Şimdi Ara

Ticari araç sahipleri ne kadar ödüyorsunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ms2947

quote:

Orijinalden alıntı: Tohatlıı

Hafif ticari sınıfında kesinlikle en yakışıklısı dikkat çekeni(mavi) ve en ekonomiği Dacia Dokker'dir kesinlikle tavsiye ederim.
    Kötü yanlarını sıralamam gerekirse ;

1-İç mekan malzemesi sert(bu zaten hepsinde aynı)
    2-Süspansiyonlar sert ama sert olmasının iyi yanı yol tutuşu gerçekten tahmin edemiyceğiniz kadar güzel esp'de var.

Dokker de arka bagaj çift kanat.Yukarı doğru açılan paketi yok.Arka camlar kelebek açılıyor.Konfor yok.Sadece az yakıyor.Başka bir avantajı yok emsallerine bakarsak.

1.Arka bagajin yanlara dogru acilmasi sana dezavantajsa bana avantaj olabilir beğenmiyorsan alma.

2.Adam hafif ticari sinifinda konfor yok diyo şaka gibi sanki diğer araçlar konfordan çildiriyor

Full paketleri olarak sayarsak doblodan 20bin ucuz . Caddyle karşilaştirmaya bile gerek yok. Berlingo Partnerden 10-15 daha ucuz.

Bu kadar ciddi fiyat farklari varken birakta arka camlar yana doğru acilsin

Perormans olarak hiç birinden eksiği yok fazlasi var , Yakıtta hepsinden iyi . tasarim olarakta bu sinifta birinci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tohatlıı T kullanıcısına yanıt
    Konfor derken tabii ki de d sınıfı konfor aramıyorum.Ama dacianın arka koltuklarda ön koltuklar da kütükten farksız.En ucuz hafif ticari zaten.Ona birşey dediğim yok.Doblonun fullune binmesemde en boşunu alırım.En azından ön taraf rahat , bağımsız süspansiyon var.Çok fazla sarsmıyor arkada oturanları.Dokker de zaten Kangoonun 1,5 dci 90 hp kullanılıyor.Yakıtına bir şey demedik.
  • Hocam eski ticari almayın. Eskiler tam rezillik. 2003-2004vs

Ticari nın güzelliği trafikte çıkar. Çok rahat akıp gidersiniz.

• batkent B kullanıcısına yanıt
    Kafamızda şuan courrier ve 2013 doblo var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Coriuer alın geçin otomobile en yakını odur. Eğer biniciyseni masrafı sizi etkilemez. Hız limitlerine çok takılmayın otomobil gibi genelde.

• ms2947 M kullanıcısına yanıt
    Ön taraf dokker'de rahat arka taraf tamam biraz sarsıntılı ama 20bine değicek bir fark yok :)
  • 2016 doblo

517 mtv

198 muayene

sigorta 1100

Kasko 1500

2010 fiorino

323 mtv

198 muayene

Sigorta 1000

Kasko yok

• Tohatlıı T kullanıcısına yanıt
    Konu sahibi 2013 Doblo ve courier aklımda demiş 2 mesaj önce.Büyük ihtimal 2.el alacak zaten.Bu zamanda sıfır araba almak çok akıl karı değil.Düşük km , yıpranmamış 2.el daha iyidir bana göre.20 bin tl demişsiniz de ben düşüncelerimi sıfır üzerinden söylemiyorum.Varsın boş modele bineyim.Hepsinde abs , klima , hidrolik dir. , elektrikli yan aynalar , elektrikli ön camlar , isofix gibi şeyler standart gibi birşey.Dokker , Doblo , Kangoo , Caddy arasında model yılı farkı olacak şekilde 2.el alınabilir.Hemen hemen aynı paralara 2015 Dokker yerine 2013 - 2014 Doblo 1.3 paketleri değişebilir Courierin piyasasını pek takip etmiyorum bişey diyemeyeceğim.Yukarıdakilerin dışında 2008-2009-2010 Caddy 1.6 alınabilir.Aklıma ilk gelenler bunlar.Malum siteden bakılabilir.
  • quote:

Konu sahibi 2013 Doblo ve courier aklımda demiş 2 mesaj önce.Büyük ihtimal 2.el alacak zaten.Bu zamanda sıfır araba almak çok akıl karı değil.Düşük km , yıpranmamış 2.el daha iyidir bana göre.20 bin tl demişsiniz de ben düşüncelerimi sıfır üzerinden söylemiyorum.Varsın boş modele bineyim.Hepsinde abs , klima , hidrolik dir. , elektrikli yan aynalar , elektrikli ön camlar , isofix gibi şeyler standart gibi birşey.Dokker , Doblo , Kangoo , Caddy arasında model yılı farkı olacak şekilde 2.el alınabilir.Hemen hemen aynı paralara 2015 Dokker yerine 2013 - 2014 Doblo 1.3 paketleri değişebilir Courierin piyasasını pek takip etmiyorum bişey diyemeyeceğim.Yukarıdakilerin dışında 2008-2009-2010 Caddy 1.6 alınabilir.Aklıma ilk gelenler bunlar.Malum siteden bakılabilir.

Konu sahibinin koyduğu başlığada dikkat edersek tahminimce düşük model binek almak yerine yüksek model ticariyi düşündü.
    Sizin dediğiniz gibi yaparsa 2009 caddy alcağına binek araba alır zaten :)

• k belgesiz kullanan varmı bu araçları.
    k belgesiz yakalınınca ağır cezası var diye duymuştum.
    ticariden vazgeçmemin sebebi bu ceza olmuştu.
    arkada alet çantası bile görse hususi görünmesine rağmen ceza kesebiliyormuş polisler doğrumudur ?
  • orcnd kullanıcısına yanıt
    http://www.k-belgesi.com/index.php?p=1_30_K-Belgesi-hangi-araclara-alinir

Hususi kullanırsan bulundurmak zorunda değilsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Tohatlıı

quote:

Konu sahibinin koyduğu başlığada dikkat edersek tahminimce düşük model binek almak yerine yüksek model ticariyi düşündü.
    Sizin dediğiniz gibi yaparsa 2009 caddy alcağına binek araba alır zaten :)

Vw yi öneri olarak aklıma geldiği için yazdım.Ben de ticari alacak olsam caddy almam.Vw nin parçası pahalı fiyat olarakta yüksek. :)

• ms2947 M kullanıcısına yanıt
    Hocam peki trafik sigortası yenilemesi her yıl zorunlu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Matematik

Hocam peki trafik sigortası yenilemesi her yıl zorunlu mu ?

Zorunlu trafik sigortası her arabada yıllık olarak yapılıyor zaten.Ticariye has bir şey değil ki.Farklı birşey mi sormak istediniz acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.