Şimdi Ara

Tibette 500 gold karşılığı + 75>itemli itemsiz eu öncelikli karakter alınacaktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çarımı gold karşılığı satım şuan çar olmadından ınt bir çar ile kala kaldım 300 ve 500 gold aralığı tibette 72 üstü
    itemsiz eu yada çhin str bir çar almak istiyorum burdan çarınızın kaç lvl ve nasıl oldunu yazar ve msn nizi yazarsanız size ulaşabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueRedBear26 -- 28 Nisan 2008; 9:31:03 >

• anladığım kadarıyla tibette 500m var onun resmini buraya koyarmısın
  • Tek çarda 350 >yan çarında 150 olmak üzere 500 m goldumvar oyuna almıyor çıkmak istemiyorum şuanlık üstümdeki goldun ss si. toplu bir gold ss sinide koyucam oyun sakinleşince :) >300 500 gold aralığında bir çar arıyorum tekrardan uppp

Tibette 500 gold karşılığı + 75>itemli itemsiz eu öncelikli karakter alınacaktır
  • merhaba kardeş bende 75 lvl str blade bide 80 lvl int var istersen 500 m karşılıgında veririm msn adresim sro_masters@hotmail.com
  • bende tıbette 74 lwl full str bow char var msnemi ekle konuşalım. play_boy_serkan@live.com
  • 300-500 gold sa istediğin ben 2 manyang kesip toplarım o parayı sana, charı da istemem sende kalsın herşey 500 gold içinse ohoğoğo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEDAVA 80 LEVEL CHAR HERADA
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.