arkadaşlar tibet serverinde olanlara duyuru bu akşam saat 8 de giricem oyuna. tibet serverindeki charı bırakıyorum. ve malları herşeyi elixirler felan fulan hepsinin yerlere atıcam almak istiyen varsa gelin downhang ın east gatede atıcam duyrulur çünkügreecedeki charıma geri dönücem veee lakin en sonda şifremi ve id mi vericem bilesinizyo 8 olmaz 9 olur anca 9 da görüşmek üzre
onu bırak ta lvl in kaç işe yarar bişey varsa ben gelirim kapışa
:D elixir dioolm
lvlim 33 full int bi ........ yaramaz hehe +2 swordlar var elixir weaponlar var 5 6 tane elixiri her türünden var işte 30 lvl kurt var ondan sonra gold var itemler felan fulan işte
ooooww sabaha kadar east gate de beklerim bn ozamn :d
yav oyunu korece yaptım sildim. şimdide cd lazım cd de arkadaşta kardeşimi bekliyorum gelsin yollıycam almaya cdyi sonra yükliycem yani en geç 9 da oyundayım
arkadaşlar bi sorun çıktı. kimse gelmesin yarın ben size bi saat sölerimöle gelirsiniz. fuzürlü beklemeyin. çünkü cd arkadaşta ve onuda alamadım daha.hem onu yükliycen patchları var off off yani anca yarın
Bak sana yardım ettim alitahsin oyunu düzeltemnde. Bi kıyak yaparsın artık.Mesela id pass ver gerisini ben daığıtırım millete.Yada dağıtmam Bana kurt yeter.Tabii verirsen.Muhtemelen ismim Ozan2 Ozan23 Ozan234 arasından biri olacak
elixirlere birine sözüm var kurtuda sana veririm madem zaten ora biişime yaramaz benim greecede 41 lvl hybird char vardı on la oynıycam bu hybirdü toparlamam için napmalıyım sizce
Hybrid ama ne?2str 1 int mi 2 int 1str mi? Ona göre cevap yazacam.
sanırım arkadaş 2int 1str gidiyordu
benim arkadaşım olurda
evt celede doru demiş 2 int 1 str di. lvl 26 mı 28 mi ondan sonra hep inte verdim.toparlanmakiçin napabilirim
lvl28di ii hatırlıyorum o zaman tanışmıştık şu thief vardı hatırlarsın demi
evt mohamed'di
o zaman dalcaktık ona çünkü adam bandit scrolla basmıştı biz karar verene kadar gitti adam neyseeee şu hybird charları nasıl düzeltcezz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme