Şimdi Ara

Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası (809. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.302
Cevap
93
Favori
208.412
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

quote:

Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian

Tictoc id saf1

Yeni actim ekleyin.

Guzel bir ani olarak kalacak. 1 cek aldim.
    Forumlarda bu cekleri satanlar var adam 125 stok var diyor. Boyle aclar oldugu surece herkes faydalanamaz bu kampanyadan.

bu adam 125 tane stok yaparken 125 farklı numara sahibinin haberi var mı acaba? bence yok? ben kardeşimden isterken açıklama yapmak zorunda kalıyorum, bu adam tek tek açıklama yapamaz. bu sahtekarlığın birinci aşaması. ikinici aşama bu adam 10 tane çek alsa 115 tane ilk defa katılıp çek alamayan insan alacaktı belki. 10 tane çek alan insan bile masum kalıyor bunların yanında.

Geçen yıl Migros'un harekete geç kampanyasında da bu tip Şeyler diyordu 500 kart ile .. En son 5 bin tl kazandığını okumuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sucre S kullanıcısına yanıt
    İnanmayın şunlara ya

• quote:

Orijinalden alıntı: okyanus05

50tl ve 25 tl çekler için kampanya bitmiştir

Orada " IP kazan " kampanyamız sona erdi diyor Çek kampanyamız demiyor ki ?

• Adamlar 10 numara kampanya yaptılar bence hopi gibi sonradan döneklik yapmadılar iyi kötü kod aldık ve harcadık.Yetişemeyenler boşuna isyan etmesinler.
  • Bu kampanyayı hopi ile kıyaslamak bile saçma bence. Teşekkürler Sk Planet

• N11 onaylamış siparişler i

• quote:

Orijinalden alıntı: ankara8084

N11 onaylamış siparişler i

cum günü n11 den uydu alıcısı almıştım. 80 küsürdü fıyat 50 tl lik tic toc çeki kullandım cebten 30 lu bişey ödedim. kargom bugün elime ulaştı. cumartesi yarım günlük açık olan kargo süresinde kargolandı sanırım.
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Bende 3 kod alabildim keşke daha önceden haberim olsaydı :S

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostrider07 -- 4 Mayıs 2015; 16:37:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

12 senelik üye atıp tutacak öyle mi ? Arkadaşlar neyi imkansız kılıyorsunuz ? Adamlar kampanya yapıyor, tonla alınabilecek durum varken neden 1 tane ile ayrılayım ? Ben sadece tonla alan göz önünde olan kısımım. Bir de göz önünde olmayan benim gibi stok yapmış ancak sesi soluğu çıkmayan kişiler var. Sadece ben miyim sanıyorsunuz bu kampanyadan tek başıma 115 tane çek alan. Benim gibi kaç tane kişi var aranızda. İçlerinde sadece ben en iyisiyim o kadar. Beni kimse deviremez. Teknosa paramıyönetebiliyorum dan şu an 46 tane gelecek çekim var. Son hafta kimsede telefon numarası kalmayıp katlımın az olacağını düşündüğümden yaptığım 70 tane testin en az 40'ının rahat geleceğini düşünüyorum. Her sene çekmeye doyamayan ben bu sene çeke doydum

o kadar telefon numarasını nereden buluyorsun peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

quote:

Arkadaslar kargoya daha verilmemiş siparişim var iptal edersem kupon geri gelir mi ?

Hocam bildigim kadarıyla iptal onaylaninr onaylanmaz kod geri geliyor.
    Ben bir adet 45tl bir adetde 5 tl lik toplamda 50tl ye tamamladığım bir siparişimde 5tl lik ürünü satıcı iptal etti eder etmez 5tl lik tictoc kuponu geri geldi

Sağolun , cuma gunu sipariş vermiştim adam onaylamış hala kargoya vermedi.

Hocam bazen kargoya veriyorlar ama kargo bilgisini girmeyi unutuyorlar isterseniz satıcıyla bi konuşun öyle iptal edin

Ya da cuma resmi tatildi . Bugun aksama kadar kargoya vermezse iptal ederim o zaman

hocam aynı durum bendede var adam 16:00 dan önce aynı gün kargo diye not düşmüş dün sipariş verdim kargoya vermemiş hala napsakki

• quote:

Orijinalden alıntı: ado102

25 lik kod gelen var mi

bana 2 adet geldi
  • Bu işin cılkını çıkaran kim varsa umarım hakettiğini bulur. Alışveriş yapacağımda bile sizden çek satın almayacağım ve sizin gibilere para kazandırmaktansa kazıklanmayı tercih ederim.
  • Gelmiyor arkadaslar artık 25 te 50 de yeter:)
    Son umut yarın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgmeteor -- 4 Mayıs 2015; 17:14:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

12 senelik üye atıp tutacak öyle mi ? Arkadaşlar neyi imkansız kılıyorsunuz ? Adamlar kampanya yapıyor, tonla alınabilecek durum varken neden 1 tane ile ayrılayım ? Ben sadece tonla alan göz önünde olan kısımım. Bir de göz önünde olmayan benim gibi stok yapmış ancak sesi soluğu çıkmayan kişiler var. Sadece ben miyim sanıyorsunuz bu kampanyadan tek başıma 115 tane çek alan. Benim gibi kaç tane kişi var aranızda. İçlerinde sadece ben en iyisiyim o kadar. Beni kimse deviremez. Teknosa paramıyönetebiliyorum dan şu an 46 tane gelecek çekim var. Son hafta kimsede telefon numarası kalmayıp katlımın az olacağını düşündüğümden yaptığım 70 tane testin en az 40'ının rahat geleceğini düşünüyorum. Her sene çekmeye doyamayan ben bu sene çeke doydum

bu kuponlarla alacağın haram ürünler çoluk çocuğundan çıkacak Not:senin mesajın sen necisin böyle, çözebilmiş değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

KAMPANYA BİTTİ KESİN OLARAK DUYURULDU ARTIK EKLEYİN EKLERİM TARZI MESAJLARA GEREK YOK

İŞTE DUYURULAR

https://tr-tr.facebook.com/tictocturkiye
    LOL Türkiye Arkadaşını Getir IP kazan'' kampanyamız sona erdi. Gösterdiğiniz yoğun ilgiye çok teşekkür ederiz. Yakın zamanda daha bomba kampanyalar için bizi takipte kalın! Ve bol bol Tictoc'lamayı unutmayın!

https://www.facebook.com/notes/tictoc-t%C3%BCrkiye/tictoc-lolt%C3%BCrkiye-arkada%C5%9F%C4%B1n%C4%B1-getir-n11-hediye-%C3%A7eki-kazan-kampanyas%C4%B1/395891667260412
    1) Kampanya 20 Nisan 2015 - 01 Mayıs 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyaya katılım için katılımcıların LOLTurkiye Hesabını takip etmeleri ve cep telefonu numaralarını tanımlamış olmaları gerekmektedir.
    2) Belirtilen tarihlerde 50TL N11 kuponu kazanabilmek için,

- 10 arkadaşına Tictoc daveti göndermeleri gerekmektedir.
    - Davet yeni kullanıcıları gönderilmeli, varolan tictoc kullanıcılarıyla arkadaş olunması kampanya kapsamı dışındadır.
    -Davet edilen kullanıcıların, daveti kabul edilmesi gerekmektedir.
    3) Şartları yerine getirenlere N11 kodları otomatik olarak ertesi gün 12:00’de Ticman mesajı olarak gönderilecektir.

4) Her kod yalnızca 1 kullanıcı tarafından 1 siparişte kullanılabilir.

5) Aynı kullanıcı kampanya süresince sadece bir kez kod kazanabilir.

6) Kampanyaya katılım sadece Türkiye'den mümkün olmaktadır.

7) Katılımcılar,kampanya hakkında bilgi almak için yardim@tictoc.net adresine email göndererek destek alabilirler.

8) SkPlanet, önceden haber vermeksizin yarışmayı durdurma, değiştirme ve yarışmada hediye verilecek ödülü değiştirme hakkını saklı tutar.

9) Yarışmaya katılan herkes, yukarıda geçen şartları kabul etmiş sayılır.

10) 50 TL kupon kodu 27 Temmuz 2015 tarihine kadar geçerlidir.
    · Kupon koduwww.n11.com, m.n11.com veya n11.com'un iOS ve Android uygulamalarından tanımlanabilecektir. Kupon kodunuwww.n11.com’dan tanımlamak için, "Ödeme Onayı" sayfasındaki "Kod Girişi" alanına veya Hesabım > Kuponlarım sayfasındaki "Yeni kupon Gir" kutusuna, IOS ve Android mobil uygulamadan ve m.n11.com'dan tanımlamak için ise Avantajlarım > Puan/Kupon Ekle alanına girilmelidir.
    · Her alışverişte en fazla 1 adet kupon kullanılabilir. Kuponlar birlikte kullanılamaz, başka kampanyalardan kazanılmış kuponlarla birleştirilemez.
    · Kazanılan kuponlar; Sim Kart ve Hat, Toptan Satış, Otel, Bilet, Altın & Gümüş, Toplu satış, Özel Satış ve Fırsat kategorilerinde kullanılamaz.
    · İptal / İade durumlarında, indirim tutarı, sepette bulunan ürünlerin ilk fiyatları üzerinden hesaplanarak yüzdesel dağıtılacaktır.
    · İptal / iade edilen ürün/ürünler için yapılan indirim tutarı düşüldükten sonra geri ödeme yapılacaktır.
    · Alıcı, kupon kullandığı alışverişin tamamını iptal veya iade ettiğinde, kampanya halen devam ediyorsa kupon hesabına tekrar yüklenir.
    · n11.com kampanyayı durdurma ve şartlarını değiştirme hakkına her zaman sahiptir.

Hacı 1 tane kapabildim buna inanabiliyor musun

• quote:

He tmm yavrum tonlarca kazanmissindir cekleri. Bende 197 tane cek aldim. Harca harca bitiremiyorum. Seni devirdim bak, hani devrilmiyodun?

• quote:

Orijinalden alıntı: pskanalz

Evet

8tl ek ücret ödeyerek ve 4 taksitle almıştım 2-3 defa kullandık şimdi kenarda (2lt alt 1lt üst)3lt lik çaydanlık çok kalabalık olmak lazım kullanmak için ,

• quote:

Orijinalden alıntı: Alti9Otuz5

quote:

Orijinalden alıntı: okyanus05

50tl ve 25 tl çekler için kampanya bitmiştir

Orada " IP kazan " kampanyamız sona erdi diyor Çek kampanyamız demiyor ki ?

Aha üstteki benim.

• quote:

sizin gibilere acıyorum 1 tane varken 115 tane almak ne biliyim bu kadar açgözlü olmanın ne anlamı var ki insanoglu böyle 1 tane ile asla yetinmesini bilmez

bu arada kul hakkına fazlasıyla girdin o çeke gerçekten ihtiyacı olanlar vardı bende 2 tane çek aldım fakat 115 çek nedir hadi 1 alirsin 2 alirsin 3 alirsin 115 nedir

• 
Sayfa: önceki 807808809810811
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.