Şimdi Ara

Tibet Nickler ve Race'ler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
0
Favori
4.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya gozuhan halamı konuşuyon kes len alla allaa e..k müptela sus
  • BYLER TARTIŞIN AMA BU DEDİKLERİNİZ OLMUCAK ÇÜNKÜ SERVER AÇILMICAK BAKSANA Bİ GÜN GEÇTİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

hi_1
    entrei_tr
    D!NAMO
    HaRdCoRe
    _AnakiN_
    ShupaR
    KAZMAMSI_tr
    1mm0rtaL
    Envy_16
    __JoeyJordison
    Jarkaxe
    T0LgA_93
    Anarche
    Only4yOu
    heretic1503
    Seawolf
    Dragon_Tornado
    SaHZaDe
    Drunkard
    Red_Kid
    gamyum_92
    _911_
    _DrWaTsN_TR
    TuGBa

//buradan 2 guild çıkarırız//
    bu yazdık larımın bazıları dier 5 sayfalık yerde idi bazıları buradakiler ben ilk baştaki 5 sayfalık olan konuda master seçilmiştim ve herkes OttomanDreams guild adını kabul etmişti..

önceki başlıktaki kişileri yazayım ben
    hi_1
    D!NAMO
    Remi
    YABANCI
    entreri_tr
    _AnakiN_
    TuGBa
    HaRdCoRe
    gamyum_92
    _911_
    _DrWaTsN_TR
    Dragon_Tornado
    Mr_Death

bu benim zaten Only4yOu yapıcam vazgeçtim

• quote:

Orjinalden alıntı: _last samurai_

BYLER TARTIŞIN AMA BU DEDİKLERİNİZ OLMUCAK ÇÜNKÜ SERVER AÇILMICAK BAKSANA Bİ GÜN GEÇTİ

Bak cocuk Sorunlusun Galba <Biraz Forumu Gez Delirtme Bizi>

Tmm Sen 2 kişi daha al gerisini de 2. ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 23 Ağustos 2006; 17:31:54 >
  • Aslında bende Heretic adlı bir guıld kurmayı düşünüyorum.OttomanDreams benim nicki eziyor çünkü

Zaten herkes bir guıld e sığmayacak.

Guıld de aga,lan, vs. küfür ve argo kelimeler kullanılmasın yeter zaten.

Birde artık türk olduğumu forumdan başka kimse bilmeeycek çekemem artık aga 5k plzz aga klan plzz laflarını.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _last samurai_

BYLER TARTIŞIN AMA BU DEDİKLERİNİZ OLMUCAK ÇÜNKÜ SERVER AÇILMICAK BAKSANA Bİ GÜN GEÇTİ

ÇOK KARAMSARSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 23 Ağustos 2006; 17:34:39 >
  • tmm heretic senleyim tabi alırsan

Bu Arada Nickim Ares olsun hem guilde uyar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 23 Ağustos 2006; 17:34:35 >
  • quote:

Aslında bende Heretic adlı bir guıld kurmayı düşünüyorum.OttomanDreams benim nicki eziyor çünkü

Birde artık türk olduğumu forumdan başka kimse bilmeeycek çekemem artık aga 5k plzz aga klan plzz laflarını.

katılıorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

Aslında bende Heretic adlı bir guıld kurmayı düşünüyorum.OttomanDreams benim nicki eziyor çünkü

+1
    aslında kafada endişeler var acaba yabancı guilddemi olsam diye 5k ya razıyım adam türk olduğumu bilipte anlıyacağım dilden küfür edince kafayı yiyorum sebebide pvp de kesmişim

• BeNDe dostum tabi alırsan bnde
  • cancana bişi diyin bana motitorden saldırıyo zawallı
  • quote:

HAKLISIN AMA GUILDE KENDI ISMIN YERINE DA BASKA BI ISIM WERSEN DA İİ OLR GIBIME GELIO TABI ISTEDINI YAPARSN BANA NE SAKA BI YANA BENDE SENIN MASTER OLDUGUN GUILDDE OLMAYI ISTERM CUNKU BENDE SENIN GIBI BIKTM BU AGA LAFINDAN

• Heretic ismi bana diktatörllük gibi geldi (bu benim fikrim kişiye özel diilde çoğul olsa iyi olur)
  • ben yarın oyundan bu ismlere pm atıcam artık kabul edenleri guild e alıcam etmeyenler kendieri bilr

hi_1
    D!NAMO
    Remi
    YABANCI
    entreri_tr
    _AnakiN_
    TuGBa
    HaRdCoRe
    gamyum_92
    _911_
    _DrWaTsN_TR
    Dragon_Tornado
    Only4yOu
  • cancan benne konusma tmm seni hiç bi sekilde istemiyom guildde parasız kalınca yarım etmicegim kişi tek sen olmayacan cunku ben zawallı diilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: K_RAL

quote:

HAKLISIN AMA GUILDE KENDI ISMIN YERINE DA BASKA BI ISIM WERSEN DA İİ OLR GIBIME GELIO TABI ISTEDINI YAPARSN BANA NE SAKA BI YANA BENDE SENIN MASTER OLDUGUN GUILDDE OLMAYI ISTERM CUNKU BENDE SENIN GIBI BIKTM BU AGA LAFINDAN

Heretic koydum hem kısa hem öz olsun diye(kendi ismim olmasınında az bir etkisi var)

Heretic ' in anlamı:Belirli bir düzene karşı gelen ve bu düzeni değiştirmeye hayatını adamış kişi(aga,lan,a.q. düzenini değiştirmeye çalıştığımdan birazda uyumlu oldu)

Ben sadece fikir aşamasındayım guıld e gelmek isteyen olursa kurarım

Ama herkes ottoman a giderse bizde öyle yaparız

• arkadaşlar ki,litli konudaki isim olsy-un yaw iyiydi hem bende sizi sıkmak istemiyom istersenşiz ben biraz yalknız dolaşayım gild lvl 2 olunca ilk giren lerden biri ben olmak isterim ama....lvl 1 de 15 kişi lvl 2 de kaç kişi oluyor onları anlatan birisi olursa daha iyi olur ona göre bi sayım yapalım..herjkes kafaları kaldırsın kafa sayımı yapılacakdırrrrr:D:D:D

• bence I.M.P.A.C.T guzel isim
  • Hımm hereticin anlamını öğrendim oda güzel ottomandreams yada heretic olur bence
  • otoman filan zati war ya heretick olsun yada I.M.P.A.C.T yada baska fikri olan
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.