Şimdi Ara

Ticariye arkadan sürttüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sen istiyor dujjj?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksici yoluna çıkmış parasını koparacak adam arıyor..

Fazlasıyla 100 TL teklif edin fazlasını istiyorsa 3in1 alsın
  • Şu çizikler için kaç gün yatmış o araba acaba.Sizden o parayı alacak,sanayide bi boyacıya gidip 5tl lik rutüş boyası alıp ince bi fırçayla oraları kapatıp geri kalan parayı cebe indirecek uyanık

• Başının gözünün sadakası olsun ver 50 tl gitsin. O çizik için sanki orayı boyatacak.hiçbişey yapmayacak. Ha yada inadına gel yetkili servise çekelim nakitim yok kredi kartımla ödiycem beraber yaptıralım de söksünler çamurluğu 1 hafta yatsın arabası aklı başına gelsin

• Hocam adam su cizik icin bile 3 gundur arabam yatiyo diyip 350 istiyor oyle bi sey desem bin lira ister herhalde

• en fazla 100 tl daha da etmez..

o rütu? için 350 tl yatma parasy isteyen taksici "uyanyklyk" yapyyor.."çaly?mady?y günlerin parasy" (arabanyn tamponu kopsa yine çaly?yr) için kasko ?irketine ba?vursun...
  • Su basligi degistir gozunu seveyim, her gordugumde beni bi gulme aliyor :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ayny fikirdeyim :)
  • diyicek söz yok bi tampon için araba yatıyorsa ne diyelim yapmasın o zaman bu işi o tampon fiyatı kaç liraki o kadar para istiyor 100 liraya yapılır maksimum ama sanaciyi tanıdık olduğu için cok ucuza yapar veya yaptırmaz o şekilde gezer ticari taksi 24 saat çalışıyor ben yolda ne ticariler gördüm farı kırık gezen bagaj kapağını iple tutturmuş vuruk kırık
  • sigortanı yaptır gel tutanak tutalım de olayın vukuu bulduğu yere gel de bakalım gelecek mi?
    350 tl ye adam ayakta ikiz çocuk sahibi bile oluyor iki tamponda çizik için adam yatma parası istemiş hadisin oradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

quote:

Orijinalden alıntı: guguk007

merhaba arkadaşlar 3 gun once ticari taksiye arkadan sürttüm o an tutanak tutulmadı tel numaralarımızı alıp ayrıldık adam bugun aramış benı 350 tl para istiyor pasta cila kaplama boya+calısmadıgm gunlerın parası diye. aracımın sıgortası bitti yenılemedım henuz ne yapmam lazım? Ticariye arkadan sürttüm

aynen bende üsküdar yakınlarında bi tane ticari albeaya sağ tekerin üzerinden vurmuştum geçen sene. benim albeanın tamponu çatladı. onun albeanın da sağ kapı kastı. çamurluk yamuldu. benden 300 lira para istedi. vermem arkadaşım dedim. rapor tutalım dedim. vaktim yok dedi. o zaman polis çağıralım dedim. ona da yanaşmadı. sadece para istedi. vermem kusura bakma dedim. bu sigortayı biz boşa mı yaptırıyoruz dedim. primi yüksek çıkar seneye dedi. sanane kardeşim dedim. o benim sorunum seni ilgilendirmez dedim. velhasıl ödemedim parayı çekti gitti.

sende para falan verme..

kendimi gördüm ya. herkes çakal, tutanak tutmayalım. aracı tramere sokamam, yeni boyatmıştım para ver.
    bi de bazı yüzsüzler kredi kartın varsa karttan da çekeriz diyor. tutanak tutuyorsak tutalım yoksa bak yoluna vermiyorum para filan diyorum ben de.
    He sigortayı deldirdik ama mühim değil, bu çakallara vereceğime o parayı sigortaya vermeyi yeğlerim.

• millet iyice çakal olmuş ya
  • Beyler adam 150 liraya yanasmiyor illa 350 istiyor yoksa dava acacagim diyor..

• guguk007 kullanıcısına yanıt
    350 liranın peşinden koşan adam gidip de dava masraflarıyla uğraşmaz. Tanıdık usta var oraya götürün oraya parasını vereceğim diye teklif edin bakalım ne diyecek.
  • Ticari taksilerin hepsi böyle, biri hatalı bize sürtseler de para koparsalar derdindeler. Yani tutanak tutsanız da diyecekti ki gel anlaşalım vs. Sigortalardaki artışı bahane edip hatalı sensin bana bişe olmaz seneye sigortan 500 artar ver 300 kapatalım vs diyerek para isteyecekti. Haklılık payı var ama dediği tamiratın o kadar tutmayacağı çok net.
  • 350 vereceginize gelsin tutanak tutun ne hali varsa görsün
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Hocam kaportaci tanidik var ama adam kaplama falan diyor kaplamaci tanidigim yok malesef

• Benzer bir olay yaşadım. Direk şikayette bulundum o şekilde hallettik. 350 çok fazla. Ortak bir servise gidin, beraber fiyat alın, hatta pazarlığınızı yapın ondan sonra ödeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu adamın bana dava açma şansı var mı? olay anı ne polis cagrıldı ne de tutanak tutuldu tek kanıt olay yerındekı 1-2 fotoğraf
  • en fazla 100 tutar ne sürtmeymiş

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.