Şimdi Ara

THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
9
Favori
44.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Ocak'ı beklemeye gerek yok, 12 - 13 Aralık da durum belli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Gereksiz bir şey olarak görüyorsunuz da size çağrı merkezi veya sosyal medya hesabından verilen cevaplar burda ki bir çok kişinin düşüncesine ters olunca size inanabilmek için bilet görseli istediler.

Bilette sizin hiç bir kişisel bilginiz gözükmese de sizin söylediğiniz şeylerin doğruluğunu kanıtlar.

Eğer ortada bilet görseli yoksa sizin söylemlerinizin yanlı/yanlış olduğu izlenimi ortaya çıkıyor ki, bu durumda olan herkes kişisel hiç bir bilgisinin deşifre olmayacağı için çekinmeden paylaşır da siz paylaşmak istemediginize göre bizim genç arkadaşı haklı çıkarıyorsunuz.
    az önce thy mh ile görüştüm haftaya da van,adıyaman,hatay,dalaman hatları açılıyormuş.
    businessları kaçırmamak lazım
    malum x5 mil

• Künefe yemeğe gideriz artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: faithgebze

az önce thy mh ile görüştüm haftaya da van,adıyaman,hatay,dalaman hatları açılıyormuş.
    businessları kaçırmamak lazım
    malum x5 mil

Alıntıları Göster
    Kardeş nasıl x5 öyle ise bu adana trabzon niye dahil değil kampanyayı yapan birime kadar ulaştım konuştuk ısrarla ercan izmir ankara antalya bakü harici x5 değil diyorlar sen başka diyosun

• quote:

1 Ocak'ı beklemeye gerek yok, 12 - 13 Aralık da durum belli olur.
    Yanılıyorsunuz 31 aralıkdan sonra 01 ocakda x4 miller hesaba geçecek sizin dediğiniz tarihde değil thy ankara izmir antalya x5 millerini de yüklemedi hala yanlışlıkla bi yükleme yaptılar belli başlı kişiye sonra onuda düzelttiler sizin belirttiğiniz tarihde hiç bir şey belli olmayacak trabzon adana uçuşlardan x5 gelip gelmediği ama gelmeyecek

Eğer gelirse thy yi tüketici mahkemesi,tazminat her konuda dava ederim.Elimde biletletimin iptalini twitter destek hattından dahil değil mesajını genel müdürlük de açılmış tk ile başlayan dosyamı vede dosyama gelen cevap dahil değil mesajlarını hepsini eklerim.Onların yüzünden ben hem zarar ettim 19 tl iptal bedeli bilet başı üzerine kazancağım avantajlı millerden olmam

• quote:

Orijinalden alıntı: thylove

Kardeş nasıl x5 öyle ise bu adana trabzon niye dahil değil kampanyayı yapan birime kadar ulaştım konuştuk ısrarla ercan izmir ankara antalya bakü harici x5 değil diyorlar sen başka diyosun

Alıntıları Göster
    Kardes bende anlamadim

Mh farkli diyo twiter farkli diyo

Asagidaki arkadaslari dgr forumdaslara sordum

Refetans alabilirsin, onlar diyosa dogrudur dediler

Hatta biri elitemis elite+ 4+2 icin felan ucuyirmus sadece

@dangerous ve @bilim ve edebiyat @sinan

• thylove T kullanıcısına yanıt
    Hocam ya sen bizle dalga geçiyorsun, yada THY seni saf bellemiş kandırıyor.

Benim uçuşlarım bonus standart, statü X5 olarak yatıyor

• quote:

Hocam ya sen bizle dalga geçiyorsun, yada THY seni saf bellemiş kandırıyor.

Benim uçuşlarım bonus standart, statü X5 olarak yatıyor
    Ekran goruntusu paylasabilirmisiniz

• faithgebze F kullanıcısına yanıt
    Sana özelden atıyorum, malûm @thylove sevmiyor böyle şeyleri, o iptal ettiği biletleri paylaşırsa bende burdan paylaşırım.

• Thy müşteri hizmetleri Miles and Smiles birimi çok net şekilde, aktarmalı uçuşlarda x5 KAZANILMAYACAĞINI belirtti. Kampanya şartlarında Şehir kıstası yanısıra Varışlı ve Kalkışlı ifadesinin yer aldığına ve kampanyanın bu kıstası kapsadığını belirtmekteler.

Bu 5 şehir konuşu yanısıra, İstanbul (ISL) havalimanı Varışlı yada Kalkışlı olması gerekmektedir. Aktarmalı (Transit) olan uçuşlar Kesinlikle Dahil DEĞİL.

Örneğin Ankara kalkışlı, ISL aktarmalı, İzmir varışlı uçuş, bu 3 şehir kampanyalı şehir olmasıyla beraber, ISL varış yada kalkışlı olmadığı, aktarmalı (transit) olduğu içim x5 OLMAYACAK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baratonian -- 4 Aralık 2018; 16:34:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Daha önce topladığı miller yoksa ESB-ISL-ECN--ISL-ADB güzergahında 8 uçuşla sıfırdan E+ olunmaz. (1000+1600+1600+1000) =5.200 mil yapar, 5 katı 26.000, iki kere bu şekilde uçunca 52.000 mil gelir. Uçuşları hep business ve arkadaşı en az Classic Plus olarak hesap ettim, Aksi durumda daha az gelir. Bu turu en az 3 kere yapması üzerinede bir uçuş daha lazım en az 2000 toplam millik. Bu da 3.200 TL'ye mal olmaz daha fazla tutar. Eksiğini tamamlıyorsa yeri geliyor 150 millik AnadoluJet uçuşuyla bile tamamlanabiliyor.

Asıl konumuza gelirsek MT yanlış bilgi vermiş Dangeraus arkadaşımızın dediği gibi her uçuştan kampanyalı mil gelir bağlantılı olsa bile. Öreneğin ESB-ISL-ADB uçuşundan business olması durumunda toplam 10.000 mil.

Alıntıları Göster
    Burda yazmış

THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili

• quote:

Ekran goruntusu paylasabilirmisiniz

Alıntıları Göster
    Bu arkadaş dalga geçiyor kesinlikle dikkate almayalım thy çağrı merkezini ara sor şimdi adamlar 31 aralıkdan sonra 01 ocakda geriyr kalan x4 statü milinizi sistem otomatik yükleyecek diyor bu gelmiş hala bana peşin yatıyor diyor hey allahım kimlerle uğraşıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Baratonian

Thy müşteri hizmetleri Miles and Smiles birimi çok net şekilde, aktarmalı uçuşlarda x5 KAZANILMAYACAĞINI belirtti. Kampanya şartlarında Şehir kıstası yanısıra Varışlı ve Kalkışlı ifadesinin yer aldığına ve kampanyanın bu kıstası kapsadığını belirtmekteler.

Bu 5 şehir konuşu yanısıra, İstanbul (ISL) havalimanı Varışlı yada Kalkışlı olması gerekmektedir. Aktarmalı (Transit) olan uçuşlar Kesinlikle Dahil DEĞİL.

Örneğin Ankara kalkışlı, ISL aktarmalı, İzmir varışlı uçuş, bu 3 şehir kampanyalı şehir olmasıyla beraber, ISL varış yada kalkışlı olmadığı, aktarmalı (transit) olduğu içim x5 OLMAYACAK.
    Aynen öyle transit de kazanılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

Burda yazmış

Alıntıları Göster
    Hesabı yanlış yapmış o zaman :) O uçuşlar o fiyata çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimveEdebiyat -- 4 Aralık 2018; 17:47:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thylove

Bu arkadaş dalga geçiyor kesinlikle dikkate almayalım thy çağrı merkezini ara sor şimdi adamlar 31 aralıkdan sonra 01 ocakda geriyr kalan x4 statü milinizi sistem otomatik yükleyecek diyor bu gelmiş hala bana peşin yatıyor diyor hey allahım kimlerle uğraşıyoruz

Alıntıları Göster
    5 katı statü milleri anında yatıyor, okuyanları yanlış yönlendirmeyin. Bu arada biletleri geçtim THY twitter hesabından geldiğini söylediğiniz mesajın tamamının ekran görüntüsünü hala koymadınız. Yarısı kesik, kimden geldiği belli olmayan bir mesaj var sadece. Ben de sizin doğruyu söylemediğinize inanmaya başladım.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    @faithgebze

Merak etme 3 -5 gün rahat ederiz @Sinan_15 ekran görüntüsü isteyince arkadaş ortadan kaybolmuştu şimdi hem ben hemde sayın @Bilimveedebiyat ekran görüntüsü istedik, 1 hafta buralara uğramaz

• Ben de bundan sonra Antep ve Samsun uçuşları başlar diye bekliyordum ama Aralık sonuna kadar yeni destinasyon olmaz diye düşünüyorum.

• Eğer aktarmalı uçuşlar katlı olarak mil kazandırmayacaksa adama sorarlar.

Niye ilk hafta katlı olarak yüklediniz.

Ben kampanyayı görüp 31 Ekim’de 4 Kasım’a ank-isl-Ercan şeklinde tek pnr’da aktarmalı bilet almışım.
    4 Kasım’da uçuşları yapmışım.
    5 Kasım’da anlara-isl uçuşunuzdan 5000 statü mili kazandınız.
    6 Kasım’da isl-Ercan uçuşunuzdan 8000 statü mili kazandınız diye mail atmışsınız.

E ben bunları görerek bakmışımki aktarmalı sorun olmuyor. Yeni aktarmalı uçuşlar almışım. Uçmuşum. Şimdi aktarmalıya x5 olmuyor da ne demek. İlk uçuşta x5 i vermeseydiniz biraz fazla verir aktarmasız alırdım biletleri.

x5 millerin yeni yılda yatacağını bilmiyormuş gibi yapıp Web sitesindeki destek hattına sordum. Geçenki uçuşlar x5 li olarak yatmadı hayırdır diye. 5 gündür cevap yok. Kesin birşey olsa hemen cevaplarlardı. Demekki karışıklık devam ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.