Şimdi Ara

Ticariye arkadan sürttüm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: guguk007

arkadaşlar bu adamın bana dava açma şansı var mı? olay anı ne polis cagrıldı ne de tutanak tutuldu tek kanıt olay yerındekı 1-2 fotoğraf

arkadaşım tutanak da ısrar edin. eğer tutmam derse bırak şikayet etsin. sende ben tutanak tutmak istedim. o yanaşmadı dersin..
  • quote:

Beyler adam 150 liraya yanasmiyor illa 350 istiyor yoksa dava acacagim diyor..

Bırakın açsın davayı. Öncelikle aracın 3 gündür gerçekten yattığını ispatlayacak mahkemede. Ticari araç kullanma belgesi var mı yok mu ona bakılacak. Veeeee gerçekten yattıysa bile 3 günde ortalama ne kazanıyor belgeleyecek. O zaman sorarlar adama bu kadarlık fiş kesiyor musun diye?

Ben yol vermediğim için kasıtlı olarak üstüme yatan ticari taksiye bilerek çarptım. Tam ortadan geçirdim ve kapısını soktum içeri. Kısaca durumu özetledim, istersen tutalım tutanağı git mahkemeye yattığı günler için ..... Falan filan. Bağıra çağıra küfretti biraz sonra bindi aracına defoldu gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim aracin trafik sigortasi yok yalniz temmuz ayi icerisinde yaptiracagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafik sigortanız yoksa istediği parayı verin. Daha karlı çıkarsınız. Çok uzatmayın bence. Adamın istediği para da atla deve değil. Bir şekilde bazı lükslerinizden taviz verip bütçenizi yine düzeltirsiniz maddi sıkıntınız varsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

Şu kadarcık sürtme için yatma parası mı? Güldürmesin adamı. Bunun en fazla 2 saatlik işi var. Ve boyacının alacağı para 100tl yi geçmez.

Al bende de o kadar...
    Resmen taksici seni koparıyor hocam...

• 200 e bağla 100 150 boya 50 de 1 2 saat yatma en fazla 200 fazlası abartı

• taksinin şoförü havadan para kazanmak için ayak yapıyor işte, o tamponun boyanmayacağını herkes çok iyi biliyor, ha sen de hangi akla hizmet trafik sigortasız dolaşıyorsun o da ayrı bir mevzu zaten
  • 150 tl bagla
    opuşun ayrılın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse kusura bakmasın burda iki tane y....k var birisi haksız kazanç sağlıyo diğeri ise sigortasız araç ile trafiğe çıkıp insanların başına bela olmaya aday
  • quote:

Hocam benim aracin trafik sigortasi yok yalniz temmuz ayi icerisinde yaptiracagim

Belanı bulmuşssun zaten.

Madem sigortan yok trafikte işin ne?

Çattığın taksici de, çakal belli ki. Ne yapacağını bilmeyen şaşkın ördeği bulmuş, oynar da oynar seninle.
  • Sürtmeden dolayı arabam 3 gündür yatıyor diyen hırsızla boşuna muhattap olmayın bir daha. 100 TL veriyorum beğenmiyorsan aç davanı de kapat.
  • o çük kadar çizikten dolayımı çalışamadığı gün olmuş....?
  • Söyleyenler olmuş ama yine de altını çizmek lazım, başlık aşırı sakat.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.