Şimdi Ara

Tıbbi görüntüleme KPSS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu bölümü okumak istiyorum bir de KPSS'cilerle konuşmak istedim

Yazacak bölüm bulamadım ve bu bölümde karar kıldım fakat özelde 1500 TL diyorlar ne kadar doğru

Kamuya atanırsak 3000 TL deniyor fakat alım puanları epey yükselmiş ve eskisi kadar kadro açmıyorlarmış doğru mu?

• Arkadasim tibbi goruntulemeden uzak dur bak ben mezunuyum 1550+agi maasim kamu hastanesinde hizmet alim bunyesinde ozel calisiyorum atama puanlari 86 dan kapatti suan galiba bizim ayak bagimizda taseron calismak zaten rontgende taseronda artik bende rontgende calisiyorum . Bolum bitik . Mesailer esnek . Ha ben 90 alirim diyosan oku tabi . Bu bolumde is miş yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatomi96

Arkadasim tibbi goruntulemeden uzak dur bak ben mezunuyum 1550+agi maasim kamu hastanesinde hizmet alim bunyesinde ozel calisiyorum atama puanlari 86 dan kapatti suan galiba bizim ayak bagimizda taseron calismak zaten rontgende taseronda artik bende rontgende calisiyorum . Bolum bitik . Mesailer esnek . Ha ben 90 alirim diyosan oku tabi . Bu bolumde is miş yok

90 almak nasıl bir sıralamaya tekabül ediyor

Bir de bu sıralama kaç kişi arasından?
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Bolum bazinda yani tibbi goruntulemeler icinden ilk 100 sanirim . 87 alanin siralamasi 320 ile 340 arasindaydi . Genel siralama hakkinda fikrim yok hocam
    Ve tibbi goruntulemeden sadece rahat 9 binnmezun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatomi96 -- 17 Temmuz 2017; 22:9:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bölüm için dediklerin doğru KPSS'de 84-86 puan arası yığılma var özellikle. Bende 2016 Ön lisans KPSS'den 85 aldım. Bölümde mezun çok ve puanlar arttı ne hikmetse bu 2016 KPSS'de Radyoloji başarı oranı almış başını gitmiş, 2016 Ön lisans KPSS'de en başarılı bölüm desek yalan olmaz herhalde
    12.500 lük alımda bizden 358 kişi alındı ve puan en düşük 86'da kaldı sonraki alım ne zaman olur, kadro ne kadar verilir bilinmez.
    Bölüm olarak kamuya atanırsan yani KPSS iyi çalışıp iyi bir puan alırsan rahat edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freedom Leader -- 30 Temmuz 2017; 3:53:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik ve KPSS
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.