Şimdi Ara

Tibet Nickler ve Race'ler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
0
Favori
4.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oguzhan9

bence I.M.P.A.C.T guzel isim

O ZAMAN SEN o ımpact adlı bı guıld kur artan arkdaslar oraya gecer sonra yuksek lvl oldkca gelırsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

Hımm hereticin anlamını öğrendim oda güzel ottomandreams yada heretic olur bence

Zaten iki ayrı guıld olur herkes birine sığmaz

Unıon oluruz gene aynı şey
  • heretic sen ayrı guild kurmasan ii olurdu aslında aynı guild olması herkes için iyi olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

hi_1
    entrei_tr
    D!NAMO
    HaRdCoRe
    _AnakiN_
    ShupaR
    KAZMAMSI_tr
    1mm0rtaL
    Envy_16
    __JoeyJordison
    Jarkaxe
    T0LgA_93
    Anarche
    Only4yOu
    heretic1503
    Seawolf
    Dragon_Tornado
    SaHZaDe
    Drunkard
    Red_Kid
    gamyum_92
    _911_
    _DrWaTsN_TR
    TuGBa

//buradan 2 guild çıkarırız//
    bu yazdık larımın bazıları dier 5 sayfalık yerde idi bazıları buradakiler ben ilk baştaki 5 sayfalık olan konuda master seçilmiştim ve herkes OttomanDreams guild adını kabul etmişti..

önceki başlıktaki kişileri yazayım ben
    hi_1
    D!NAMO
    Remi
    YABANCI
    entreri_tr
    _AnakiN_
    TuGBa
    HaRdCoRe
    gamyum_92
    _911_
    _DrWaTsN_TR
    Dragon_Tornado
    Mr_Death

ama bu arada böle yazmışlsın ama ben başdan beri sölüyodum isim belirtmemişdim yane sölemiş olayımmmm yanlışlık olmasın yok sen sonradan çıkdın bilmem ne demeyin sonra...

• heretic sonuç olarak ne oldu söler misn ????
  • Nick:TENGHIS
    Hızlı kasar ama çabuk bıkarım.İşim sebebiyle birden basıp giderim yurt dışına aylarca girmem oyuna.Ama frp-rpg işinde masaüstünden tutun diablo 1 e kadar geçmişim var.30 yaşındayım ve mühendisim.Karar sizin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Nick:TENGHIS
    Hızlı kasar ama çabuk bıkarım.İşim sebebiyle birden basıp giderim yurt dışına aylarca girmem oyuna.Ama frp-rpg işinde masaüstünden tutun diablo 1 e kadar geçmişim var.30 yaşındayım ve mühendisim.Karar sizin

öz geçmişin baya iyi işe kabul edildin

nick ve build özellikleri istenmişti topicde
  • bu topici guild için mi açtınız... kusura bakmayın ben tibet serverine geçecekler için açtınız sandım guild için deil yane
  • Ben ayrı guıld kurmayı hepimiz bir yere sığmayacağımız için söyledim

Dediğim gibi Heretic e gelen olursa kuraruım yoksa ottomans a giderim boş yer kalırsa veya lvl 2 olunca gelirim
  • Birde guild ismi arayanlara Bashibozouk u öneririm.Yabancılar tırsın istiyorsanız bundan iyi isim olmaz.(Başıbozuklar Osmanlının düşmanı bezdirmek ve korkutmak için kullandığı düzensiz,kendi başına hareket eden birliklerdi.Çoğu katil,hırsız,eşkiya takımı olan bu adamlar avrupada hiç ses çıkarmadan kilometrelerce düşman hatını geçerek kasabaları şehirleri yağmalarlardı.Bu gün hala İspanyada kadınlar küçük çocukları yaramazlık yapınca seni başıbozuklara veririm diye korkuturlar.Bu ismi avrupada herkes bilir)

Edit:Nick ve built
    TENGHIS
    Full int,sword-fire..başka da tek bir skill bile açmam.Ne light ne de başka birşey.Öldürürüm sadece hızlı bir şekilde.Bence guild işinde operasyonu paylaşmak lazım.Bir tane de healer olsa çok iyi olur.Str-glaive savunma yapar,healer ona heal basar,intler uzaktan nuke le vurur.Herşey takım çalışmasıyla oluyor.Zaten frp-rpg nin ruhunda uzmanlıkları bölüştürmek vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ULYSES -- 23 Ağustos 2006; 18:02:37 >

• arkadaşlar eski topicde birleşip bir guild kararı kurduk ve bundaki üyeler eğer isterlerse aşağıdaki kişilerdi
    oyunda pm atacağım kendilerine
    hi_1
    D!NAMO
    Remi
    YABANCI
    entreri_tr
    _AnakiN_
    TuGBa
    HaRdCoRe
    gamyum_92
    _911_
    _DrWaTsN_TR
    Dragon_Tornado
    only4yOu
    bir ortak guildde heretic in masterlığında kurulacaktır isteyenler heretic ile irtibata geçsinler bu 2 guild union olacaklardır{union meselesini heretic dedi}

benim ve nickyoksunun fikri budur eğer heretic te kabul ederse biz böyle 2 guild kuracağız kabul mü heretic ??
  • quote:

arkadaşlar eski topicde birleşip bir guild kararı kurduk ve bundaki üyeler eğer isterlerse aşağıdaki kişilerdi
    hi_1
    D!NAMO
    Remi
    YABANCI
    entreri_tr
    _AnakiN_
    TuGBa
    HaRdCoRe
    gamyum_92
    _911_
    _DrWaTsN_TR
    Dragon_Tornado
    only4yOu
    bir ortak guildde heretic in masterlığında kurulacaktır isteyenler heretic ile irtibata geçsinler bu 2 guild union olacaklardır{union meselesini heretic dedi}

benim ve nickyoksunun fikri budur eğer heretic te kabul ederse biz böyle 2 guild kuracağız kabul mü heretic ??

ORDA BENIM VE nickyoksunu nun demisssinden hatrlarsan bu olaya ılk ıkımız ayak basmısdk

• bu arada bende heretic gibi düşünüyorum union dışından türk görürsem kesebiliyorsam keserim kimse darılmasın
  • quote:

arkadaşlar eski topicde birleşip bir guild kararı kurduk ve bundaki üyeler eğer isterlerse aşağıdaki kişilerdi
    hi_1
    D!NAMO
    Remi
    YABANCI
    entreri_tr
    _AnakiN_
    TuGBa
    HaRdCoRe
    gamyum_92
    _911_
    _DrWaTsN_TR
    Dragon_Tornado
    only4yOu

Ottoman dolmuş hayırlı olsun

Bende en kısa sürede açarım Heretic i inşallah tek kalmayız

• quote:

hi_1
    D!NAMO
    Remi
    YABANCI
    entreri_tr
    _AnakiN_
    TuGBa
    HaRdCoRe
    gamyum_92
    _911_
    _DrWaTsN_TR
    Dragon_Tornado
    only4yOu

ben isim yazmadım die dışardami kaldım yaw helal olsun...
  • ŞU ANDA KORE DE GÜN DÖNÜMÜ SANIRIM GELİYO SERVER :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krandei -- 23 Ağustos 2006; 18:05:20 >
  • maymun ve sincabı olan arkadaşlardan destek bekliyoruz ben şimdiden söyliyeyim lv13 bow düşerse crit önemli değil ben talibim oyundaki düşük lv fiyatları bilmiyorum ama gerekn miktarı karşılayabilirim bol spawnlı farm yerinde sincap yeteri kadar para toplar

birde lütfen elementleri npcye satanlar varsa satmasınlar bana versinler
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

hi_1
    D!NAMO
    Remi
    YABANCI
    entreri_tr
    _AnakiN_
    TuGBa
    HaRdCoRe
    gamyum_92
    _911_
    _DrWaTsN_TR
    Dragon_Tornado
    only4yOu

yok yanlız kalmassın ben varım
    @Night_-_Blue mrk etme hereticte yer ayarlarız sana

• ikisi union guildler olacak zaten kavgaya gerek yok aynı adamlar union chatten msj üzerine yardıma gelirler
    meşgul olanlar guild friende bile gitmez zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: seawolfref

quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

quote:

hi_1
    D!NAMO
    Remi
    YABANCI
    entreri_tr
    _AnakiN_
    TuGBa
    HaRdCoRe
    gamyum_92
    _911_
    _DrWaTsN_TR
    Dragon_Tornado
    only4yOu

yok yanlız kalmassın ben varım
    @Night_-_Blue mrk etme hereticte yer ayarlarız sana

tamam dostum sorun değil bide şeydicem 1 2 sayfa önce seninle irtibata geçelkim diyen memleketlim vardı benim msn i verem ekle dostum konuşalımmmm: ugurkorkmaz_87@hotmail.com

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.