Şimdi Ara

Tibet Nickler ve Race'ler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
0
Favori
4.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lvl 3 2 lvl gap :DDD kasıyorum ama gene de aege oynucam bu fun
  • nick:YABANCI

Race: str bow cold force
  • nick= _mania

full str cold bow garment
  • pardon full str değil int olcaktı
  • benimkine bakarak gaza geldin herhalde
  • nick:gu4rd14n
    str glavie fire
    lwl 7
  • ___1sHoT___
    tibet
    glavie
    geçmiş olsun :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubber_fg -- 24 Ağustos 2006; 19:29:54 >
  • trsampiyontr tibet serverinde 12 lwl 60ex ful str garment kılıççı (cold)

not: ticketlerin hiçbirisini kullanmadım.... beyler oyunda birbirimizi arkadaş listesine eklemeye çalışalım .... tibette birliği sağlarsak oyunun en iyi guildini kurabiliriz

bu arada tiger girl bugun tibette ilk defa kesildi.... adamlarımızı hızlı kasmamız gerek....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi as_57575757 -- 24 Ağustos 2006; 21:45:21 >

• ahanda lvl 16 oldum umbaba sizden naber lvl 15 de kurdunuz mu guildi?
  • Bende 13 oldum ama Çok sağlam Farm yapıorum....
  • yaw bu ne lag , ks , bot herşey var anasını satayım puahaha ezikliin bu kadarı olmaz yaa rezillik çekioz zaten paramda yok herb alamıom water ghost kesmiom puahahaha
  • KAZMAMSI niye beni arkadaş listesinden sildin.... lwl 16 olmusunayırlı olsun ama ben oyunda birlik olmak istiyorum... bu oyunda dediğim gibi türkler birliği sağlamaları lazım..... bende bu akşam 13 -14 olucağım ...hala ticketleri kullanmadım bol param olana kadarda kullanmayacağımmm... eğer çok param olursa inanılmayacak kadar pot mana alcağım ve ticketi açacağım...bu sayede ticketin zamanını iyi değerlendirmiş olacağım...
  • ilk mangyang ımdan sos glavie dustu3 saat falan girebildim lvl12 de kaldım aksam saat 3 e kadar kasıcam 16 yı bulurum 9 gap farm a baslarım....saglam bow buluncada ticket ları degerlendiririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: as_57575757

KAZMAMSI niye beni arkadaş listesinden sildin.... lwl 16 olmusunayırlı olsun ama ben oyunda birlik olmak istiyorum... bu oyunda dediğim gibi türkler birliği sağlamaları lazım..... bende bu akşam 13 -14 olucağım ...hala ticketleri kullanmadım bol param olana kadarda kullanmayacağımmm... eğer çok param olursa inanılmayacak kadar pot mana alcağım ve ticketi açacağım...bu sayede ticketin zamanını iyi değerlendirmiş olacağım...

SELAM trsampiyontr ben Hergele nabersin bn lvl 13 oldm bow 2 int 1 str gideyom :))) +1 bow war elımde lighting lv 8

• helal sana hergele çok iyi gidiyorsun .... serverdede dc var bende giremiyorum.... yarın 12 buçuk gibi açabilirim ben .... sabah 10 da bilardo kursum olduğu için hafta içleri 10-12 arası açamıyorum sen 12 buçuk gibi olursan birlikte party kurup kasarız....

bende ful int gidiyorum... garment... dc biterse 13 olcam ve garmentin üstünüde giycem...

ya bu arada bugun tiger girlü kestiler çok sinirim bozuldu.... serverde en iyi olmak istiyordum... bunlar allah bilir 1 hafta sonra ureachide keserler

bu arada şaka maka iyi arkadaşsın ..... başkası olsa çoktan lafa dizmişti beni... oyunda sana o kadar soru sormama rağmen bıkmadan cevapladın... sana iii geceler

• Arkadaslar JoeyJordison yazmadım
    Nick __BmB__
    Full str__Bleed
    lvl 14 simdiyarın kesin 23+ yım
  • Ben de yarın Öğleden sonra on um
  • beyler server açildi bi bağlandım o bağlanış ama lag var da dc olmuyor ticketlerin %50 olanını kullandım lvl 16 yım sabah 10 gibi başlıcam saat şu an 02,51 ve çikdim oyundan yarına nasip bakalım kaç olucaz kesin bişey sölemiyom !!! bazı ki,şilerden bahsediliyor topik de boşverin çenenisi yormayın daha yaşi 13 14 ufaklık daha onlar konuşurlar sinirleriniz bozulmasın ...

NİCK: Envy_16 glavie+fire+full str lvl 16 ilk gün için ii bi rakam

he bu arad yazmayı unutmuşum elinde lvl 16 glave olan varmı satılık lvl 13 spear la kaldık yaw.biri pm atarsa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Envy_16 -- 25 Ağustos 2006; 3:11:44 >
  • Laa ben seni gördüm kaçkere durmadan ks yapıodun bende gawur sandım sana küfür yazdım özr sry sryAma hak etmistin
    quote:

Orjinalden alıntı: Night_-_Blue

beyler server açildi bi bağlandım o bağlanış ama lag var da dc olmuyor ticketlerin %50 olanını kullandım lvl 16 yım sabah 10 gibi başlıcam saat şu an 02,51 ve çikdim oyundan yarına nasip bakalım kaç olucaz kesin bişey sölemiyom !!! bazı ki,şilerden bahsediliyor topik de boşverin çenenisi yormayın daha yaşi 13 14 ufaklık daha onlar konuşurlar sinirleriniz bozulmasın ...

NİCK: Envy_16 glavie+fire+full str lvl 16 ilk gün için ii bi rakam

he bu arad yazmayı unutmuşum elinde lvl 16 glave olan varmı satılık lvl 13 spear la kaldık yaw.biri pm atarsa sevinirim..

• Nick:Elda LwL 13
    Full int spear ama sanmıyom pek oynıcağımı ben wenice teki gizemli blade charıma dewam ederim herhal !

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.