Şimdi Ara

Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası (808. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.302
Cevap
93
Favori
208.417
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 806807808809810
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kod gelmedi 2-3 gündür ID verenler boşa vermiş oldu. DH olarak bunuda kuruttuk
  • Hani la gecelecek diyordunuz gelmedi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmedi ya la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

KAMPANYA BİTTİ KESİN OLARAK DUYURULDU ARTIK EKLEYİN EKLERİM TARZI MESAJLARA GEREK YOK

İŞTE DUYURULAR

https://tr-tr.facebook.com/tictocturkiye
    LOL Türkiye Arkadaşını Getir IP kazan'' kampanyamız sona erdi. Gösterdiğiniz yoğun ilgiye çok teşekkür ederiz. Yakın zamanda daha bomba kampanyalar için bizi takipte kalın! Ve bol bol Tictoc'lamayı unutmayın!

https://www.facebook.com/notes/tictoc-t%C3%BCrkiye/tictoc-lolt%C3%BCrkiye-arkada%C5%9F%C4%B1n%C4%B1-getir-n11-hediye-%C3%A7eki-kazan-kampanyas%C4%B1/395891667260412
    1) Kampanya 20 Nisan 2015 - 01 Mayıs 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya katılım için katılımcıların LOLTurkiye Hesabını takip etmeleri ve cep telefonu numaralarını tanımlamış olmaları gerekmektedir.
    2) Belirtilen tarihlerde 50TL N11 kuponu kazanabilmek için,

- 10 arkadaşına Tictoc daveti göndermeleri gerekmektedir.
    - Davet yeni kullanıcıları gönderilmeli, varolan tictoc kullanıcılarıyla arkadaş olunması kampanya kapsamı dışındadır.
    -Davet edilen kullanıcıların, daveti kabul edilmesi gerekmektedir.
    3) Şartları yerine getirenlere N11 kodları otomatik olarak ertesi gün 12:00’de Ticman mesajı olarak gönderilecektir.

4) Her kod yalnızca 1 kullanıcı tarafından 1 siparişte kullanılabilir.

5) Aynı kullanıcı kampanya süresince sadece bir kez kod kazanabilir.

6) Kampanyaya katılım sadece Türkiye'den mümkün olmaktadır.

7) Katılımcılar,kampanya hakkında bilgi almak için yardim@tictoc.net adresine email göndererek destek alabilirler.

8) SkPlanet, önceden haber vermeksizin yarışmayı durdurma, değiştirme ve yarışmada hediye verilecek ödülü değiştirme hakkını saklı tutar.

9) Yarışmaya katılan herkes, yukarıda geçen şartları kabul etmiş sayılır.

10) 50 TL kupon kodu 27 Temmuz 2015 tarihine kadar geçerlidir.
    · Kupon koduwww.n11.com, m.n11.com veya n11.com'un iOS ve Android uygulamalarından tanımlanabilecektir. Kupon kodunuwww.n11.com’dan tanımlamak için, "Ödeme Onayı" sayfasındaki "Kod Girişi" alanına veya Hesabım > Kuponlarım sayfasındaki "Yeni kupon Gir" kutusuna, IOS ve Android mobil uygulamadan ve m.n11.com'dan tanımlamak için ise Avantajlarım > Puan/Kupon Ekle alanına girilmelidir.
    · Her alışverişte en fazla 1 adet kupon kullanılabilir. Kuponlar birlikte kullanılamaz, başka kampanyalardan kazanılmış kuponlarla birleştirilemez.
    · Kazanılan kuponlar; Sim Kart ve Hat, Toptan Satış, Otel, Bilet, Altın & Gümüş, Toplu satış, Özel Satış ve Fırsat kategorilerinde kullanılamaz.
    · İptal / İade durumlarında, indirim tutarı, sepette bulunan ürünlerin ilk fiyatları üzerinden hesaplanarak yüzdesel dağıtılacaktır.
    · İptal / iade edilen ürün/ürünler için yapılan indirim tutarı düşüldükten sonra geri ödeme yapılacaktır.
    · Alıcı, kupon kullandığı alışverişin tamamını iptal veya iade ettiğinde, kampanya halen devam ediyorsa kupon hesabına tekrar yüklenir.
    · n11.com kampanyayı durdurma ve şartlarını değiştirme hakkına her zaman sahiptir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şikayet edelim diyenler neyin kafasını yaşıyor. Görende kampanya şartlarını yerine getirdiler sanacak.
  • Hopi den sonra ilaç gibi geldiydi ama çabuk bitti :(

• kod gelecek hepiniz burda çıldıracaksınız

• 25 lik kod gelen var mi

• Cok guzel firsatti keske bu kadar cabuk bitmeseydi tam anlamiyla yararlanamadik

• Bu saatten sonra kod işi hayal oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEVERDIES

Şikayet edelim diyenler neyin kafasını yaşıyor. Görende kampanya şartlarını yerine getirdiler sanacak.

meyve veren ağacı taşlarlar hocam onlar ,güle güle kullansınlar kafalarını
  • bugun kargo mu almaya gittim.bi baktım etrafa ortalık n11 ve morhipo paketleriyle dolu

hediye kuponuyla aldıgım ürünü begenmedim şimdi iade ediyorum.dur bakalım ne olacak görüştüm firma kabul ederse iadenizi kuponu geri veririz dediler bakalım
  • 50tl ve 25 tl çekler için kampanya bitmiştir
     Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası

• valla 4 code aldım 10 tane daha alırdım almadığıma öyle pişmanımki her seferinde nasısa vermezler diyerek tek hesap açtım uğraşmadım 4 gün üst üste hesap açtım bu alamam diye her seferinde aldım.

1. mayıs günü yani son gün 6 hesap birden açtım ama kaçırdım.
  • Tictoc'takiler pazartesi sendromundaymış o yüzden kodlar gelmedi, yarın kesin gelecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala cekleri harcamadim 3 cek var

• tüh arkadaş bende tictocu az önce indirdim niye gelmiyor ID diyodum :)
  • Tictoc id saf1

Yeni actim ekleyin.

Guzel bir ani olarak kalacak. 1 cek aldim.
    Forumlarda bu cekleri satanlar var adam 125 stok var diyor. Boyle aclar oldugu surece herkes faydalanamaz bu kampanyadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian

Tictoc id saf1

Yeni actim ekleyin.

Guzel bir ani olarak kalacak. 1 cek aldim.
    Forumlarda bu cekleri satanlar var adam 125 stok var diyor. Boyle aclar oldugu surece herkes faydalanamaz bu kampanyadan.

bu adam 125 tane stok yaparken 125 farklı numara sahibinin haberi var mı acaba? bence yok? ben kardeşimden isterken açıklama yapmak zorunda kalıyorum, bu adam tek tek açıklama yapamaz. bu sahtekarlığın birinci aşaması. ikinici aşama bu adam 10 tane çek alsa 115 tane ilk defa katılıp çek alamayan insan alacaktı belki. 10 tane çek alan insan bile masum kalıyor bunların yanında.
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Sms doğrulamasını unuttunuz sanırım.

• 
Sayfa: önceki 806807808809810
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.