Şimdi Ara

Tibet Nickler ve Race'ler (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
0
Favori
4.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • silkroaad ın sitesinde yer alan standart saat e göre şu an dan itibaren 12saat 30 dakka kalmış durum galiba sanırsammm...
  • yok ya açılmıcak bu server valla :D
  • Nick= OzGuR_AKGuL

Race= FuLL int spear/lightning
  • cancan abi saçmaaldıgım için ozur
  • BozKurT

Full str fire-light blade
  • önemli deil...
  • BEYLER YARIN BEN SERVER AÇILDIĞINDA DERSANEDE OLUCAM 3 GİBİ GELİRİM AMA O ARADA KARDEŞİM KASICAK SAKIN OLA İSMİMİ GUİLDDEN FLN SİİLMEYİ 3 TE GİRİCEM KONUŞURUZ
  • hallederis
  • Ya şey yapmayı düşünüyorum full int sword+ lıghting bunla bi güsel sp farm yapıcam sadece lightingin ilk büyüsünü add yapıcam bide silver ticketi açıcam gold kalsın ... Sizcee buna full intmi yapim full str mi Benim venicedeki charım lvl 35 full str glavie zor kasılıyo 4 haftalık gold ticket aldım günde 3 saat günde anca 1 lvl atlaya biliyorum
  • valla full int oynamak zor gibi gelio bana çünki hp az saglam item olması lazım ki iki üç kişinin arasına dalasın nuke ile bi kerede 2 kişi alırsın saglam kasar ve item buluran ....güze bi char ama kasması zor yani çok pot yersin ve ölme şansı yüksek..
  • Haklı olabilirsin hele bide eski charım full str idi alışkanlık dalarım direk
  • ya ben tek takılsam dahamı iyi olcak yada biras avanta werseniz 20 lwlkadar 9 sp yle gidicem okçu açacam sonra geri alcam yan ikısaca hızınıza 9 gibi agır spyle yapamam guild beni bozar yeni annadım untumayın 0-6 yasta ne werirseniz onu alırsınız ilk lwl larda sp stoklama için cok onemli bosa geçiremem
  • Bu arada benim kuracağım Heretic guıld ine gelecek ben geleceğim diye bana pm atarlarsa çok iyi olur
  • Beyler ben de geliyorum servera ben de guildinize katılacağım...
    Nickimi söylerim alınca...
    Kopya falan olmasın
  • yaw ilk kez bi server için bu forumda bu kadar hazırlık olduğunu gördüm 1 günde 4 sayfalık topic oldu. aslında bide server açilmicak adamlar dicek bi hata oldu 1 ay sonraya açcaz ne gülerim war ya
  • direk ölürsün o zaman :D
  • abence herkez 9 farkla sp yapmalı pişman olmayın diye açın muzigi expinize bakmadan oynayın yannızca oynayın agaç yasken eyilir yasında eymessen umutların sonebilir
  • ya bende diyorum işte sp farm yapmadan kasarsanız eğer ilerde ne olcak die ama cvp vermedi kiimse demekki onlarda bilmiyo ne yapcaklarını
  • guild ve herkes turkiye cumhuriyetine hayırlı vatandaslar yetiştirmek için lwl 20 ye kadar eşşekler gibi farm yapcan sonra yan gelip yatcan
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan9

abence herkez 9 farkla sp yapmalı pişman olmayın diye açın muzigi expinize bakmadan oynayın yannızca oynayın agaç yasken eyilir yasında eymessen umutların sonebilir

Yeni server da ben o kadar yapmam açıkçası 45k sp olmuş neye yarar LvL in 20 sen tiger keserken öbür adam olmuş 50-60.Ben çok abartmadan yapmayı planlıyorum arada 4-5 lvl bırakırım LvL da önemli çünkü
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.