Şimdi Ara

Ticariye arkadan sürttüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 3 gun once ticari taksiye arkadan sürttüm o an tutanak tutulmadı tel numaralarımızı alıp ayrıldık adam bugun aramış benı 350 tl para istiyor pasta cila kaplama boya+calısmadıgm gunlerın parası diye. aracımın sıgortası bitti yenılemedım henuz ne yapmam lazım
     Ticariye arkadan sürttüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk007 -- 29 Haziran 2016; 14:31:12 >

• Telefonunu açmayın engelleyin
    sizden parayı alıp yaptırmayacak öpecek adam arıyorlar.
  • Tutanak tutulmadığı için parayı ödemeniz lazım.

Yada taksicinin telefonunu engelleyebilirsiniz, bir şey ispat edemez. Ama bir şekilde adresinizi bulursa hastane masrafları daha yüksek olabilir.
  • Bir usta bulun beraber gidin yaptırın. Kabul etmezse 100tl verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Calismadigim gunlerin parasi mi ?

Ya odemeyin ticariler sanki sifir tertemiz arac

100 lira cikar daha da cikmaz de

• Ayni sekilde denyonun biri geldi surttu bana. Ufak yer diye tutanak tutmadik (kabul ediyorum suc bende). Telefonumuzu aldik falan. Aradim elemani karisi çıktı. Karisinin eteginin altina saklandi resmen kisiliksiz. Karisi dedi biz yeni evlendik paramiz yok vs vs. Bir zaman sonra dedim ne haliniz varsa gorun. 200 300 icin karisinin arkasina saklanan adama bir sey denmez. Denir de burda denmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Ayni sekilde denyonun biri geldi surttu bana. Ufak yer diye tutanak tutmadik (kabul ediyorum suc bende). Telefonumuzu aldik falan. Aradim elemani karisi çıktı. Karisinin eteginin altina saklandi resmen kisiliksiz. Karisi dedi biz yeni evlendik paramiz yok vs vs. Bir zaman sonra dedim ne haliniz varsa gorun. 200 300 icin karisinin arkasina saklanan adama bir sey denmez. Denir de burda denmez
    Her taksici çakal tiplerden değildir. Burada ticari taksiyle kaza yapanlara "yattığı günlerin parasını verme" diyerek akıl veren başka çakallar görüyorum (başka konularda denk geldim) bu etik değil. adamın arabası yatmasa o gün para kazanacaktı. taksiler sonuçta bir iş yeridir. detaylıca araştırılıp, günlük kazancı öğrenilip, ortalama bir ücret verilmesi bence etik ve doğru olandır. Sürtmeleri parça başına 100 liraya boyuyorlar bence adam çok para istememiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastiği kaldırıma sürttüm
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Ayni sekilde denyonun biri geldi surttu bana. Ufak yer diye tutanak tutmadik (kabul ediyorum suc bende). Telefonumuzu aldik falan. Aradim elemani karisi çıktı. Karisinin eteginin altina saklandi resmen kisiliksiz. Karisi dedi biz yeni evlendik paramiz yok vs vs. Bir zaman sonra dedim ne haliniz varsa gorun. 200 300 icin karisinin arkasina saklanan adama bir sey denmez. Denir de burda denmez
    aracımın sıgortası bitti demişsiniz orada polis çağırsa aracınız bağlanırdı şuanda şikayet edebilir bana sigortasız aracıyla çarptı kaçtı dese yine polis ceza yazacak size bence gidin aracı kendiniz yaptırın istediği fiyat çok fazla. 100-150 liraya fln halledilir tahmini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wraith Todd

Her taksici çakal tiplerden değildir. Burada ticari taksiyle kaza yapanlara "yattığı günlerin parasını verme" diyerek akıl veren başka çakallar görüyorum (başka konularda denk geldim) bu etik değil. adamın arabası yatmasa o gün para kazanacaktı. taksiler sonuçta bir iş yeridir. detaylıca araştırılıp, günlük kazancı öğrenilip, ortalama bir ücret verilmesi bence etik ve doğru olandır. Sürtmeleri parça başına 100 liraya boyuyorlar bence adam çok para istememiş.

Alıntıları Göster
    Şu kadarcık sürtme için yatma parası mı? Güldürmesin adamı. Bunun en fazla 2 saatlik işi var. Ve boyacının alacağı para 100tl yi geçmez.

• Adam seni öpecek gerekirse hattını değiştir para Mara verme

• hiçbirşey verme plastik tampon pas yapacak çürüyecek bir yer değil şu an gidip yaptırsan en geç 3 ay içinde tekrar o tampon boya görecek aracın yattığı günler demiş iyice niyetini belli etmiş vereceksen en fazla 100tl ver dilenciliği bıraksın işini yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAtlı -- 25 Haziran 2016; 15:20:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam sürtmeden dolayı çalışmayıp aracı yattıysa zaten birşey kazanamaz ki taksicilikten :). Maksimum 100 lira pasta parası var orda.

• Bence taksici acisindanda dusunun. Ayni durumda siz olsaniz diye yerine kendinizi koyun. Koydugunuzda tabiki araciniz yattiginda bi kazanc kaybiniz olmuycak. O yuzden tamda bu sekilde yatma parasi odemeden 100-150 tl teklif edin. Kabul ederse yollayin. Yok kardesim sacmalama ben 350 istiyorum derse kendi kaybeder. hattinizi degisin 20 liraya hallolur.

• O arabanin tamponu degilmi yaa ne 350 tl si tampon alsan daha ucuz

• Sıfır tampon alsan o fiyata gelir. Çalışmadığı günler demesi de direk yalan zaten sanki hiç trafiğe çıkmıyoruz dökük dökük çalışıyor her gün kaç tane taksi seni yemeye çalışıyor. Götür yaptır arabasını Ankara'daysan ucuza isini iyi yapan birkaç yer söyleyelim. Öyle telefonu kapatmakla engellemekle olmaz surtmussun zarari karşılamalısın adam zaten dingo ondan bir farkın olmalı değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk007

merhaba arkadaşlar 3 gun once ticari taksiye arkadan sürttüm o an tutanak tutulmadı tel numaralarımızı alıp ayrıldık adam bugun aramış benı 350 tl para istiyor pasta cila kaplama boya+calısmadıgm gunlerın parası diye. aracımın sıgortası bitti yenılemedım henuz ne yapmam lazım? Ticariye arkadan sürttüm

aynen bende üsküdar yakınlarında bi tane ticari albeaya sağ tekerin üzerinden vurmuştum geçen sene. benim albeanın tamponu çatladı. onun albeanın da sağ kapı kastı. çamurluk yamuldu. benden 300 lira para istedi. vermem arkadaşım dedim. rapor tutalım dedim. vaktim yok dedi. o zaman polis çağıralım dedim. ona da yanaşmadı. sadece para istedi. vermem kusura bakma dedim. bu sigortayı biz boşa mı yaptırıyoruz dedim. primi yüksek çıkar seneye dedi. sanane kardeşim dedim. o benim sorunum seni ilgilendirmez dedim. velhasıl ödemedim parayı çekti gitti.

sende para falan verme..

• Telefonu engelle,para verme diyenler kendilerinin basina gelse ayni sey ne dusunurler acaba biraz empati yapin.Adami arayip efendice anlatin.Sigortadan yaptirmayi dusunmeyin bu kaza icin. Bu sene 500 olan sigortaniz seneye 1500e cikar. Boya+kaplama olacagi icin 200 lira gibi bir rakam vermeniz dogru olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F1AA365A6

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar telefonumu kapatmam cozum mu adam plakamı aldı cunku. ne yapıyım ne edıyım şaşırdım iyice.
  • bizde öyle telefon alıp tutanak tutmamıştık serefsiz gelmedi1 hafta sonra aynı yerden yine vurdular bu sefer akıllanıp tutanak tutturup yaptırdık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

bizde öyle telefon alıp tutanak tutmamıştık serefsiz gelmedi1 hafta sonra aynı yerden yine vurdular bu sefer akıllanıp tutanak tutturup yaptırdık
    Gidin kendiniz yaptırın su hasar için taksi niye calısmasın?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.