Şimdi Ara

Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.302
Cevap
93
Favori
208.284
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: retrocr

arkadaşlar olayı açıklıyorum. şimdi davet et kısmından girdiğiniz telefon numarası, mail adresi gibi şeylerle davet ettiğimiz kişi kayıt olduğunda sistem otomatik olarak tanıyor. bu böyle 10 adet oluncada ertesi gün çek geliyor. yani 10 kişiyi davet etmelisiniz. o 10 kişi daha önce üye olmamalı. ve de davet ederken msj yolladığınız numarayla veya mailin kayıtlı olduğu facebook hesabıyla tictoc a kayıt olmalı. sadece davet etmek olmuyor.

Davet edilen 10 kişinin de üye olması şartı varsa tırt

• Takipp

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

arkadaşlar olayı açıklıyorum. şimdi davet et kısmından girdiğiniz telefon numarası, mail adresi gibi şeylerle davet ettiğimiz kişi kayıt olduğunda sistem otomatik olarak tanıyor. bu böyle 10 adet oluncada ertesi gün çek geliyor. yani 10 kişiyi davet etmelisiniz. o 10 kişi daha önce üye olmamalı. ve de davet ederken msj yolladığınız numarayla veya mailin kayıtlı olduğu facebook hesabıyla tictoc a kayıt olmalı. sadece davet etmek olmuyor.

Üye olma şartı var tabiki ama gönderdiğiniz smsle üye olma şartı yok. Gönderdiğiniz linke bakarsanız hiçbir alakası yok referansla.

• Kampanya belirsizlikde zirve yapmış.

• Ben 10 kişiyi ekledim simdi nasıl olcak.

• Davet edilen kişilerin üye olup olmama şartı yazılmamış.
    Eğer böyle bir şart varsa kimse uğraşmaz , yazılmadığına göre yok sanılarak davet gönderimi sağlanacak.
    Sonunda da sadece davete binaen 10 arkadaşı üye olana çek verilecek. Görünen bu. Kazanamayan da davet ettiğiyle kalacak.
    Bir nevi ücretsiz TicToc reklamı yapmış olacağız.
    Üye olma şartı olmamasını umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrxxx

Davet edilen kişilerin üye olup olmama şartı yazılmamış.
    Eğer böyle bir şart varsa kimse uğraşmaz , yazılmadığına göre yok sanılarak davet gönderimi sağlanacak.
    Sonunda da sadece davete binaen 10 arkadaşı üye olana çek verilecek. Görünen bu. Kazanamayan da davet ettiğiyle kalacak.
    Bir nevi ücretsiz TicToc reklamı yapmış olacağız.
    Üye olma şartı olmamasını umuyorum.

Banada öyle geliyor. Işık hızında kaldırırım uygulamayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RecepB10

quote:

quote:

Üye olma şartı var tabiki ama gönderdiğiniz smsle üye olma şartı yok. Gönderdiğiniz linke bakarsanız hiçbir alakası yok referansla.

arkadaşlar davet linkinde referans yok evet. ancak kendi numaranıza davet sms si yollayamıyorsunuz. bu da girdiğiniz numaranın kayıt esnasında belirleyici olduğunu gösterir. yani karşıdaki kişi, davet sms si yolladığınız numara ile kayıt olmak zorunda. aksi taktirde çek kazanamazsınız. kimse fake davetlerle çek dağıtmaz. hele de 50 tl. adamlar, daha önce kayıt olmama şartı koymuşlar. daha ne olsun. yeni kayıt şart olmasa, eski üyelikler çek kazandırmaz dermiydi.

• Arkadaşlar uygulama üstünde davet etme bolumu var sanırım orda davet ettiğiniz kişi sayısını algılayarak sisteme dahil ediyordur. Davet gönderdiğiniz mesajı görme şansınız yok mu tahminine gore referans linki yoktur.

• Geçenlerde buna benzer bir kampanya daha oldu, 10 TL aldıydık
    Bahsedilen hesabı ekleyin, N11 kodu size mesaj olarak gelecektir.
  • telefonu servise yolladım gelince takipleşelim
  • Bu kampanyalarda keşke net ibareler bulunsa:) çözmek kampanyaya katılmaktan zor.
    Açık dille Düzgün bir ifade bulunamıyor. Müş. hiz. Desteği Lazım.

Şartlarda davet edin demiş ama davet edilen arkadaşınız aramıza katılsın dememiş %50 ihtimal var

Tictoc toc:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RecepB10

quote:

quote:

arkadaşlar davet linkinde referans yok evet. ancak kendi numaranıza davet sms si yollayamıyorsunuz. bu da girdiğiniz numaranın kayıt esnasında belirleyici olduğunu gösterir. yani karşıdaki kişi, davet sms si yolladığınız numara ile kayıt olmak zorunda. aksi taktirde çek kazanamazsınız. kimse fake davetlerle çek dağıtmaz. hele de 50 tl. adamlar, daha önce kayıt olmama şartı koymuşlar. daha ne olsun. yeni kayıt şart olmasa, eski üyelikler çek kazandırmaz dermiydi.

Yeni kullanıcı olup olmadığı kontrol edilebilir ben whatsapptan yolluyorum kodu ne alakası var. Bir sürü davet platformu koymuş adam benim attığım linkte referans yok bir şey yok. Geçen ki kampanyada açıkla gayet bir sürü kod alınıyordu. Yarın olsun bakalım çekler geliyor mu gelmiyor mu anca öyle anlaşılacak.

• Davet ettiğimiz 10 kişinin de üye olması gerekli gibi duruyor, böyle ayrıntısız kampanya yaptıklarında hem kendilerinin başı ağrıyor hem sıcak fırsatçılar bunalıyor :)
  • Takip

• ark.lar daha önceden tictoc kurmuştum ancak herhangi bi kampanyaya katılmadım varsa bi organizasyon bende katilayim :)

• Yeni üyeyim ID isteyenler özelden istesin yada özelden versin ekliyeyim.
  • Facebook ile alakası varmı bu işin neyi takip edicez link vs yokmu.
    Kafam karıştı iyice.
  • takip
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.