Şimdi Ara

Tibet Nickler ve Race'ler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
0
Favori
4.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda herkez 90 olunca adamını saglam tasarlayan kazanıyo temeller saglam olmalı adamın ne pok olucagı lwl 1den20 ye kadar belli olyo cunku herkese 90 olma 70 olma sansı werilyo ama bu sans bidaha werilmes
  • aslında 9 fark kasarken guild e girmemek lazım...biri lvl kasar digeri kasamaz kıyamet bundan kopar sf bozar adam
  • quote:

Orjinalden alıntı: dobiligabili

yaw ilk kez bi server için bu forumda bu kadar hazırlık olduğunu gördüm 1 günde 4 sayfalık topic oldu. aslında bide server açilmicak adamlar dicek bi hata oldu 1 ay sonraya açcaz ne gülerim war ya

haklısın valla bi günde 4 sayfa topic bi daa açmıcam zaten topic fln bu uzun süre yeter bana :D
  • bi dakka bu server ne zaman açıldı bizim bildiğimiz gibi greece troy athens venice xian babel alps aege gibi servarların yanında mı bulunuor ben hiç görmedim açıkçası
  • heretic abi ben de yapmayı düşünüyorum ama öyle level 10 dan level 8 e düşüp değil level 10 da 1000 sp neye yarıcak?... Zaten level 16 ya kadar görevlerle baya bi geliyor lvel 16 da ok alıp bandit ezeriz...

bu kadar basit...

Sen de forumun kurdugu guilde gelcen mi heretic?
  • beni7bitirdi lwl 30 larda yusuflamaya baslarsın lwl 15 20de tabi 1000 sp yaramıyo
    hele nukersen sp yapmadan nuker olamassın agır sıkı bi sp donemi geçirmen lasım
    sonra sp sorununun çözmus herkez onumu aççcam bunumu aççam yetmiyo derken sen 20 lwl dan sıfır sorun kasmaya baslıcan dier adamlarda lwl 50 olcak olmadı tutmadı dicek ya kendini kapı onune atacak yada yeni adres açacak ahanda hiç sp yapmayanın senaryosu altını çiziyom hiç

BUNU MESLEK HALİNE GETİRİN OTURUN BİLGİSAYARA BUGUN KAÇ SP YAPTIM ONA BAKIN EXPE SAKIN BAKMAYIN RAHAT OYNAYIN EMİN ADIMLARLA YURUYUN GUİLDE LWL 60 70 OLUNCA GİRİN GUİLD YANNIZCA STRESSS

BUNU FELSEFE EDİNİN:ha sindi 90 olmusun ha sonra acele etmeden emin adımlarla kasın charınızı
  • BU SERVERIN IN ACILCAA FLN YOK HADEE II GECELER
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi

heretic abi ben de yapmayı düşünüyorum ama öyle level 10 dan level 8 e düşüp değil level 10 da 1000 sp neye yarıcak?... Zaten level 16 ya kadar görevlerle baya bi geliyor lvel 16 da ok alıp bandit ezeriz...

bu kadar basit...

Sen de forumun kurdugu guilde gelcen mi heretic?

Forumun kurduğu guıld lerden biriside benimki olacak zaten.

OttomanDreams doldu şu an.

Ben Heretic isimli bir guıld açacağım oda forum guıld i olacak ve Ottomans ile unıon olacak
  • Heretic Benim Konuyu ust konu yaparmısın yandıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 23 Ağustos 2006; 23:53:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seawolfref

Heretic Benim Konuyu ust konu yaparmısın yandıda

Yandı fakat okunma sayısı 671 şu an

Üst konular ile hemen hemen aynı derecede olması lazım malesef
  • Off be bekleye bekleye omrumuzu cürütüo bu online oyunların yarında ertelinirse joymaxa baskına gidiom catıdan girip içerde adam bırakmıcam
  • bana haber ver giderken
  • bende gelirim hocaaa haber verin yeter ki cephane hazır peder emniyetten emekli ewin için cephanelik gibi

• O zaman arkadaşlar anladığım kadarıyla kuracağımız Heretic guıld ine forumdan şimdilik şu arkadaşlar geliyor:

seawolfref

TheSorrow

dobiligabili

alp_seeboy

Night_-_Blue

cancan277

heretic1503

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 24 Ağustos 2006; 2:40:31 >
  • Nick=Play
    Race=Int;Spear,Lİghtning,Fire
    Nuker
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

O zaman arkadaşlar anladığım kadarıyla kuracağımız Heretic guıld ine forumdan şimdilik şu arkadaşlar geliyor:

seawolfref

TheSorrow

dobiligabili

alp_seeboy

Night_-_Blue

heretic1503

beni nie unuttun la Anarche
  • nik KenKe

full str glawye fire
  • Abi bu senin guild yeni serverde olcak dimi
    eğeröle ise bi soru daha şöle abaratrak lvl kuralı falan var mı_ yoksa gelirim
  • sen hangi guild de sin kubilai ?? bana sizn guild deyim beni kaydet demiştin nick im OzGuR_AKGuL demiştin...istersen geçebilr sin tabi onların guild i şimdi yaklaşık 10-11 kişi...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.