Şimdi Ara

tıbbı görüntüleme teknikeri---olanlar veya tanıdıkları olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar baslıkta belirttiğim meslekte ne kadar yükselebiliriz puan yeterli seviyede gelmezse bu bölümü yazmayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşım okuyor bu yaz mezun olucak yazın özel hastanede 1 milyara yakın maaşla çalışıcak sonra kpssye girip devlete geçicek 2,5-3 milyar maaş alıcağını söyledi artı nöbetlerle dahada maaşının 4 milyar civarlarına yükseleceğini söyledi, mevki olarak yükselme konusunda bilgi sahibi değilim. Not: Hepsi doğrudur demiyorum sadece arkadaşımdan duyduklarımı söyledim.
  • 5 binden az maaş alanlar bence şu anda kötü durumdadır. 1 Dolar 2.2TL Bilim ve Teknolojide tamamen dışa bağımlı kaynaklarını işlemeden satan bir devlette yaşıyoruz. Evinizde oturup peynir ekmek yiyecekseniz iyi bir maaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsii

arkadaşım okuyor bu yaz mezun olucak yazın özel hastanede 1 milyara yakın maaşla çalışıcak sonra kpssye girip devlete geçicek 2,5-3 milyar maaş alıcağını söyledi artı nöbetlerle dahada maaşının 4 milyar civarlarına yükseleceğini söyledi, mevki olarak yükselme konusunda bilgi sahibi değilim. Not: Hepsi doğrudur demiyorum sadece arkadaşımdan duyduklarımı söyledim.

Hocam cok tesekkurler arkadasinz hangi uni de

• quote:

Orijinalden alıntı: BiColaTesla

5 binden az maaş alanlar bence şu anda kötü durumdadır. 1 Dolar 2.2TL Bilim ve Teknolojide tamamen dışa bağımlı kaynaklarını işlemeden satan bir devlette yaşıyoruz. Evinizde oturup peynir ekmek yiyecekseniz iyi bir maaş

Bana devlette çalısıp 5 bin liranin ustunde maas alan meslekleri sayarmisinz

• hunter9796 H kullanıcısına yanıt
    Devlette 5bin altına çalışanların yanında hiç kalırlar. Devlete girip örgü örerek memurluk yapan devlette yatan mühendisler yüzünden ülke bu halde zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiColaTesla

Devlette 5bin altına çalışanların yanında hiç kalırlar. Devlete girip örgü örerek memurluk yapan devlette yatan mühendisler yüzünden ülke bu halde zaten.

özel sektör sonucta onada güven olmuyo. Eger biraz sermayemiz olsa babadan zengin olsak bizde biliyoruz kendi isimizin patronu olmayi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hunter9796 H kullanıcısına yanıt
    Malatya inönü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.