2018; 16:17:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

Yeni havalimanı benim şahsem işime yaradı. Hem thy ile uçuş hemde Turna Kampanyası ile 57 TL'ye bilet aldım. Adana'dan İstanbul'a uçuş için. Havaist ile de Havalimanın'dan Taksim'e 8 TL 'ye geçiliyor.

Toplam 65 TL' ye merkezdeyim. Valla süper fiyat.

Cepteteb ile de 11.50 TL iade var birde...
    59 tl olan bilette nasıl turna kampanyası ile 57 tl aldın açıklarmısın

• quote:

Orijinalden alıntı: thylove

59 tl olan bilette nasıl turna kampanyası ile 57 tl aldın açıklarmısın

Alıntıları Göster
    Ben aldığımda bilet 79 TL idi. 59'a hiç yoktu, şimdi açılmış. O zaman Turna kampanyası vardı 20 TL puan veriyordu. Onunla 57 TL'ye gelmişti.

Şimdi de 46 TL'ye geliyor. Cepteteb ile ise 36 TL'ye gelmiş olur. Çok komik fiyat ama böyle şuan...

• 5 günün sonunda herhangi bir işlem yapmadan az önce bu pazarki uçuşların mili yüklendi.

Alınan bilet Ankara kalkışlı isl aktarmalı İzmir biletiydi. Tek pnr. Tek ödeme. 109TL. Bilet satın alınırken iki uçuş da O sınıfı gözüküyordu. Yani yatacak mil 1200 gözüküyordu.

Özetle bu 2 uçuştan gelen miller şöyle. 1200 bonus 6000 statü. Statü millerinin takibi herhangi bir ekstreden yapılamıyor. Manuel olarak hesaplıyorsunuz.

Yani aktarmalı biletlerde herhangi bir sorun gözükmüyor. Statü 5 kat yatıyor.

Geçmişteki bir günkü uçuşlarımızda x4 statü yatmadı. Onu yeni yılda bekliyoruz artık.

• Olmuyor arkadaş, yazmışsın ama kanıt/delil/ss gerekiyor.

Aktarmalı da statü yatmıyor. Yatıyor diyen varsa bir zahmet, “Şüpheye Mahal Bırakmayacak” netlikte ve crop yapmadan ss atarsa herkes bilgilenmiş olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

5 günün sonunda herhangi bir işlem yapmadan az önce bu pazarki uçuşların mili yüklendi.

Alınan bilet Ankara kalkışlı isl aktarmalı İzmir biletiydi. Tek pnr. Tek ödeme. 109TL. Bilet satın alınırken iki uçuş da O sınıfı gözüküyordu. Yani yatacak mil 1200 gözüküyordu.

Özetle bu 2 uçuştan gelen miller şöyle. 1200 bonus 6000 statü. Statü millerinin takibi herhangi bir ekstreden yapılamıyor. Manuel olarak hesaplıyorsunuz.

Yani aktarmalı biletlerde herhangi bir sorun gözükmüyor. Statü 5 kat yatıyor.

Geçmişteki bir günkü uçuşlarımızda x4 statü yatmadı. Onu yeni yılda bekliyoruz artık.
    1200 mil getiren bilet nasıl 109 hangi sınıf normalde business j sınıfı 1000 mil bonus statü veriyor bu nasıl verecek 109 tlye

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.