Şimdi Ara

THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
9
Favori
44.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mil programına bir türlü kayıt olamıyoruz ki.
  • Hepinize tavsiyem o kadar "Bana mil yattı" diyen 10 yıllık üyeler, millerin yattığını gösteren ekran görüntüleri ve THY twitter ekibinin verdiği cevabı kabul etmeyen "Ben konuştum, mil yok, inanmayan arasın" diye tüm delilleri yok sayıp, var olduğu kanıtlanamayan bir konuşmayı savunan birileri ile tartışmaya gerek yok.

Sizin de dediğiniz gibi DH ci kimin ne olduğunu anlamıştır.

Dip not: Bende THY müşteri hizmetleri ile konuştum Trabzon ve Adana hattına 10 kat mil veriyormuş, inanmayan arasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İST-2 Tüyap hattını kullanan oldu mu daha önce? 153 ile görüştüm servisin kalktığı konumu net söyleyemiyorlar. Yarın bu servise bineceğim ama yerini bir türlü öğrenemedik.
  • ankara istanbul kıbrıs uçusumu bağlattım beş kat statü geldi bonus mil beş kat gelmedi ortalama 2 gün sonra yattı statü mili ( normalde ankara istanbul ve istanbul ercan olarak aldım bileti mh den uçusu bağlattım
  • Arkadaşlar bir sorum olacak ?

Yeni açılan trabzon ve adana hatlarında 5 kat statü mili kampanyası geçerli olacak mı ?

Bu konuda bilgi aldınız mı ?

THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili

• Adana trabzon 5 kat mil vermiyor. Ben de twitterdan sordum ve gelen cevabin ekran goruntusunu onceki sayfalardan birine ekledim. Musteri hizmetlerini de aradim. Yok arkadaslar, dahil degil diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nJOY

Adana trabzon 5 kat mil vermiyor. Ben de twitterdan sordum ve gelen cevabin ekran goruntusunu onceki sayfalardan birine ekledim. Musteri hizmetlerini de aradim. Yok arkadaslar, dahil degil diyorlar.
    Teşekkürler

• İzmir-İstanbul, İstanbul-Ankara aktarmalı olarak yeni havalimanı giriş çıkışlı gideceğim 1200 mil verecek normal mi sizce

• Normal, tüm bilet sınıflarınız O sınıfı olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baratonian

Thy müşteri hizmetleri Miles and Smiles birimi çok net şekilde, aktarmalı uçuşlarda x5 KAZANILMAYACAĞINI belirtti. Kampanya şartlarında Şehir kıstası yanısıra Varışlı ve Kalkışlı ifadesinin yer aldığına ve kampanyanın bu kıstası kapsadığını belirtmekteler.

Bu 5 şehir konuşu yanısıra, İstanbul (ISL) havalimanı Varışlı yada Kalkışlı olması gerekmektedir. Aktarmalı (Transit) olan uçuşlar Kesinlikle Dahil DEĞİL.

Örneğin Ankara kalkışlı, ISL aktarmalı, İzmir varışlı uçuş, bu 3 şehir kampanyalı şehir olmasıyla beraber, ISL varış yada kalkışlı olmadığı, aktarmalı (transit) olduğu içim x5 OLMAYACAK.

Bu adam AYT-ISL-ADB aktarmalı uçtuğunu ve x5 statü ile normal bonus milinin yüklendiğini yazmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: thylove

Arkadaşlar bir sorum olacak ?

Yeni açılan trabzon ve adana hatlarında 5 kat statü mili kampanyası geçerli olacak mı ?

Bu konuda bilgi aldınız mı ?

Sorulan surunun tweet linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantezimuziginsevilenismi -- 5 Aralık 2018; 23:47:8 >

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Simit sarayının karşısında, anayolun karşısında, şimdilik.
  • THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili

Buyur burdan yak, adana dahil mi diye sordum gelen cevaba bak, kafamda deli sorular :)

• quote:

Buyur burdan yak, adana dahil mi diye sordum gelen cevaba bak, kafamda deli sorular :)
    Bu THY nasıl bu başarıyı elde ediyor ben anlamıyorum :) Akbank'da böyle her soruya değişik cevaplar alıyorsunuz:) Sizin cevaba göre adana trabzon dahil :)

Bu arada şöyle bir baktım 750 liraya busines ist=>trab=>Ank=>izmir aktarma önerdi :) Buda 1250x3=3750 mil(galiba) demek, x5 olmasa bile rakam fena değil gibi... Birde X5 olsa koşa koşa uçmak lazım :)

• quote:

Banada aynı cevap geldi bugün aynısını dedim adam hala dahil değil diyo şaka gibiler yeminle ek itiraz açtı uçuşda yaklaştı ne olacak bilmiyoruz

• Ben rezervasyon yaptim sadece, gelecek cevaplara gore aksiyon alcam

• quote:

Ben rezervasyon yaptim sadece, gelecek cevaplara gore aksiyon alcam
    Fiyatlar uçuk ama rezerve yapsanda

• quote:

Bu cevaba göre uçup yatırmazlar ise bu cevap ile thh ile alabilirmiyiz statü millerini acaba

• Hocam benim thh ile ugrasacak imkanim malesef yok. Birisi cikip evet dahil dese direk yuruyecegim. Bilet de almadim rezervasyon var birkac ucus icin gidis 259 tl donus 584 tl buldum ve rezerve ettim. Bakalim takipteyim :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.