Şimdi Ara

Ticari araç aile aracı olmaz saçmalığı!!! DİKKAT!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
1
Favori
13.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: synthesizer

Konunun açılış amacı belli..

Trollük + Mesaj kasma

Konuun ilk mesajı gayet masum şekilde tartışalım diyor.. Adam herkese tek tek cevap vermiş.. "Ticarilerin avukatıyım, soruları alayım" diye konu açsan daha iyi olurmuş.

Herkesin kafasındaki ticari profili farklı..
    Buna rağmen herkesin fikrine bir kulp bulma çabası..
    Konu kapanan kadar kısır döngü..

Sonuç: Konu sahibi amacına ulaşmıştır. Hem kendi reklamını yapar.. hem de 1 yıllık üyeliğine birkaç yıldız kazandırmış olur..

İmza

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @plectrum

Sevgili dostum. Dikkat ettiysen bu tür aracların cogu makaslıydı ki hala makaslı olanları var. Daha yeni yeni bazıları bagımsız süspansiyona gecti de arkadakiler rahat etti. Ama bu sefer de yük tasırken makas lı olan kadar iyi olamadı.

Bu tür araclar da ne binek aractaki konforu bulabilirsin ne de 140 dan sonrasını görebilirsin. Altı zaten yerden yüksektir. Haliyle yol tutus da binek araca göre vasat.

Aile aracı denilen kavram nedir ? Yerine göre bastın mı gitsin , konforundan ödun vermesin , bir o kadar da genis olsun degil midir. E bu ticariler de bunların hicbiri yok genislik dısında ;)

Ruhsatta desen koskocaman kamyonet yazıyor. Bu ne demek. Sen köpruyu kullanamazsın demek. Aile aracı diye direten arkadaslar gecseler ya köpruden. Polis ceviriyor mu cevirmiyor mu ?

Yani tek cekici yanı fiyatı. Fiyatı 60 bin olsa. Bu araclara aile aracı diye bakan bile olmaz.

Umarım acıklayıcı olabilmisimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

@plectrum

Sevgili dostum. Dikkat ettiysen bu tür aracların cogu makaslıydı ki hala makaslı olanları var. Daha yeni yeni bazıları bagımsız süspansiyona gecti de arkadakiler rahat etti. Ama bu sefer de yük tasırken makas lı olan kadar iyi olamadı.

Bu tür araclar da ne binek aractaki konforu bulabilirsin ne de 140 dan sonrasını görebilirsin. Altı zaten yerden yüksektir. Haliyle yol tutus da binek araca göre vasat.

Aile aracı denilen kavram nedir ? Yerine göre bastın mı gitsin , konforundan ödun vermesin , bir o kadar da genis olsun degil midir. E bu ticariler de bunların hicbiri yok genislik dısında ;)

Ruhsatta desen koskocaman kamyonet yazıyor. Bu ne demek. Sen köpruyu kullanamazsın demek. Aile aracı diye direten arkadaslar gecseler ya köpruden. Polis ceviriyor mu cevirmiyor mu ?

Yani tek cekici yanı fiyatı. Fiyatı 60 bin olsa. Bu araclara aile aracı diye bakan bile olmaz.

Umarım acıklayıcı olabilmisimdir.

imza

• quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

quote:

Orijinalden alıntı: -ahmetgakgo23-

Herkes sırf geniş ve konforlu diye bir araca 60, 70, 80 bin lira verecek kadar zengin değil bu ülkede. Yok C-Max, yok 5008, yok Scenic... Neden bahsediyorsunuz siz ya...
    Son defa söylüyorum: Vergilendirme sistemi değişmedikçe bu ülkede UYGUN FİYAT + GENİŞ İÇ HACİM + YETERLİ PERFORMANS + ORTALAMA KONFOR = TİCARİ ARAÇLARDIR... 35-40 bine sıfır MPV verdiler de biz mi almadık gözünüzü seveyim ya
    İkinci el derseniz belki doğru söylüyor olabilirsiniz ama bu ülkede MPV piyasasının yavaşlığı belli. Ayrıca aynı fiyata sıfır hafif ticari almak varken neden 4-5 yaşında ne idüğü belirsiz MPV alayım ki diye düşünüyoruz biz
    Sonuçta böyle beklentileri olanlar için tüm yollar aynı kapıya çıkıyor: Hafif ticari
    Fanatiklik gibi gelebilir size ama gerçekler bu.

KONUNUN ÖZETİ

İroni yapmıyorsanız teşekkürler hocam
    Bu sözleri, piyasayı yakından takip eden bir lise öğrencisi olarak söylüyorum

• benim araba 170i geçmiyor zaten ne tehlikesi saçıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 15 Eylül 2012; 23:29:37 >
  • quote:

quote:

quote:

Herkes sırf geniş ve konforlu diye bir araca 60, 70, 80 bin lira verecek kadar zengin değil bu ülkede. Yok C-Max, yok 5008, yok Scenic... Neden bahsediyorsunuz siz ya...
    Son defa söylüyorum: Vergilendirme sistemi değişmedikçe bu ülkede UYGUN FİYAT + GENİŞ İÇ HACİM + YETERLİ PERFORMANS + ORTALAMA KONFOR = TİCARİ ARAÇLARDIR... 35-40 bine sıfır MPV verdiler de biz mi almadık gözünüzü seveyim ya
    İkinci el derseniz belki doğru söylüyor olabilirsiniz ama bu ülkede MPV piyasasının yavaşlığı belli. Ayrıca aynı fiyata sıfır hafif ticari almak varken neden 4-5 yaşında ne idüğü belirsiz MPV alayım ki diye düşünüyoruz biz
    Sonuçta böyle beklentileri olanlar için tüm yollar aynı kapıya çıkıyor: Hafif ticari

KONUNUN ÖZETİ

İroni değil içtenlikle yazdım

• Bu forumu anlamakta güçlük çekiyorum bırakın herkes istedği araca binsin kardeşim ticari araç alırsın bu araçlar ticaret içindir denir , dizel araç alırsın vay efendim az km yapıyorsan dizel araç almak saçmalık yılda en az 20.000 km yapman gerekir ,zaten dizeller çevreyi çok kirletiyor sağlığımız tehlikede aman aman, birde dizelin o sesi yokmu traktör gibi derler , lpgli araç almak istersin bunada karşı çıkaralar lpgli araç

araç alınırmı ya saatli bomba gibi her an patlayabilir, lpgli araçları zaten avmlere almıyorlar vs vs kardeşim insanlar ekonomik bir şekilde araba sahibi olamazmı foruma göre mantıklı olan benzinli B ve C sınıfı araç kullanmaktır bunun harici araç alanlar bilinçsiz kullanıcı olarak nitelendirilir bu forumda genel geçer kural budur

ya bırakın kardeşim isteyen istedği aracı alsın ne bu çekememezlik insanlar ekonomik bir şekilde araba kkullanamayacak mı insanların tercihlerine saygı duymak gerekli herkes kendi bütçesine ihtiyaçlarına göre seçimini yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 15 Eylül 2012; 23:40:48 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

KONUNUN ÖZETİ

İroni değil içtenlikle yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: asoz

"Mal" taşımak içi üretilen bir araç ile aileni taşıyorsan bu durumda aileni ne yerine koymuş oluyorsun ?

Bu soruya cevap bulabiliyorsan , buyur aile aracı olarak kullanmaya devam et...

Araç camlı koltuklu ve üretim insan taşımak üzerine kurulmuş .

Kapalı araçları bunun dışı tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frukfruk

quote:

Orijinalden alıntı: PAŞA&ESES

quote:

Orijinalden alıntı: R-34

Böyle araçlar caddelerde dolaştığı sürece aile aracı olamazlar bence

otomobiller bunu yapınca sorun olmuyorda panelvan yapınca mı sorun oluyor ?

otomobiller de stock üzerine pro çalışılmadıkça çok gereksiz ve iğrenç birşey görsellik için modifiye. hele bir de ticarilere hiç yakışmıyor apaçi style işte

bu fotodakiler için haklısınız zibidi ve pislik zihniyetli idiotlar ben altımda yol tutuşu konusunda makul bir araç varken 150 ile giderken arkamdan gelen connect beni sollayıp geçiyorsa merak ediyorum bazı insanlar ne kadar ekmek ne kadar köfte kuralını bilmiyorlar mı zamanında dandik broadway sürerdim broadeayden 1.7 motor connecte geçtim broadwaydeki alışkanlıklardan olsa sollamaya çıkarken ani bir direksiyon hareketi yaptım connect resmen 70 km hızda salınmaya başladı resmen araba esniyor sağa sola salınım yapıyor bu araçlarla sürat yapan makas atan lavukların umarım sadece kendileri ölür çünkü yol tutuş noktasında dandik broadwayden daha kötüler hem arka makas hem kasa yüksek ağırlık merkezi çok yukarıda kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Cimriliğin lüzumu yok.

Ailen büyükse gider aile arabası alırsın.

Yani;

Focus C max, S max, Galaxy

Renault, Espace

Peugeot 5008

vs...

Her şeyi yerine uygun kullanmamaya ne meraklıyız.

focus cmaxım var bagajı yetmiyor hacı içide yetmiyor artık ya 7 koltuk şart yada ferah ferah efendi efendi süreceğim bir minübüs almak lazım ben aile için alıyorsan mpv al fikrine karşıyım isteyen istediğini alır kroluk barzoluk araç sınıfıyla ilgili değildir kroluk sadece kişilikle ilgilidir ki zaten bu ticarileri kullanmak ayrı bir şoförlük ister ayrı bir duygusu vardır her zaman münübüs sürmek bana çok zevkli gelmiştir.
  • quote:

"Mal" taşımak içi üretilen bir araç ile aileni taşıyorsan bu durumda aileni ne yerine koymuş oluyorsun ?

Mal taşımak için bagajı kullanıyoruz. Oraya kimse oturmuyor. Terbiyesizlik yapma..
  • İster aile aracı olarak kullan ister ticari amaçlı ama sende altında yer uçağı var zannedip makas atan tayfadan olursan ona "mal aracı " denir. Kendilerini o kokpitte nasıl kandırıyorlarsa artık yürüyen tehlike haline geliyorlar. Hepsi böyle mi hayır değil ama 10 tanesinden 6 si böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

quote:

Orijinalden alıntı: frukfruk

quote:

Orijinalden alıntı: PAŞA&ESES

otomobiller bunu yapınca sorun olmuyorda panelvan yapınca mı sorun oluyor ?

otomobiller de stock üzerine pro çalışılmadıkça çok gereksiz ve iğrenç birşey görsellik için modifiye. hele bir de ticarilere hiç yakışmıyor apaçi style işte

bu fotodakiler için haklısınız zibidi ve pislik zihniyetli idiotlar ben altımda yol tutuşu konusunda makul bir araç varken 150 ile giderken arkamdan gelen connect beni sollayıp geçiyorsa merak ediyorum bazı insanlar ne kadar ekmek ne kadar köfte kuralını bilmiyorlar mı zamanında dandik broadway sürerdim broadeayden 1.7 motor connecte geçtim broadwaydeki alışkanlıklardan olsa sollamaya çıkarken ani bir direksiyon hareketi yaptım connect resmen 70 km hızda salınmaya başladı resmen araba esniyor sağa sola salınım yapıyor bu araçlarla sürat yapan makas atan lavukların umarım sadece kendileri ölür çünkü yol tutuş noktasında dandik broadwayden daha kötüler hem arka makas hem kasa yüksek ağırlık merkezi çok yukarıda kalmış

Senin araçta sıkıntı var. Broadway'den kötüymüş, 70'le salınıyormuş, peeh. Nasıl sallıyorsunuz böyle kullanmasak inanacağız. Yeri geldi mi 180 de 200 de yapıyorum, yandan rüzgar esmedikçe milim oynamıyor. Connect 1.7 değil 1.8 ayrıca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 16 Eylül 2012; 0:02:52 >

• Mantıklı tercih ticariler daha ucuza daha çok donanım .

Ticari araç ÖTV ucuzluğu avantajı ondan dolayı satış patlaması yaşanıyor
  • saçmalığa bak
    böyle bir konu hala tartışılıyormu ?

aile aracı ne demek ?

kangoo da kullandım
    altea da kullanıyorum
    aile aracı olan dibine kadar altea dır

peki aile de bulunan araç ford cargo 3230 ise ne olacak ?
    çöpe mi atacaksın ?

tek yaşayıp connect alan da var
    2 çocuğu olup corsa alan da var
    saçma saçma konuları tartışmaktan bi bıkmadınız gitti
    4-5 sene önce yazmaya başlamıştım bu forumda , değişen bir şey yok

connect alan kişi , bu araç aile aracı diyemez
    connect partner aile aracı ise , scenic , cmax ne ?

connect partner alan birine de , senin aracın aile için değil desen ne olur demesen ne olur ?
    adamın hoşuna gider alır , ben de aldım zamanın da , hatta transporter da alabilirsin
    ailen için kamyon da kullansan senin için aile aracı odur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 16 Eylül 2012; 0:05:06 >
  • quote:

Mantıklı tercih ticariler daha ucuza daha çok donanım .

Ötv ucuzlugu is sahiplerine destek icin avantaj.

Her sene muayene , mtv nin yüksek olması da dezavantaj.

Zorla bakalım nereye kadar götüreceksin ;)

• quote:

fiatın sitesinde otomobil olan yeni dobloda var aile veya insan taşımak için
  • Eskiden bir ara transporter ve vito'lar aile aracı diye satın alınıyordu ve kullanılıyordu.
    Bu süreç geçti mi? Yoksa hala aynı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Mantıklı tercih ticariler daha ucuza daha çok donanım .

Ötv ucuzlugu is sahiplerine destek icin avantaj.

Her sene muayene , mtv nin yüksek olması da dezavantaj.

Zorla bakalım nereye kadar götüreceksin ;)

Yeni aracın muayenesi sorun olmaz . Mtv yüksek ama alırken parayı bağlamıyorsun
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.