Şimdi Ara

Tiamat ITEMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ettiğim bir konu var bu Tiamat denilen item neden tercih edilmiyor bilindiği üzere pasifi basit ataklarımızı belli bir alan içerisine %50 oranıyla dağıtıyor, stacklemek mümkün. Pek görmüyorum bu itemi, kullanılırsa hangi karakterlere uygun gider veya neden kullanılmıyor ?

• bu item master yi tryn a felan yarar ve o heroları kullananlarda genellikle noob oluyor bu yüzden bu itemi bilmezler.
  • twicth ile iyi gidiyordu. Ama şimdilerde pure ad tarzı oynamaya başladılar onlarda. Pek yararlı bir item değil. Karşında 10-20 kişi yok 5 kişi var ve o alan çok yararlı olamıyor çoğu zaman. Çok küçük bir alana etki ediyor. Ucuzda değil verdiklerine göre. Kullanan vardır mutalaka ben tw oynamam pek tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapi99

Merak ettiğim bir konu var bu Tiamat denilen item neden tercih edilmiyor bilindiği üzere pasifi basit ataklarımızı belli bir alan içerisine %50 oranıyla dağıtıyor, stacklemek mümkün. Pek görmüyorum bu itemi, kullanılırsa hangi karakterlere uygun gider veya neden kullanılmıyor ?

Çünkü etki ettiği alan çok çok az.3 tane yan yana minion duruyorsa soldakine veya sağdakine vurduğunuzda üçüne birden etki etmiyor , anca ortadakine vurunca üçüne etki ediyor , o kadar az yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

Orijinalden alıntı: terapi99

Merak ettiğim bir konu var bu Tiamat denilen item neden tercih edilmiyor bilindiği üzere pasifi basit ataklarımızı belli bir alan içerisine %50 oranıyla dağıtıyor, stacklemek mümkün. Pek görmüyorum bu itemi, kullanılırsa hangi karakterlere uygun gider veya neden kullanılmıyor ?

Çünkü etki ettiği alan çok çok az.3 tane yan yana minion duruyorsa soldakine veya sağdakine vurduğunuzda üçüne birden etki etmiyor , anca ortadakine vurunca üçüne etki ediyor , o kadar az yani.
    Arkadaşlar haklı,fiorayada gider :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liwe'ru

Arkadaşlar haklı,fiorayada gider :D

Alıntıları Göster
    eskiden çok twitch oynardım. tiamatı gereksiz görürdüm. ama denemek istedim. tiamatı def itemi yerine aldım. full buildim vardı (ie-pd-bt-atkspeed bot-lw-tiamat) görünmez bekliyordum 4kişi geliyorlar karşıdan. ultiyi açıp 5el ateş ettim ve bir kadın quadra kill diye bağırdı xdxdxdxd (cleanse spellim vardı)

ilk pentamı da twitchle almıştım :C ne günlerdi onlar. 10dkda 7kill almıştım.sonra ie-pd-bt aldım. bizim nunu 5kişiye daldı öldü. yandan çıktım ultiyle ateş ettim pentakill yaptım. of çok duygulandım ağlayıp geleyim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Talonx

eskiden çok twitch oynardım. tiamatı gereksiz görürdüm. ama denemek istedim. tiamatı def itemi yerine aldım. full buildim vardı (ie-pd-bt-atkspeed bot-lw-tiamat) görünmez bekliyordum 4kişi geliyorlar karşıdan. ultiyi açıp 5el ateş ettim ve bir kadın quadra kill diye bağırdı xdxdxdxd (cleanse spellim vardı)

ilk pentamı da twitchle almıştım :C ne günlerdi onlar. 10dkda 7kill almıştım.sonra ie-pd-bt aldım. bizim nunu 5kişiye daldı öldü. yandan çıktım ultiyle ateş ettim pentakill yaptım. of çok duygulandım ağlayıp geleyim ben

Alıntıları Göster
    Şu an Twitch neden bu kadar kötü? Neden Twitch oynayan herkes feedliyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Phantom Assasin İtemi Aranır
    11 yıl önce açıldı
    ABYSS HOLY WATER SWEEPİNG pot
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

Alıntıları Göster
    Ad sion kasarken basic itemim diyebilirim güzel işe yariyor hızlı bir şekilde hp kasılıyor siona team fight sırasında ise ulti ile birleşince cok eğlenceli oluyor tavsiye ederim. Güzel bir item sadece değeri bilinmiyor=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

Çok squishy yani acaip pro olman gerek önceden bende çok iyiydim şimdi early gamede 3-4 kill almazsam late gamede bir halt yapamıyorum ayrıca GA falan almana rağmen lee 1 tekme atıyo ölüyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenzen

Ad sion kasarken basic itemim diyebilirim güzel işe yariyor hızlı bir şekilde hp kasılıyor siona team fight sırasında ise ulti ile birleşince cok eğlenceli oluyor tavsiye ederim. Güzel bir item sadece değeri bilinmiyor=)

Alıntıları Göster
    Nasus'a aldım 2 tane.Q nun damage ini aynen dağıttığı için tüm minyonlar tekte ölüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazeminro

Nasus'a aldım 2 tane.Q nun damage ini aynen dağıttığı için tüm minyonlar tekte ölüyor.

Alıntıları Göster
    Sivir + 5 tiamat OP
  • quote:

Orijinalden alıntı: z Z z Z z Z

Sivir + 5 tiamat OP

Alıntıları Göster
    twitchin utiyle iyi gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

twitchin utiyle iyi gidiyor

Alıntıları Göster
    aram'da iyi kullanılabilecek bir item gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazeminro

peki q stack olarak bir tane mi sayiyordu yoksa hepsini mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

twitch kötü değil. sadece oynaması zor. (skillerden bahsetmiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonx

quote:

twitch kötü değil. sadece oynaması zor. (skillerden bahsetmiyorum)

Alıntıları Göster
    Dotada buna benzer bir item var farm yapmak için alınır genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Piriz

Dotada buna benzer bir item var farm yapmak için alınır genelde

Alıntıları Göster
    Twitch tiamat stack yap gg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Twitch tiamat stack yap gg.

Alıntıları Göster
    Banada Sion ve Twitch için iyi bir item gibi geldi fakat bugüne kadar pek görebildiğimi söyleyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: VCR

Banada Sion ve Twitch için iyi bir item gibi geldi fakat bugüne kadar pek görebildiğimi söyleyemem

Alıntıları Göster
    Nasusla fioraya hala alırım . Ama Nasusta iyi farm yapmadan almayın engel olur
  • DotA'da fury'yi alan çok olurdu, ancak tiamat alan hiç görmedim bu oyunda. Ben de almadım, etki alanını falan bilmiyorum ama erayyirik'in söylediğine dayanarak buffa ihtiyacı olduğunu söyleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.