Şimdi Ara

Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası (806. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.302
Cevap
93
Favori
208.424
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ) Kampanya 20 Nisan 2015 - 01 Mayıs 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya katılım için katılımcıların LOLTurkiye Hesabını takip etmeleri ve cep telefonu numaralarını tanımlamış olmaları gerekmektedir.
  • Bir tane çek kazanalım dedik, oda nasip olmadı. Üstüne şu binlerce mesaj atan yavş.k ile uğraştım. Şu dakikadan itibaren programı da komple sildim kurtuldum. Adam dünden beridir telefonu kilitler oldu. Benim güzel sözlerden(!) ağzım kurudu, o yorulmadı..
  • KAMPANYA BİTTİ KESİN OLARAK DUYURULDU ARTIK EKLEYİN EKLERİM TARZI MESAJLARA GEREK YOK

İŞTE DUYURULAR

https://tr-tr.facebook.com/tictocturkiye
    LOL Türkiye Arkadaşını Getir IP kazan'' kampanyamız sona erdi. Gösterdiğiniz yoğun ilgiye çok teşekkür ederiz. Yakın zamanda daha bomba kampanyalar için bizi takipte kalın! Ve bol bol Tictoc'lamayı unutmayın!

https://www.facebook.com/notes/tictoc-t%C3%BCrkiye/tictoc-lolt%C3%BCrkiye-arkada%C5%9F%C4%B1n%C4%B1-getir-n11-hediye-%C3%A7eki-kazan-kampanyas%C4%B1/395891667260412
    1) Kampanya 20 Nisan 2015 - 01 Mayıs 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya katılım için katılımcıların LOLTurkiye Hesabını takip etmeleri ve cep telefonu numaralarını tanımlamış olmaları gerekmektedir.
    2) Belirtilen tarihlerde 50TL N11 kuponu kazanabilmek için,

- 10 arkadaşına Tictoc daveti göndermeleri gerekmektedir.
    - Davet yeni kullanıcıları gönderilmeli, varolan tictoc kullanıcılarıyla arkadaş olunması kampanya kapsamı dışındadır.
    -Davet edilen kullanıcıların, daveti kabul edilmesi gerekmektedir.
    3) Şartları yerine getirenlere N11 kodları otomatik olarak ertesi gün 12:00’de Ticman mesajı olarak gönderilecektir.

4) Her kod yalnızca 1 kullanıcı tarafından 1 siparişte kullanılabilir.

5) Aynı kullanıcı kampanya süresince sadece bir kez kod kazanabilir.

6) Kampanyaya katılım sadece Türkiye'den mümkün olmaktadır.

7) Katılımcılar,kampanya hakkında bilgi almak için yardim@tictoc.net adresine email göndererek destek alabilirler.

8) SkPlanet, önceden haber vermeksizin yarışmayı durdurma, değiştirme ve yarışmada hediye verilecek ödülü değiştirme hakkını saklı tutar.

9) Yarışmaya katılan herkes, yukarıda geçen şartları kabul etmiş sayılır.

10) 50 TL kupon kodu 27 Temmuz 2015 tarihine kadar geçerlidir.
    · Kupon koduwww.n11.com, m.n11.com veya n11.com'un iOS ve Android uygulamalarından tanımlanabilecektir. Kupon kodunuwww.n11.com’dan tanımlamak için, "Ödeme Onayı" sayfasındaki "Kod Girişi" alanına veya Hesabım > Kuponlarım sayfasındaki "Yeni kupon Gir" kutusuna, IOS ve Android mobil uygulamadan ve m.n11.com'dan tanımlamak için ise Avantajlarım > Puan/Kupon Ekle alanına girilmelidir.
    · Her alışverişte en fazla 1 adet kupon kullanılabilir. Kuponlar birlikte kullanılamaz, başka kampanyalardan kazanılmış kuponlarla birleştirilemez.
    · Kazanılan kuponlar; Sim Kart ve Hat, Toptan Satış, Otel, Bilet, Altın & Gümüş, Toplu satış, Özel Satış ve Fırsat kategorilerinde kullanılamaz.
    · İptal / İade durumlarında, indirim tutarı, sepette bulunan ürünlerin ilk fiyatları üzerinden hesaplanarak yüzdesel dağıtılacaktır.
    · İptal / iade edilen ürün/ürünler için yapılan indirim tutarı düşüldükten sonra geri ödeme yapılacaktır.
    · Alıcı, kupon kullandığı alışverişin tamamını iptal veya iade ettiğinde, kampanya halen devam ediyorsa kupon hesabına tekrar yüklenir.
    · n11.com kampanyayı durdurma ve şartlarını değiştirme hakkına her zaman sahiptir.

• Bir daha ki tictoc kampanyasında görüşmek üzere :) TEŞEKKÜRLER TICTOC

geç haberim oldu ama yinede kar kardir zamanım yok diye popüler konularda görmeme rağmen ne olduğuna bakmadım. Bakmadığıma pişman oldum sonradan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni hesap ekleyin

kralgs
  • KAMPANYA BİTTİ KESİN OLARAK DUYURULDU ARTIK EKLEYİN EKLERİM TARZI MESAJLARA GEREK YOK

İŞTE DUYURULAR

https://tr-tr.facebook.com/tictocturkiye
    LOL Türkiye Arkadaşını Getir IP kazan'' kampanyamız sona erdi. Gösterdiğiniz yoğun ilgiye çok teşekkür ederiz. Yakın zamanda daha bomba kampanyalar için bizi takipte kalın! Ve bol bol Tictoc'lamayı unutmayın!

https://www.facebook.co...s%C4%B1/395891667260412
    1) Kampanya 20 Nisan 2015 - 01 Mayıs 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya katılım için katılımcıların LOLTurkiye Hesabını takip etmeleri ve cep telefonu numaralarını tanımlamış olmaları gerekmektedir.
    2) Belirtilen tarihlerde 50TL N11 kuponu kazanabilmek için,

- 10 arkadaşına Tictoc daveti göndermeleri gerekmektedir.
    - Davet yeni kullanıcıları gönderilmeli, varolan tictoc kullanıcılarıyla arkadaş olunması kampanya kapsamı dışındadır.
    -Davet edilen kullanıcıların, daveti kabul edilmesi gerekmektedir.
    3) Şartları yerine getirenlere N11 kodları otomatik olarak ertesi gün 12:00’de Ticman mesajı olarak gönderilecektir.

4) Her kod yalnızca 1 kullanıcı tarafından 1 siparişte kullanılabilir.

5) Aynı kullanıcı kampanya süresince sadece bir kez kod kazanabilir.

6) Kampanyaya katılım sadece Türkiye'den mümkün olmaktadır.

7) Katılımcılar,kampanya hakkında bilgi almak için yardim@tictoc.net adresine email göndererek destek alabilirler.

8) SkPlanet, önceden haber vermeksizin yarışmayı durdurma, değiştirme ve yarışmada hediye verilecek ödülü değiştirme hakkını saklı tutar.

9) Yarışmaya katılan herkes, yukarıda geçen şartları kabul etmiş sayılır.

10) 50 TL kupon kodu 27 Temmuz 2015 tarihine kadar geçerlidir.
    · Kupon koduwww.n11.com, m.n11.com veya n11.com'un iOS ve Android uygulamalarından tanımlanabilecektir. Kupon kodunuwww.n11.com’dan tanımlamak için, "Ödeme Onayı" sayfasındaki "Kod Girişi" alanına veya Hesabım > Kuponlarım sayfasındaki "Yeni kupon Gir" kutusuna, IOS ve Android mobil uygulamadan ve m.n11.com'dan tanımlamak için ise Avantajlarım > Puan/Kupon Ekle alanına girilmelidir.
    · Her alışverişte en fazla 1 adet kupon kullanılabilir. Kuponlar birlikte kullanılamaz, başka kampanyalardan kazanılmış kuponlarla birleştirilemez.
    · Kazanılan kuponlar; Sim Kart ve Hat, Toptan Satış, Otel, Bilet, Altın & Gümüş, Toplu satış, Özel Satış ve Fırsat kategorilerinde kullanılamaz.
    · İptal / İade durumlarında, indirim tutarı, sepette bulunan ürünlerin ilk fiyatları üzerinden hesaplanarak yüzdesel dağıtılacaktır.
    · İptal / iade edilen ürün/ürünler için yapılan indirim tutarı düşüldükten sonra geri ödeme yapılacaktır.
    · Alıcı, kupon kullandığı alışverişin tamamını iptal veya iade ettiğinde, kampanya halen devam ediyorsa kupon hesabına tekrar yüklenir.
    · n11.com kampanyayı durdurma ve şartlarını değiştirme hakkına her zaman sahiptir.

• quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

) Kampanya 20 Nisan 2015 - 01 Mayıs 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya katılım için katılımcıların LOLTurkiye Hesabını takip etmeleri ve cep telefonu numaralarını tanımlamış olmaları gerekmektedir.

Onu bilmiyorum. Tictoc facebook sayfasından sorarak öğrenilebilir yada 13.05'i bekleyeceğiz. Bugün kod gelmezse anlayın ki 1 Mayıs dahil değil.
  • Bence sikayet edilirse bir seyler cikabilir sonuc olarak haziran yazmislardi son anda degistirmek hic etik degil. Birde 1 mayis da biz uyeligi yaptik bizim 1 mayisdaki emegimize karsikik kod verilmeli en azindan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık 50 'lik çekler karaborsada 49.99 TLden satıcı bulur
  • vayy be efsane oldu bu konu,

en başından beri takip etmeme rağmen 1 tane bile kod alamadım. yazık oldu
  • 4 kod ile kapattık.
    Bence TicToc uygulamasını silmeyin, yeni kampanyalar başlayabilir.
  • Haziran deyip mayis 1 e aliyorlar .6 gunluk kampanyami olur.lanet olsun bunlara nekadar adi olduklarini belirttiler.

• 1 mayıs son günse madem o günün kodlarını da dağıtmaları lazımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

1 mayıs son günse madem o günün kodlarını da dağıtmaları lazımdı

Katiliyorum baslangic gunu dahik edildigine gore 1 mayisin kazandigimiz kodlari da verilmeli sikayet edilirse bir seyler cikar bence. Yani sonuc olarak 1 mayisda kod kazanmamiz icin gereken sartlari tamamladik kodlsrin gonderilmesi gerekirdi.

• Günü tekrar güncellemeleri lazım benim, 1 Mayıs ve 30 Nisan'da kodum gelmemişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve Hopi , Tictoc biter hayat normale döner.
  • Alınık 50 TL lik N11 Tictoc kodu ariyorum.Uygun fiyattan pm ile atabilirsiniz

• 30 nisan akşamı katılanların çeklerinin verilmesi lazım 1 mayıs son ise hakkımızı arayalım.Şikayet var ve mail yolu ile.
  • Benim için BESTOF2015 ilk üçde şu anda

• 30 nisan aksamı 2 uyelık yapmıstım kod gelmedı yazayım barı musterı hızmetlerıne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 4 Mayıs 2015; 13:12:23 >
  • 
Sayfa: önceki 804805806807808
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.