Şimdi Ara

Tibet Nickler ve Race'ler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
0
Favori
4.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben aynı skill içersindeki 2 silah oldukları için öle blade yazdım sword yaparız ne kızıonuz la :D
    taam deişştirdim sakin=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan277 -- 23 Ağustos 2006; 19:02:29 >
  • quote:

nie int blade de ne var ??artı laflarına dikakt et

çok akıllısın işte bişeymi dedik topic i sen açtın die herkese laf çarpmak zornda deilsn , akıllısınki full int olarak magic atağın çok olduğu halde phy. atakla daha çok wurup mag atağı sword tan az olan blade i seçiyorsun....
  • herkeze laf çarpmıom İNSANLARIN kullandıgı dilde söle ne diceksen çok akıllısın fln hani görende senden beyin fışkırıyo sanıcak altı üstü MMORPG bi oyun bu kendini bişe sanma ok kardeşim?
  • Öffff habire guild kavgası union kurun gitsin
  • quote:

herkeze laf çarpmıom İNSANLARIN kullandıgı dilde söle ne diceksen çok akıllısın fln hani görende senden beyin fışkırıyo sanıcak altı üstü MMORPG bi oyun bu kendini bişe sanma ok kardeşim?

ben akıllıyım filan demedim sadece esprili bir dilde söyledm taby bu lafı nerenden anladığına bağlı ....
  • cancan once ımza kurallarını oku bı zahmet
  • quote:

Orjinalden alıntı: last_janissary

quote:

herkeze laf çarpmıom İNSANLARIN kullandıgı dilde söle ne diceksen çok akıllısın fln hani görende senden beyin fışkırıyo sanıcak altı üstü MMORPG bi oyun bu kendini bişe sanma ok kardeşim?

ben akıllıyım filan demedim sadece esprili bir dilde söyledm taby bu lafı nerenden anladığına bağlı ....

bn espri den anlamıom oke kardeş bundan sonra daa ciddi bi dilde sölersin bişe olursa gelip blade e int olmaz kardeş böle böle diebilirsin sanırım deilmi??
  • Tamam Arkadaşlar Boş yere tartışmanın Anlamı yok.Daha Guild kurulmadan başladık hee
  • server açılmadan kardeşlik ortamını kuralım dedik adamlar şimdiden kavga etmeye başladı işimiz çok zor botçularımı geçicez iç.imizdekilerimi uslandırıcaz
  • biraz geç oldu ama

nick:gu4rd14n
    race:full int light/flame/ice spear/sword(+shield yazmama gerk warmı?)
  • Nick= Ezerim_TR
    Race= Full int archer,lighit+cold
  • BENCE GUİLDİMİZİN ADI ŞU SEÇENEKLER'den BİRİ OLSUN;

1-) Pearl Harbor
    2-) Supermans
    3-) Donanımhaber
    4-) NobleHearts(asil yürekler)
    5-) JumpingFartes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komoli -- 23 Ağustos 2006; 19:56:19 >
  • Tibet de Kurulacak 2 Guild var zaten.Bunlardan biri Heretic diğeride OttomanDream....İsimler belirlendi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheSorrow

Tibet de Kurulacak 2 Guild var zaten.Bunlardan biri Heretic diğeride OttomanDream....İsimler belirlendi

Bunlar hep standart guild adları.biraz açılmak lazım bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheSorrow

Tibet de Kurulacak 2 Guild var zaten.Bunlardan biri Heretic diğeride OttomanDream....İsimler belirlendi

diyosunki server açılsa olay bitecek açılacak inşalah
  • ''Sabır En Büyük Erdemdir''
  • http://www.silkr oadonline.net/sro_board/ppboard/viewtopic.php?t=6381&sid=5d7949f1fbf6d0b272860216268514d8

Buyrun arkadaşlar adamlara göre ayın 24ü ve tartışmışlar neden açılmıo diye. Yani bi bizde sorun yok
    Linkde arada boşluk var ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krandei -- 23 Ağustos 2006; 20:02:25 >

• İyide herkes ezik başlıcak 500k yı nerden bulcanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last_janissary -- 23 Ağustos 2006; 20:09:37 >
  • ACILIR ACILMAZ GUILD KURCAMIZI KIM SOLEDI Lv 20 CIWARINA GELINCE KURMAYI PLANLIYORS VE 20 YE ASSA YUKARI 1 GUN ICINDE GELINEBILIR ( COK OYNAMASSA 2 GUN )
  • katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.