|
Bildirim
Acaba hangi bakanin tanidigi yapay zeka adi altinda if/else dolu kodu milyonlarca liraya kitledi diye dusunmeden duramiyorum.
|
Yapay zeka, vergi ödemeyen yandaş firmaların yol açtığı kayıpları da önler mi acaba? |
Batıdaki yapay zeka uygulamarı ve bizdeki yapay zeka uygulamaları çok farklı...
|
Ben detaylandırayım:
Böyle projeler ya Ankara'daki vakıf şirketlerine bol sıfır ile verilir ya da özel bir şirket alır. Sonra bunlar da 3-5 milyon TL gibi komik bir rakama işi esas yapan firmaya yaptırılır ki aradakilerin yanında bu firmalar sürekli ayakta kalma mücadelesi içindedir. |
Istanbul'da devlete yakin bir firmada yazilim mimarligi yaptigim donemden biraz biliyorum bu surecleri, ne paralar donuyor akillara zarar.
|
|
|
Yapay zeka, vergi ödemeyen yandaş firmaların yol açtığı kayıpları da önler mi acaba? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 21 Ekim 2024; 13:25:4 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bizde yapay zeka bile vergi kesiyor. Keşke yandaş inşaat firmalarının silinen vergilerini de alabilse. |
Bu yapay zeka anti-akp li mi? AKP li şirketlerin kaçakçılıklarını usulsüzlüklerini rapor etmemeye mi programlı? Pardon eğitimli ? Milletin aklıyla dalga geçmeyi bırakın. Allah belanızı versin sizin. Kanunları yasaları vatandaşa göre yazın yandaşlara göre değil Vergi sistemini adaletli bir şekilde yazın ve uygulatın bırakın yapay zekayı... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VictorSanchez -- 22 Ekim 2024; 23:36:29 > |