Şimdi Ara

TİCKETİMİ YOLLADIM İNSALLAH CWP GELİR.NASIL OLMUS:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Game Account ID: [XXXXXX]
    My transactionID is(from kesn) : [xxxxxx]

my kesn kode=xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

kesn pass=xxxx-xxxx
    buy date2006-11-25 at 031617.560

I forgot my secret answer and I want chance it.Im hacked.I must chance my secret answer.
    Could you please roll back for my lost.Also I have membership of SİLVER AND GOLD AND BRONZE Premium for a long time…

I have been playing this game for a long time but in 2006-09-25 somebody hack into my computer and stole my rogue’s items…They are as below…
    my items +7 shell set, +7iron bow and +9 accesories set..check my datas.

(New) Secret question answer: [XXXXXXXX]
    Please, change or update the the Secret Question of the account which belongs to ID: [XXXXXXX].
    Once more, when you update my informations, can you please check on yourself also if the update succeeded, and send me a message please?

Thank you very much.
    My best regards.

citizen we l ye katkılarından dolayı tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironhill70 -- 25 Kasım 2006; 17:25:53 >

• yorum yokmu??
  • ingilizcen iyiymis
  • baya ugrastım.arkadaslarda yardım etti.bir da kısmı ust konudan alıntı.isteyen arkadaslar burdan alıntı yapabilirler diye actım bu topigi
  • benim charım hacklendi ben nasıl bi ticket yollayabilirim sence bi de hangi bölüme yollamamam gerek yardımcı olursan sevinirim
  • bende sana simdi bu topigin linkini atacaktım.ben bu ticketi Başkaları (Lütfen tanımlayın)... kısmına yazdım.bakalım nasıl bir cwp gelecek bekliyorum.
  • alınan tarih alınan saat parçalar /satın alnına hizmet ödeme türü felan yazıo
    oraya neler yazmalıyım yardımcı olursam sevinirim
  • premium aldıgın tarihi we saati yazıyosun (date:tarih)
    satın alınan hizmete ben Bronze Premium Yazdım
  • up
  • iyi Yapmışında premium Varmı Varsa Yaparlar işini
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paptor_İsterim

iyi Yapmışında premium Varmı Varsa Yaparlar işini

war tabiki.bugun aldım sadece gizli soruyu ogrenmek için
  • quote:

Orjinalden alıntı: ironhill70

quote:

Orjinalden alıntı: Paptor_İsterim

iyi Yapmışında premium Varmı Varsa Yaparlar işini

war tabiki.bugun aldım sadece gizli soruyu ogrenmek için

İnşallah Olur Ne Diyelim hocam
  • eyw saol
  • evet ogrenebılırsınız problem cıkmadan...
  • pre varsa çok iyi olur
  • inşallah alırsın itemleri geri
  • heyyy.cwp geldi.adamlar bastan
    Hail by_hanks, Please resubmit this response under the general category so that we may better assist you. Our departments do not have the ability to forward this to the appropriate personnel at this time. We apologize for this inconvenience and thank you for playing Knight Online. -Knight Online Support Team

seklinde bir mesaj yolladı.bende aynı ticketin basına 5. GENERAL CATEGORY SELECTİON kısmının olmadıgını yazdım.attıkatan 5 dk sonra adamlar bana soyle bir msj yolladı

Hail by_hanks, If your are not able to see general section, Please resubmit your issue to the blocked account section. So that our team members can look into the matter and help you as early as possible. Thank you

bende yine aynı ticketi bu sefer blocked accounta yolladım we cwp bekliyorum.bu kadar guzel bi tickete yardım edeceklerini umuyorum.insallah charımı geri alacam.bana dua edin DH

bu topigi niye actın diye soranlar olursa, bu we bunun gibi konularda yardıma ihtiyacı olanlar bu ticketten yararlanabilirler.ayrıca baska sorunu olanlar pmden ulasabilir.

saygılarımla Frestayle

• uppp
  • Umarım itemleri geri alabilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

Umarım itemleri geri alabilirsin..

itemi bırak eger sifreyi degiştirebilirsem ben o itemi yine yaparım.2 milyara bakar ama sifre olmadıktan sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.