Şimdi Ara

Tibet Nickler ve Race'ler (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
0
Favori
4.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    RACE: glavıe lıghtıng,force
  • bende sabahın 7 sinde kalkıp kursa gitmeden biraz kastım ..... 14 lwl oldum forum olarak baya hızlı gidiyoruz.... bugün trade ler başlamış ..... darısı başımıza...
  • arkiler ben yeni açtım hemen kascam benide bi clana alın

nick:_BeAtLeS_Tr
    race:glaive fire vs.
  • arkadaşım daha ortada klan yokki
  • quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

Laa ben seni gördüm kaçkere durmadan ks yapıodun bende gawur sandım sana küfür yazdım özr sry sryAma hak etmistin
    quote:

Orjinalden alıntı: Night_-_Blue

beyler server açildi bi bağlandım o bağlanış ama lag var da dc olmuyor ticketlerin %50 olanını kullandım lvl 16 yım sabah 10 gibi başlıcam saat şu an 02,51 ve çikdim oyundan yarına nasip bakalım kaç olucaz kesin bişey sölemiyom !!! bazı ki,şilerden bahsediliyor topik de boşverin çenenisi yormayın daha yaşi 13 14 ufaklık daha onlar konuşurlar sinirleriniz bozulmasın ...

NİCK: Envy_16 glavie+fire+full str lvl 16 ilk gün için ii bi rakam

he bu arad yazmayı unutmuşum elinde lvl 16 glave olan varmı satılık lvl 13 spear la kaldık yaw.biri pm atarsa sevinirim..

walla kusura bakma kardeş o zaman oyunda pm at birlikde party yapalım gel.eğlence olur hem bir haftaya kadar trade lerde başlar yabancı dallamaları soyarız..

• Jing_La_Moon
    int,spear,Lightning
  • Arkadaslar kusura bakmayin ben atensdeyim fakat karışmak gibi olmasin guzel bi guild ismi JaNiSSaRieS(Yeniçeriler) siz bilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Private

nick:YABANCI

Race: str bow cold force

beyler bu charımla oynamıyom artık yeni adam aldim bu sabah

Nick:gimmy

race: full int sword cold+lighting
  • BEYLER Lv 15 Nick Hergele
    2- Lv 19 Nick DINAMO ( BANDIT KALESINDE OLRM BULAMASSANZ CHAKJIDE )))
  • Nick:TENGHIS
    Level 17 %85
    Serverin açıldığından geç haberim oldu ancak bu kadar kasabildim.Birde millet sağlam başlamış.Herkesde maymun,sincap felan var neredeyse.Oyuna ilk girdiğimde çok moralim bozuldu.Adamlar stall da level 16 sos itemler satıyordu.Bandit kalesinde 5-6 kişiyidik dün gece.3 tanesi bottu.Ne bu yaa
  • kusura bakma kardeş napaluım millet bot la felan kadsıyo sincap şempaze felan alıyo para sıkıntısı yok lvl 18 olamk üzereyim daha üzerimdekilerin yarısı lvl 1 lik kıyafet walla rezillik çekiyom rezillik....
  • ne yapalım millet parasıyla oyunu satın almış.... bizde böyle fakir ama gururluyuz diyelim ... en iyisi bu...
    hem onlar bu oyundan çabuk sıkılır merak etmeyin .... kendi kasamdığın adamın nesinden zevk alıcan ....

bence onlar bu bot sayesinde para kazanıp maymun filan alıyo ....yüksek lwl charları satıp para kazanıyorlar... bende bir ara bota bağlamayı düşünmedim deil... botumuda bulmuştum.... ama bağlamadım... (zaten internetimde sınırlı) iyikide bağlamamışım bu server den çok zevk aldım herkes benim gibi ezik....

lwl 17 full int garment kılıççı
  • hortlatıyorum topic i

LvL 15 te guıld kuracaklar lvl 10 da server ı bıraktı

Gene ne varsa mod. da var
  • wayyy bu yazı nerden hortladı ben misafir olarak bu konudaki olaylı tartışmaları izlerdim allam ne gomik gunlerdi
  • olay imzamda
  • Nick :KillForYou
    Race :pure str fire(lightning)Glavie //Garment lwl just 33
  • O Race değil Class olucak.Race Irk demek.
  • nick= TurkMafya

Sword/Blade fire
  • Bende gireyim demiştim şu ottoman dreams miydi neydi o guilde işte.Pek sallayan olmamıştı.Hey gidi günler hey.Bu arada ticket maymun kurt böcü börtü ne varsa aldık bizde.Ne yapalım taraf olmayan bertaraf oluyor.
  • Melankolik
    FEDAİLER KLANI
    LEVEL 40(SUAN İÇİN)
    FULL STR
    SWORD AMA BLADE KULLANMAK HOSUMA GİDİO
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.