Şimdi Ara

Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası (804. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.302
Cevap
93
Favori
208.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl kafa la bu ?? merak ettim...tok tok konuşmalar... hayat çok güzelse veya çok paran yoksa bu konuda ne işin var hani taklacı değilsin ya sözde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cntzlm -- 4 Mayıs 2015; 4:01:41 >
  • ıd: oktaymadanoglu ekleyin arkadaşlar bende ilk defa yapıcam biraz geç kaldım sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

quote:

Orijinalden alıntı: seedless

Ölücüler yine sahnede. Kim verir 50 TL'lik çeki 10-15 TL'ye. Kimse alınmasın ama bu resmen ölücülüktür.

Mezarcılar vs Ölücüler

Bu maç kanlı biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Ölücüler yine sahnede. Kim verir 50 TL'lik çeki 10-15 TL'ye. Kimse alınmasın ama bu resmen ölücülüktür.

Mezarcılar vs Ölücüler

ahahahaha gece gece güldürdün

• Siz tictoc'dan aldığım 115 tane kupona bu kadar tepki gösterdiyseniz paramıyönetebiliyorum'dan kazandığım Teknosa kuponlarını söylersem ne olur kim bilir. Perşembe günü son hafta da açıklansın, rekoru açıklıyorum. Bu arada tictoc'ta varsa 115 taneyi geçen buyursun söylesin. 3 gün boyunca size ekledim geri ekler misin geri takip yapar mısın diiye yazmaktan imanım gevrildi. Haftasonu çekleri bugün yüklensin bir daha da devam etmesin kampanya.
  • Yeni hesap ekleyin eklerim; yasin88

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

Siz tictoc'dan aldığım 115 tane kupona bu kadar tepki gösterdiyseniz paramıyönetebiliyorum'dan kazandığım Teknosa kuponlarını söylersem ne olur kim bilir. Perşembe günü son hafta da açıklansın, rekoru açıklıyorum. Bu arada tictoc'ta varsa 115 taneyi geçen buyursun söylesin. 3 gün boyunca size ekledim geri ekler misin geri takip yapar mısın diiye yazmaktan imanım gevrildi. Haftasonu çekleri bugün yüklensin bir daha da devam etmesin kampanya.

Bu herif 10 gün önce ban yemis zaten daha dün açıldı üyeliği yalan söylemekte bedava olunca naapsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusty19 -- 4 Mayıs 2015; 8:07:15 >
  • quote:

Siz tictoc'dan aldığım 115 tane kupona bu kadar tepki gösterdiyseniz paramıyönetebiliyorum'dan kazandığım Teknosa kuponlarını söylersem ne olur kim bilir. Perşembe günü son hafta da açıklansın, rekoru açıklıyorum. Bu arada tictoc'ta varsa 115 taneyi geçen buyursun söylesin. 3 gün boyunca size ekledim geri ekler misin geri takip yapar mısın diiye yazmaktan imanım gevrildi. Haftasonu çekleri bugün yüklensin bir daha da devam etmesin kampanya.

hocam işsizmisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ulan hayatın yalan varya
    Milleti trolleyen o ileri zekalı da sensin biliyorum

Ekleme: bilmeyenler için söylüyorum kendisi ağır trol işsiz güçsüz burada uydurduğu yalanlarla kendini tatmin eden ciddiye alınmayacak karakterde biridir. Sizde bu kisiyle dalganızı geçmeye bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efendy-biri -- 4 Mayıs 2015; 8:07:19 >

• quote:

quote:

Mezarcılar vs Ölücüler

Su konuya kufretmek icin girdim bi anda bunu gorunce koptum :))

• Kodların gelmesine son 4 saat 48 dakika 15
  • N11 i bitirdiniz :)

• Bolumden bi arkadasa cumartesi akşamı kod gelmis

Farkli tel no ile ayni telefondan hesap acsak bile sanirim telefon ip numarasinida kontrol ediyorlar.

Bu aksam hic kod almamis bir telefondan ve numaradan deneyeceğim.

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkinali52 -- 4 Mayıs 2015; 11:44:20 >
  • gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfsncn -- 4 Mayıs 2015; 9:21:50 >
  • zippocakmak kullanıcısına yanıt
    denedik olmadı...
  • ID: irfantogluk
    Şuan aktif.
  • gençler ben olayı anlamadım ya. lolturkiye ekledim, iletişim bilgisi geldi onu da doldurdum. Ondan sonra ne olacak tam olarak? Daveti nereden yapacaım?
  • selamlar anında eklenir,

ozante
    mustafate

Bugun ne olacak bakalım gonderecekler mi?
  • Haftasonu açtığım hesabın kodları hala gelmedi.Sanırım kampanya bitti

1 tane de olsa kod kaptım. Teşkkürler tictoc & n11
  • 
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.