Şimdi Ara

Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.302
Cevap
93
Favori
208.300
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlayan arkadaş bir rehber hazırlasın. 10 kişi de mi kabul edecek, yoksa 1 kişi yeterli mi? Loltürkiye hesabı nerede? Davetiyeyi nasıl ve nereden gönderiyoruz?
  • Arkadaşlar LoLTurkiye'yi ekliyoruz sadece. Davet kodu diye birşey yok googleplay veya appstore tictoc linki veriyor sadece bugünden itibaren hesabını açmış olması gerekli eklediğiniz kişinin

Edit: Arkadaşlar yeni 4 hesaptan takip ekleyebilirim. Tictoc ID oluşturup pm olarak yollayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RecepB10 -- 20 Nisan 2015; 12:38:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi şu olayı anlaşılır bir dille yazarsa çok iyi olur. Konu sahibiide ilk mesaja ekler.
  • Anlamadığım şey davetiye gönderdiklerimde loltürkiye yi takip mi etmeleri gerekiyor?

• Takip

• 10 davet yeterli mi yoksa davet ettiklerimzde katılıp loltr yi takip etmesi mi lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır dan hesap açanlar özel mesajdan iletisime gecsin tictoc id oluşturup
    programa girince sağda 3 noktaya tiklayip profilin altında id olustur yazar oraya tıklayıp id atabilirsiniz şuanda 3 sifir hesap var bende eklicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_MuKa -- 20 Nisan 2015; 12:44:43 >
  • Once tictoca tel no ile giris yapar Ayarlardan hesabi sileriz.Sonra davet gelir uye oluruz yeni olmus olur
    O sekilde 10 tane davet ederiz olur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerboy-h -- 20 Nisan 2015; 12:45:37 >
  • id yazalım herkes birbirini eklesin arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Once tictoca tel no ile giris yapar Ayarlardan hesabi sileriz.Sonra davet gelir uye oluruz yeni olmus olur

telefon numarasıyla kayıt olup puan kazanınca silip tekrar kazanamıyorsun. telefon numarasını tanıyor sistem. o yüzden numarayla kayıt olmayı şart koydular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrocr -- 20 Nisan 2015; 12:48:32 >
  • quote:

Once tictoca tel no ile giris yapar Ayarlardan hesabi sileriz.Sonra davet gelir uye oluruz yeni olmus olur

Sistem anlar bununbence

• Davet gondermek yeterli mi whatsapp ile? Nerden anlıyorlar ki whatsapp kullanınca davet edip etmediğimizi?

• ID : alperadar

ekleyin arkadaşlar

yeni üyeyim ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 42_JeoGenc_42 -- 20 Nisan 2015; 12:54:58 >
  • takip edeni takip ederim
  • - Davet yeni kullanıcıları gönderilmeli, varolan tictoc kullanıcılarıyla arkadaş olunması kampanya kapsamı dışındadır.

Benim bu maddeden anladığım tictocu olmayanlara davet gönderilmesi gerekiyor. Daveti kabul etme şartıda yok sanırım olsa maddeye eklerlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

quote:

Sistem anlar bununbence

kaç defa sildim ben her seferinde beni hatırlıyor telefon numarası bir kere kayıt olunca numara aynı olunca sistem anlıyor.

geçen kampanya nedeni ile bu kampanyada işimiz zor yeni üye olacaklar şimdi çek satışta ilan açarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Davet gondermek yeterli mi whatsapp ile? Nerden anlıyorlar ki whatsapp kullanınca davet edip etmediğimizi?

Referanslı link falan yollayabilir ama o şekilde olacağını sanmıyorum.
    Kısaca tictoc bize diyorki yeni üye olmuş, 10 kişiyi arkadaşlarınıza ekleyin. Davetiye kodu falan biraz hikaye
  • Bana sanki yeni üye olup bir de lolturkiye yi eklemek yeterli gibi geliyor. 10 tane daveti gönderip göndermedigini nasıl takip edecek.

• Benim id: ucandeve

ekleyen olursa sevinirim hatta bana davet listesi gönderin ki birbirimizi ekleyebilelim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.