Şimdi Ara

Ticarete Atılacağım Tavsiyeleriniz ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar hepinize. Ticarete ucundan atılmak istiyorum. Bu konuda ilk olarak düşündüğüm Replika saat veCep telefonu satmak. Ucundan sermayem var. Toptan bu cihazları alıp satmak için yeterli vakitm de var. Çin ürünü Xiaomi vb ürünler de satabilirim. Yardımcı olabilecek arkadaşlar bana bu başlık altında tavsiyeler verebilirler mi acaba? Şimdiden Teşekkürler.

• Fikirlerinden faydalanabileceğim kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpella35

Fikirlerinden faydalanabileceğim kimse yok mu?
    Nasıl satmayı düşünüyorsun mesela? Dükkan mı açacaksın, sokağa tezgah mı kuaracaksın, internet sitesi mi açacaksın, yoksa gittigidiyor gibi bir siteyi mi kullanacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Nasıl satmayı düşünüyorsun mesela? Dükkan mı açacaksın, sokağa tezgah mı kuaracaksın, internet sitesi mi açacaksın, yoksa gittigidiyor gibi bir siteyi mi kullanacaksın?

Alıntıları Göster
    Ortağına güvenme malları hep ayrı ayrı yapın asla ortak mal yapmayın ;)
  • Soylemem valla yaparsam ben yaparim. Ya da pm.gel ortak oluruz :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thisisabook

Soylemem valla yaparsam ben yaparim. Ya da pm.gel ortak oluruz :d
    internet üzerinden satış olabilir dostlar. yani toptan replika falan alıp satabilirim de.
  • En kazançlı iş çiğköfteci dükkanı aç
  • AKP'li ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince Legolas

AKP'li ol
    Sen önce ne iş yapacağına nasıl hareket edeceğine durum kötüye giderse seni ne kadar etkileyeceğine karar ver öyle iş yap derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: majeste0990

Sen önce ne iş yapacağına nasıl hareket edeceğine durum kötüye giderse seni ne kadar etkileyeceğine karar ver öyle iş yap derim.

Alıntıları Göster
    Valla açıkçası batmaktan korkmuyorum. dediğim gibi replika telefon toptan alıp satmak yada replika saat alıp satmak olabilir. internet üzerinden olucak dediklerim.
  • Bir kere eğer çakma ürün satacaksan yağlamasını bileceksin. "Abi bunu ben hep satıyorum önceden xx'de satıyordum daha bir tane geri gelmedi" Zaten zamanla insan sarrafı olursun. Tuttuğuna geçirmesini bileceksin.

+Son fiyat 150 olur.
    -Yap bir şeyler daha
    +Tamam abi seni kırmayım 125 olsun anlaşalım
    -120 olsun yol param kalsın.
    +Tamam abi seni mi kıracam

Burdan kazancın 80 TL civarında olabilir. Arz talep meselesi. Kaçak göçekde çalışacaksın tabi zamanla "Fiş kesmezsem 100 olur fişle 120!"

Yada bütün bu yazdıklarımı bir kenara atarsın 1 seneyi gözünden çıkarırsın. Sonra müşteri hem ucuz hemde dürüst adamı bulunca kendiliğinden gelir. Yeter ki dürüstlüğünü hissettir. Esnaf arkadaşlarını bu arada gömme. "xx adlı yerden alma o kazıkçı" demek yerine "Abi piyasada bulursun o fiyata ama emin ol verdiğin paraya değmez." Şimdi umrunda değil belki yazdıklarım ama yarın bir gün sende fark edersin emin ol.

EDİT: İnternetten olacağını fark etmedim üzgünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlameWind6 -- 31 Ekim 2014; 20:08:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FlameWind6

Bir kere eğer çakma ürün satacaksan yağlamasını bileceksin. "Abi bunu ben hep satıyorum önceden xx'de satıyordum daha bir tane geri gelmedi" Zaten zamanla insan sarrafı olursun. Tuttuğuna geçirmesini bileceksin.

+Son fiyat 150 olur.
    -Yap bir şeyler daha
    +Tamam abi seni kırmayım 125 olsun anlaşalım
    -120 olsun yol param kalsın.
    +Tamam abi seni mi kıracam

Burdan kazancın 80 TL civarında olabilir. Arz talep meselesi. Kaçak göçekde çalışacaksın tabi zamanla "Fiş kesmezsem 100 olur fişle 120!"

Yada bütün bu yazdıklarımı bir kenara atarsın 1 seneyi gözünden çıkarırsın. Sonra müşteri hem ucuz hemde dürüst adamı bulunca kendiliğinden gelir. Yeter ki dürüstlüğünü hissettir. Esnaf arkadaşlarını bu arada gömme. "xx adlı yerden alma o kazıkçı" demek yerine "Abi piyasada bulursun o fiyata ama emin ol verdiğin paraya değmez." Şimdi umrunda değil belki yazdıklarım ama yarın bir gün sende fark edersin emin ol.

EDİT: İnternetten olacağını fark etmedim üzgünüm

• quote:

Orijinalden alıntı: BanBanÇikiÇiki

Alıntıları Göster
    TEşekkürler arkadaşlar. Bİrde Satacağım replika ürünleri nereden bulabilirim bilginiz varmı acaba?

• Cep telefonu mağazası çok var. Eğer fazla olmayan yere açacaksan aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Cep telefonu mağazası çok var. Eğer fazla olmayan yere açacaksan aç.
    aynen fazla olmayan yerler mantıklı.
  • Netten nasil yapacaksin zor değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagirdap

Netten nasil yapacaksin zor değilmi
    replika ürün satabileceğim bi yerde online mağaza açıcağım.
  • Şakamısın izmirlii? Nerden alıcaginida mi biz soyleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selolo

Şakamısın izmirlii? Nerden alıcaginida mi biz soyleyelim
    Söyle kardeş ölmezsin :)
  • Alpella35 A kullanıcısına yanıt
    replika saat için instegramdan SAATMATİK kullanıcı adı veya josehp_887@hotmail.com adresinden ulasabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.