Şimdi Ara

ticket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu ticketlerden 1 gunluk ve 1 aylık olanlar ın bana özelliklerini sölermsiiniz ben alicamda hangisinden alim simdi hangisi daha mantikli bi forumda okudum 1 aylik gunde sadece 3 saat filan diyoduda....

bana biyardımcı olurmusunuz???

• Hacı bak şimdi;

1 günlük ticket 15 silk=3 saat

1 ay lık (27 gün) 130 silk=81 saat

eder. Kâr açısından en iyisi 130 silk lik olan gold ticket 27 gün boyunca belirledigin bir saatten itibaren 3 saat lik %100 exp+sp artışı barşlar, 2 gün duraksama yapa bilirsin, 3. gün yaptıgın duraksama silinir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LnMsTr

Hacı bak şimdi;

1 günlük ticket 15 silk=3 saat

1 ay lık (27 gün) 130 silk=81 saat

eder. Kâr açısından en iyisi 130 silk lik olan gold ticket 27 gün boyunca belirledigin bir saatten itibaren 3 saat lik %100 exp+sp artışı barşlar, 2 gün duraksama yapa bilirsin, 3. gün yaptıgın duraksama silinir.

yani 1 aylık ticket aldıktan sonra 1 ay boyunca gunde en az 3 saat kassam ticketi in suresi bosa gitmemis oluyo
  • Ya da iki günde bir 6 saat kassan... Yine boşa gitmemiş oluyor. Günlük ticket almak akıl işi değil kardeşim açık söyleyeyim.
  • TMM TSK EDERİM
  • 27 mi 28 mi ??
    Benim bildiğim 28 gün oluyor 1 aylık ticketler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TR_Akhanzi

27 mi 28 mi ??
    Benim bildiğim 28 gün oluyor 1 aylık ticketler..

Evet bende 28 gün olarak biliyorum ama almak nasip olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win trade
    9 yıl önce açıldı
    SilkRoad Online SS
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bn inş. alıyom bu 2 gün içinde
  • 28 gün %100 1 ay.
  • ya bisi soracam ben simdi 1 aylkik ticket alsammı cunku her yerde botcu kaynıyo tam gidecem kesecema adam kesiyo bosa gidermi???
  • 1 day gold ticket =3 saaat boyunca %100 daha fazla exgelir ama en erken 24 saat içinde başka tıcket açarsın
    4 week gold ticket = 28 gün boyunca her gün 3 saat boyunca %100 daha fazla exgelir

1 day silver ticket = 3 saat boyunca %50daha fazla ex gelır en erken yine 24 saat sonra başka tickt açarsın

4 week silver ticket= 28 gün boyunca her gün %50 daha fazla ex gelir

4 week ticketlerde günlük 3 saat her gün aynı saatte başlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: imamoglu

ya bisi soracam ben simdi 1 aylkik ticket alsammı cunku her yerde botcu kaynıyo tam gidecem kesecema adam kesiyo bosa gidermi???

sürekli ks ye uğrarsan elbette boşa gider genelde botsuz yerlerı bulup kasmanı öneririm
  • botsuz yerde yokki hic ya uf nese ben bi bakım saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imamoglu -- 28 Nisan 2007; 23:04:43 >
  • Kocaeli içi satılık ticket fişleri var. pm lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.