Bildirim
Ticari araç yardım
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: esep
Merhaba arkadaşlar 10-14 kişilik şirket personeli servisinde kullanacağimız araç arıyoruz.2011 2012 model aralığında olan yakıt ve vergide avantajlı araç tavsiyelerinizi bekliyorum.teşekkür ederim
2012 model sifir arac dusunur musunuz? Fiat ducato
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır 2.el araç düşünüyoruz teşekkür ederim -
ben transit öneriyorum ticari araçta. biraz fazla yaksada emsallerine göre daha sağlamdır. forumda daha geçenlerde konu açıldı, renault masterdan ağzı yananlar var -
Traffic Derim ben -
sanki traffic doğru seçim olacak gibi -
ticaride transit daha avantajlı. -
quote:
Orijinalden alıntı: sephıa
ticaride transit daha avantajlı.
traffic ile kıyaslarsak avantajları nedir bilgi verirmisin? -
trafic boyut olarak transite göre daha küçük renault traffic in rakipleri vw caravelle ve ford Tourneo Custom bu üç modelin minibüs versiyonları 8+1 taşıma kapasitesine sahip.ford transit minibüs ise 13+1 ve 16+1 kişi taşıyarak bu arabalardan daha büyük ve geniş .Motorlu taşıtlar vergisinde yukarıdaki modellerin hepside 1-6 yaş için yıllık 620 tl ödüyor. -
Hocam 2. El citroen jumper var dusunurseniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Transit mantıklı olur -
transit -
quote:
Orijinalden alıntı: tLqA
ben transit öneriyorum ticari araçta. biraz fazla yaksada emsallerine göre daha sağlamdır. forumda daha geçenlerde konu açıldı, renault masterdan ağzı yananlar var
+1 -
traffic en mantıklı seçim gibi duruyor şimdilik herkese teşekkür ederim -
Traffic al. Zaten yolcu taşıyacağından yeterli bir araç. Az yakar, 6 viteslidir, 160a (bu tarz araçlar için) gayet iyi çıkar. -
traffic yeni kasasını alın hergün işe giderken kullanıyorum.
mercedese göre biraz konfordan yoksun ama inanın kokluyor yakıtı.
6 ileri olması ve yeni kasada ki yoltutuşun arttırılmasıda cabası. -
herkese teşekkür ederim traffic alıyoruz. -
4 senelik trafıc kullanıcısı olarak, trafik diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X