Şimdi Ara

Tidal 180 gün ücretsiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
37
Favori
19.386
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 ay bedava HiFi üyelik kullanmıştım. Video klipler olması, sadece Tidal'a çıkan albümler ve tabi ses kalitesi iyi özellikleri. Ancak Spotify kadar kişileştirme bana göre yok anasayfada hep hiphop R&B tarzı albümler çıkıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O nasıl başlık asıl Spotify konusunda Tidal'le yarışır mı bilmem diye yazsınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Adamsın kaç gündür spotify konularında sürünüyorum.

• Bunları telefondan kullanmıyor muyuz yine? Hifi olmasının önemini tam anlayamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ödeme planını iptal edemedim

yeni kart ekleme mı istiyor

nasıl yapabilirim

anlayabilir misin?

• Spotify listelerini tasima entegre etme yolu varmi acaba

• üye oldum,sonra iptal ettim ama ne kadar süre olduğumu nereden göreceğim
  • Ödeme kısmına webden tarayıcı ile girince çıkıyor arkadaşlar uygulamadan açılmadı bendede.Subscription sayfasından iptal edebilirsiniz.Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mateach -- 20 Mart 2018; 20:14:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

Spotify listelerini tasima entegre etme yolu varmi acaba

Soundiiz
    Spotify to TIDAL - Transfer playlists and favorites with Soundiiz
    https://soundiiz.com/tutorial/spotify-to-tidal

• Ben de üye oldum ama şarkılar wifi ye bağlı olmama rağmen geç açılıyor neden acaba?
  • Tidal ödeme olayını iptal edemeyenler normal browser ile BU LİNK ile iptal bölümüne ulaşabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 20 Mart 2018; 23:56:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

Tidal ödeme olayını iptal edemeyenler normal browser ile BU LİNK ile iptal bölümüne ulaşabilirler.

Kartı nasıl siliyoruz bir bilgin var mı?

• Teşekkürler yaptım .

Ses kalitesi olarak Spotfy ile arasında fark göremedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 21 Mart 2018; 1:42:10 >
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    Normal browser ile Tidal'a giriş yap ve verdiğim linke tıkla açılan sayfada ortada 2 tane dikdörtgen kutucuk var soldaki kutucuğun hemen altında bir link var ona tıkla.

• quote:

Normal browser ile Tidal'a giriş yap ve verdiğim linke tıkla açılan sayfada ortada 2 tane dikdörtgen kutucuk var soldaki kutucuğun hemen altında bir link var ona tıkla.

Dostum o linkler üyeliği iptal ediyor yada kartı değiştirmeni sağlıyor. Kartı tamamen silmeyi bulamadım. 1 senedir deneme üyelikler kullanıyorum hepsinde kartı silemedim 1 senedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

Dostum o linkler üyeliği iptal ediyor yada kartı değiştirmeni sağlıyor. Kartı tamamen silmeyi bulamadım. 1 senedir deneme üyelikler kullanıyorum hepsinde kartı silemedim 1 senedir.

Silme olduğunu sanmıyorum zaten Spotify de aynı yani tıpkı bunun gibi kayıtlı olarak bekletiyor. İstersen müşteri hizmetlerine yaz, ancak onlar silerler. Burada sistemin verdiği izin bu kadar yani komple silme yok.

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    Sahibi JayZ desem yeterli olur sanırım :) Kendi ekolündeki (ve de prodüksiyonundaki) yeni sanatçı ve albümlere öncelik veriyor doğal olarak.

• Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Onun olduğunu biliyorum. Karısıyla beraber başka yere vermiyorlar albümleri.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MCErgun kullanıcısına yanıt
    Malzeme HiFi, bunu nasıl işleyeceğin sana bağlı. Elbette ses chipi standart bir cihaz ve ortalama bir kulaklıkla HiFi kalitesini duyamazsınız. Haklı olarak sırf vakit geçirmek için öylesine müzik dinliyorsanız kaynak kalitesi önemini yitirir. Ama iyi bir ses chipine sahip cihaz ve kaliteli bir kulaklıkla farklı kaynakları dinleyin, farkı anlarsınız. HiFi kalitesi kabaca flac kalitesinde müzik demektir (pratikte eş değer olamaz tabi ama en yakın kaynaktır). Sonuç, tercih ve ihtiyaç meselesi, karar size kalmış hangisi size daha çok uyarsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Malzeme HiFi, bunu nasıl işleyeceğin sana bağlı. Elbette ses chipi standart bir cihaz ve ortalama bir kulaklıkla HiFi kalitesini duyamazsınız. Haklı olarak sırf vakit geçirmek için öylesine müzik dinliyorsanız kaynak kalitesi önemini yitirir. Ama iyi bir ses chipine sahip cihaz ve kaliteli bir kulaklıkla farklı kaynakları dinleyin, farkı anlarsınız. HiFi kalitesi kabaca flac kalitesinde müzik demektir (pratikte eş değer olamaz tabi ama en yakın kaynaktır). Sonuç, tercih ve ihtiyaç meselesi, karar size kalmış hangisi size daha çok uyarsa.

hocam, yetkili bir abiye benziyorsunuz
    giriş seviyesi kulaklık önerebilir misiniz, hifi için

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.