Şimdi Ara

TİCKET ATTIM CEVAP YARDIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben dün gold premium aldım ve item kilitleme şifremde registry citizen fln bi şeyler diordu yanlış diyordu galiba sonra ticket attım ve cevap.

Merhaba !

Knight Online Musteri Hizmetleri ile baglanti kurdugunuz icin tesekkur ederiz. Destek biletiniz sistemimiz tarafindan kabul edilmistir ve sorununuz 72 saat icinde ilgili Musteri Hizmetleri Temsilcimiz tarafindan cevaplandirilacaktir. Anlayisiniz icin tesekkur eder, iyi eglenceler dileriz.

-Knight Online Musteri Hizmetleri.
    CSR Zaccheroni

www.knightonlineworld.com
    www.K2network.net

72 Saat sonra mı değişecek ne anlamadım bi yardım etseniz...

Arkadaşlar attığım ticket buydu

Merhaba k2 network çalışanları ben bugün gold premium aldım ve eve geldiğimde itemleri kilitlemeye çalıştım gizli sorumun yanlış olduğunu söyledi ve gizli sorumun *** olduğunu düşünüyorum yanlış olduğunu söyledim ve unuttum dedim işte sonra lütfen yardım edin yazdım item kilitleme şifresi hariç hepsini biliyorum yazdım ama

Id gizli yanıt hiç birini oraya yazmadım yazmam mı gerekiyordu KSN kodu soruyordu onu yazdımda kredi kartının 4 hanesi yazıyordu o ne acaba yoksa Şifre yazıyordu aldığım kağıtta o muydu onuda mı yazacaktım KESN şifresi galiba bu TİCKET'E cevap verirler mi vermezseler 1 tane daha atsam olur mu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F 16 -- 18 Aralık 2007; 16:11:00 >

• :)) 72 saat icinde yeniden bir mesaj atarlar durumla ilgili...
  • quote:

Orjinalden alıntı: stormshadow

:)) 72 saat icinde yeniden bir mesaj atarlar durumla ilgili...

Oha ya tmm'Da kesin gelir mi bu sefer ve başına böyle olay gelen var mı 72 saat sonra kesin gz fln değiştirme fln olacak mı 72 saat sonra atılacak mail kesin mi ama bidaha uzar mı yoksa.
  • Yukarı cevapppppppppppppppppppppp
  • Arkadaşlar çok korkuyorum yardım edecek yok mu. 72 saat sonra kesin değiştiriller mi.X(]
  • Ticket nasıl bir tickettı, uyduruktan birşeyler yazmışsan "Verdiğiniz bilgiler yeterli değildir KOL'u tercih ettiğiniz için tşk" diyorlar
  • Yukarı....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC res atıyor yardım lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Tehdit Maili Aldım Yardım Edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: F 16

Arkadaşlar çok korkuyorum yardım edecek yok mu. 72 saat sonra kesin değiştiriller mi.X(]

Bişi sölesem yalan oLur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: calısto

quote:

Orjinalden alıntı: F 16

Arkadaşlar çok korkuyorum yardım edecek yok mu. 72 saat sonra kesin değiştiriller mi.X(]

Bişi sölesem yalan oLur..

Değişmeze ben böyle oyunun ..............

İnşallah değişir biletininiz sistemimiz tarafından kabul edildi diyor çünkü ilk mail geldi 2. sinde 72 saat sonra inş. olumlu bir şey gelir...

• 4 gizli sorunda var ya item kilitleme şifresi onu gircen kilitlemek için
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsilBerk

4 gizli sorunda var ya item kilitleme şifresi onu gircen kilitlemek için

Nasıl anlamadım.
  • cok heycanlısın..
  • bak sen item kilitleme şifresi olarak 4 gizli sorunun cevabınıda sırayla dene bakalım onlardan biri olcak
  • Kardeş böyle olmuyor mu şimdi gold almadan hesabı güncelledim bak böyleydi işte

İtem kilitleme şifresi : işte burayı kabul etmiyor unuttum galiba ama eminim unutmadığımdan 50 tane yazıcıdan kağıt çıkarıp heryere sakladım ve şu an elimde kabul etmedi
    yoksa aşağıdakilerden biri mi.?

1. Gizli soru: Örnek: ilk çizgi film kahramanınız kimdi cevap ör: - 155456
    2. Gizli soru: örnek: ilk öğretmeninizin adı neydi: cevap ör : sdsadsda
    3. Gizli soru: örnek: ilk okulunuzun adı neydi: ör cevap : 44445:

bu cevaplardan biri mi acaba.

denedim olmadı ama bunlarla şifre değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F 16 -- 18 Aralık 2007; 15:46:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~ZoRRo~

cok heycanlısın..

Charım soyulcak diye Korkuyorum
    İnşallah soyulmaz ama...
  • CeVAp
    Citizen registry fln bi şeyler diyor failed diyor yapmıyor kilitlemiyorrrrr.
  • Merhaba!
    Şövalye, internet üzerinde Musteri Hizmetleri ile baglanti kurdugunuz icin tesekkur ederizdir. Destek biletiniz sistemimiz tarafindan Kabili edilmistir ve sorununuzu, 72 saat icinde ilgili Musteri Hizmetleri Temsilcimiz tarafindan cevaplandirilacaktirdir. Anlayisiniz icin tesekkur eder, iyi eglenceler dileriz.
    -Şövalye, internet üzerinde Musteri Hizmetleri'dir. CSR Zaccheroni www. Knightonlineworld. Com www. K2network. Ağ

• quote:

Orjinalden alıntı: TBMM

Merhaba!
    Şövalye, internet üzerinde Musteri Hizmetleri ile baglanti kurdugunuz icin tesekkur ederizdir. Destek biletiniz sistemimiz tarafindan Kabili edilmistir ve sorununuzu, 72 saat icinde ilgili Musteri Hizmetleri Temsilcimiz tarafindan cevaplandirilacaktirdir. Anlayisiniz icin tesekkur eder, iyi eglenceler dileriz.
    -Şövalye, internet üzerinde Musteri Hizmetleri'dir. CSR Zaccheroni www. Knightonlineworld. Com www. K2network. Ağ

Anlamadım arkadaşlar yeniden mi ticket atsam gelir mi

• YuKaRı...
  • YUKARI...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.