Şimdi Ara

Tibet Nickler ve Race'ler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
0
Favori
4.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewt arkaşlar biz yaklaşık 14-15 kişi ile karar kıldık OttomanDreams te değil mi arkadaşlar ?????????
  • EVET YAA BU TOPIC KIRLILINE SEBEP OLAN BI TOPIC BANA KALIRSA CUNKU BIZ BELIRLEDK TOPIC DE HERSEYI ZTEN BURDA FARKLI BI GORUSE SAHIP ARKDAS ACDI BIZ GUILDIMIZI PASA PASA KURURUZ BEYLER TOPIC I ACAN ARKDAS DA KENDI GUILDINI KURSUN
  • baba Darkness iiyi......... kurtulun artık ottomansdan mottomansdan ama itiraf etmek gerekirse OttomanDream iyi gibi
  • Arkadaşlar bi sakin olun allah aşkına yaw kim kurarsa kursun adam gibi topic açar seçeriz isim ben kuracaktım vazgeçtim ne meraklısı varmış guildmaster olmanın alla llaaa kurun biriniz bulun isim benden bu kadar hade size kolay gelsin
  • EWT DOSTUM HAKLISIN UMBABA DOSTUM ÇIKAR LİSTEYİDE GÖRSÜNLER
  • işte katılmak iteyenler

glavie--> entrei_tr - D!NAMO - HaRdCoRe - _AnakiN_ - ShupaR - KAZMAMSI_tr - 1mm0rtaL - Envy_16 (bende bursalıyım irtiata geçelim)

Blade--> __JoeyJordison - Jarkaxe - T0LgA_93

sword/spear--> Anarche - Only4yOu (ben) - heretic1503 - Seawolf - Dragon_Tornado - hi_1 - SaHZaDe

Bow--> Drunkard - Red_Kid
  • kimler alınıcak alınmayanlar 2.guild kursun darılma gucenme yok
  • ya ohoo ilk 15 alınsın diğerlerine yeni guild kurarız
  • can can senin gibi ukala welete kalırlarsa asla birlik beraberlik olmaz hep kendini dusunursunanladın
  • peki listende 20 kişi vermişin seçin 15i bakalım ben kaçıom kız arkım beynimi züküo burda:D yemek yiyek bi hade kolay gele:D

oguzhan bana bak kardeşim azını topla o azına boşa...m anladınmı lan sorunlu bebe ne yapışkansın olm sen yol al lan alla allaaaa sorunmusun ake???bu adam guilde alınsın servera bile girmem girene kaysınlar anasını satıyım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan277 -- 23 Ağustos 2006; 17:24:42 >
  • cancan kardeş seçme yok ilk 15 ilk guilde geri kalanlar 2. ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

cancan kardeş seçme yok ilk 15 ilk guilde geri kalanlar 2. ye

tamam kardeşim benim için sorun yok şu oguzhan bebesini halledin gerisi tırs hade biraz afk
  • hi_1
    entrei_tr
    D!NAMO
    HaRdCoRe
    _AnakiN_
    ShupaR
    KAZMAMSI_tr
    1mm0rtaL
    Envy_16
    __JoeyJordison
    Jarkaxe
    T0LgA_93
    Anarche
    Only4yOu
    heretic1503
    Seawolf
    Dragon_Tornado
    SaHZaDe
    Drunkard
    Red_Kid
    gamyum_92
    _911_
    _DrWaTsN_TR
    TuGBa

//buradan 2 guild çıkarırız//
    bu yazdık larımın bazıları dier 5 sayfalık yerde idi bazıları buradakiler ben ilk baştaki 5 sayfalık olan konuda master seçilmiştim ve herkes OttomanDreams guild adını kabul etmişti..

önceki başlıktaki kişileri yazayım ben
    hi_1
    D!NAMO
    Remi
    YABANCI
    entreri_tr
    _AnakiN_
    TuGBa
    HaRdCoRe
    gamyum_92
    _911_
    _DrWaTsN_TR
    Dragon_Tornado
    Mr_Death

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 23 Ağustos 2006; 17:27:51 >
  • imzanı şiir seklinde yazan kendini beyenmiş ukalanın teki gelmiş benim uzerimden yontemlerle puan yapıyo !!!!
  • beylr bu iş bugün bitsin milletle dalga geçiyomuş gibi oluyo kaç kişi şimdi 30 u 40 ı 20 yi geçik charlarını bırakıp burda tibette hepimiz beraber olalım diye yazdırıyoo bnce en iyi guild falan kurmayalım sadece partlerde böyle topluca keselim BU BENİM DÜŞÜNCEM TABİİ
  • yanlış anlamayın sıra ile değil sadece bu topicdeki adı geçenleri guruplara ayırım vede yaparken 1. sayfadaydık daha yani umbaba nın bir etkisi yok bu listeye o kendisi seçsin bunların içinden
  • ii taMAM NASIL YAPARSANIZ YAPIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 23 Ağustos 2006; 17:28:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

hi_1
    entrei_tr
    D!NAMO
    HaRdCoRe
    _AnakiN_
    ShupaR
    KAZMAMSI_tr
    1mm0rtaL
    Envy_16
    __JoeyJordison
    Jarkaxe
    T0LgA_93
    Anarche
    Only4yOu
    heretic1503
    Seawolf
    Dragon_Tornado
    SaHZaDe
    Drunkard
    Red_Kid
    gamyum_92
    _911_
    _DrWaTsN_TR
    TuGBa

//buradan 2 guild çıkarırız//
    bu yazdık larımın bazıları dier 5 sayfalık yerde idi bazıları buradakiler ben ilk baştaki 5 sayfalık olan konuda master seçilmiştim ve herkes OttomanDreams guild adını kabul etmişti..

farketmez sadece yanında master yazıcak guilde adam ffln alınmicak bizden başka o yüzden bana uyar Sen master ol
  • kan beynime sıçradı burda kufur etmek yasak dimi bebe ver msni boyunu olciyim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.