Şimdi Ara

TibeT 80 lvl full Str Glavier acc. Satılık HypeR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tibette oynayanlar charı bilir oynamayanlarada anlatırız ciddi düşünenler msnye eklesin koraysuakar@hotmail.com charda full garment setve 12 cri glavie var ayrıca full farm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _HypeR_ -- 15 Nisan 2007; 17:58:42 >

• Msn'den dosya almak istemeyebiliriz.(Keylog vs.). Buraya ss'leri upluod edip koyarsan senin açindanda satilmasi için daha iyi olucaktir.
  •  TibeT 80 lvl full Str Glavier acc. Satılık HypeR

TibeT 80 lvl full Str Glavier acc. Satılık HypeR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _HypeR_ -- 15 Nisan 2007; 21:15:46 >
  • koray sana sadece guluyorum ben Ansin pvp resmini koymusun cok komiksin unutma elindeki benim 64+5 sosun glavie benim boyle prim yapmaya calısıyosun harbi kotu yani bişi demiyim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maccould -- 18 Nisan 2007; 15:11:04 >
  • Konu gereksiz mesajlardan temizlenmiştir.
    Char hakkında yorum yapacaksanız bunu doğru bir dil ve mümkünse ss eşliğinde yapınız.
    Şahsi kininizi karıştırmayınız.
  • karakter tipi hariç char güzel
    maymun adam figürünü bi türlü sevemedim:D
  • Nomad kafan mi guzel benim mesajimi neden sildin kimseye karsi kinim falan yok iki tarafi da cok cok iyi taniorum ve cok iyi arkadaslarim ama boyle sacma sapan gider yaparsan sana karsi bi kin tutacak gibiyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Konu gereksiz mesajlardan temizlenmiştir.
    Char hakkında yorum yapacaksanız bunu doğru bir dil ve mümkünse ss eşliğinde yapınız.
    Şahsi kininizi karıştırmayınız.

bunun kinle ne alakası var adam satıyorum sağlamım demiş

bizde uyardık sağlam değil ezik dedik ne var bunda kinle ne alaksı var...
  • @ 1sat
    Kafam güzel ama senin lord_westside ye ana avrat sövmekten buradan sınırsız banlandığını hatırlıyorum. Yeni nikin hayırlı olsun.
    Yukarıda doğru bir dil demişim. Bana kafan mı güzel diye hitab ederek başlıyorsun. Birilerine "lan" diye hitab ediyorsun. Burası kahvehane değil. Bir de artis artis sana kin tutarım falan diyorsun. Önce yazdıklarını bir oku, anla.
    Arkadaşın charı hakkındaki yorumlarınız da derli toplu mümkünse ss li olsun demişim. Gene diyorum.

@by-asik
    Char iyi değil de ezik diyorsanız bunu gerekçeleriyle, sebepleriyle söyleyin. İtemi kötü dersiniz, skilleri kötü dersiniz, farmsız dersiniz vs vs. Yani elle tutulur bir şeryleri doğru bir dille söyleyin.

Sizlerle şahsi bir sorunum falan yok. Olayı yanlış anlamayın. Yarın öbürgün siz char satışı için burada ilan verirseniz gelip sizin topiğinize dallanan modellere de aynısını yaparım.

İyi forumlar.

• Ana avrat sovmekten degil kendim istedigim icin hesabim kapatildi sonra tekrar actim.Lord_Westside benim icin cok ozel bi insan isi gucu palavra yine olsa yine ana avrat kufur ederim orasi bana kalmis.
    Senden bi ricam olcak konuyu uzatmak istemiorum bu hesabimi da kapatirsan cok sevinirim herkese kolay gelsin bol sans...
  • geldiler yine kankama :) persembe gelırken emanetlerı getırmessen sakın geleyım deme kan cıkar valla :)
  • Gerçekten çok güzel bir karakter
  • quote:

Orjinalden alıntı: spydevil

Gerçekten çok güzel bir karakter

karakter derken
  • quote:

@ 1sat
    Kafam güzel ama senin lord_westside ye ana avrat sövmekten buradan sınırsız banlandığını hatırlıyorum. Yeni nikin hayırlı olsun.
    Yukarıda doğru bir dil demişim. Bana kafan mı güzel diye hitab ederek başlıyorsun. Birilerine "lan" diye hitab ediyorsun. Burası kahvehane değil. Bir de artis artis sana kin tutarım falan diyorsun. Önce yazdıklarını bir oku, anla.
    Arkadaşın charı hakkındaki yorumlarınız da derli toplu mümkünse ss li olsun demişim. Gene diyorum.

@by-asik
    Char iyi değil de ezik diyorsanız bunu gerekçeleriyle, sebepleriyle söyleyin. İtemi kötü dersiniz, skilleri kötü dersiniz, farmsız dersiniz vs vs. Yani elle tutulur bir şeryleri doğru bir dille söyleyin.

Sizlerle şahsi bir sorunum falan yok. Olayı yanlış anlamayın. Yarın öbürgün siz char satışı için burada ilan verirseniz gelip sizin topiğinize dallanan modellere de aynısını yaparım.

İyi forumlar.

Nomad sen 1sat a lan kafammı guzel dediği için eleştiriyosun ama sen yazdıgın yazıda adama artis artis konusma diyosun bana gore onun dediği laflardan bi farkı yok senin konusmanın sende dikkat ette belki senide biri bigün uzaklastırır bunula beraber bana seviyeli bi cvp yazarsan memnun olurum ii oyunlar herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maccould -- 20 Nisan 2007; 0:46:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: maccould

quote:

@ 1sat

@by-asik

İyi forumlar.

Nomad sen 1sat a lan kafammı guzel dediği için eleştiriyosun ama sen yazdıgın yazıda adama artis artis konusma diyosun bana gore onun dediği laflardan bi farkı yok senin konusmanın sende dikkat ette belki senide biri bigün uzaklastırır bunula beraber bana seviyeli bi cvp yazarsan memnun olurum ii oyunlar herkese

Sen benim yazdıklaımı anlamamışsın ki be güzel kardeşim. LAf olsun diye yazmışsın bunları. Maksadın arkadaşımıza laf geldi biz de birşeyler diyelim.
    Sen de uzaklaşırsın falan derken ben buraya çakılı değilim zati. Neden uzaklaşmayayım. Yarın biri de bana ban yapar gideriz. O zamana kadar görevimizin başındayız.

• konu konuluktan cıktı bırazdan kılıtlenır topıc
  • laf olsun diye degil sadec insanları eletiriyorsan sen eleştirilmeyecek bişiler yaz dikkat et diye yazdım neyse adamada yazık char satışı bura konu sapıtmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: maccould

laf olsun diye degil sadec insanları eletiriyorsan sen eleştirilmeyecek bişiler yaz dikkat et diye yazdım neyse adamada yazık char satışı bura konu sapıtmasın

Konu sapmasın mı?
    Neyse geç de olsa farketmeniz güzel.
    Ben bunun için çabalıyorum farkındaysan.
    Aynen şöyle yazmışım.
    "Sizlerle şahsi bir sorunum falan yok. Olayı yanlış anlamayın. Yarın öbürgün siz char satışı için burada ilan verirseniz gelip sizin topiğinize dallanan modellere de aynısını yaparım. "
    Yeterince net değil mi?
    Neyse. Bir diyeceğiniz olursa PM den devam edelim.
    Burada uzatmanın bir anlamı yok.
    İyi forumlar.

• NOMAD İİ HE
  • char satisi icin bi ekleme yapmistim zaten ama onuda silmissin zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.