Kronos serverinde 81 lvl wariorum vardı , bi şekilde hacklendim , item kilit şifresinide ele geçirmişler her neyse .. Gizli soru cevabı hatırlayamadığımdan , gamefirste ekleyemdiğimden şifrede değiştiremiyorum. Başka bir char açıp ticket atmama rağmen verdikleri cevaba bakın. Tüm esn kodlarıda var ..
Discussion Thread Response (Arthur) 05/23/2011 02:49 AM Merhaba xxxxxxx,
GamersFirst Müsteri Hizmetleri ile baglanti kurdugunuz için tesekkür ederiz.
Ne yazik ki G1 portalina bagli olmayan KOL hesaplarinda bilgi degisikligi yapilamamaktadir. Bu ikilemin çözülmesi konusunda yogun çalismalarimiz vardir. Durum için özür diler, anlayisiniz için tesekkür ederiz.
sorunuma asagidaki gibi cevap vermissiniz ama , benim problemim bu hesaba ait gizli soru cevabini hatirlayamadigimdan bu hesabi ekleyemiyorum.Asagidaki önergelerin hepsi yerine getirlidi fakat ..ilkokulunuz sorusunun cevabini hatirlayamadigimdan hesap ekleme islemini yapamamaktayim.Gizli sorularimi tarafima bildirilmesi veya sifirlanmasi durumunda hesap ekleme islemini yapabilirim.Konu ile ilgili yardiminizi bekliyorum.syg.
Yaranı deşmek gibi olmasın ama, sen item upgrade edip, char dizen arkadaş değil misin ?
quote:
Orijinalden alıntı: Can`
Yaranı deşmek gibi olmasın ama, sen item upgrade edip, char dizen arkadaş değil misin ?
evet kardes bayağı bi itemim gitti üstünde bi krowaz set kaldı +7 onuda insaflı imişler çöpe atmamışlar.. G1 hesabı ekleyemediğimden kaldı adam orda ...neyse sağlık olsun..
Dalga geçmiyorum, bas küfürü. Küfür derken annesine filan küfretme yani.
Yaptığınız işin falan filan sayıkla. Merak etme ban atmıyolar İlk mesajda diyecek ki lütfen küfürsüz bir bilet atın. Sen de devam etcen küfürsüz attık bir *** yapamadınız falan filan.