Şimdi Ara

Tidal 180 gün ücretsiz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
37
Favori
19.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.Deezer Hifi ile Tidal Hifi karşılaştırması yapabilecek olan var mı? Türkçe şarkılar benim için önemli. Hangisini almalıyım?
    2.Mate 10 pro hifi destekliyor görünüyor. Kaliteli bir kulaklık önerisi alabilir miyim?
  • Bende Beats Studio V2 ve Galaxy S8+ var. Hiçbir özel ses ekipmanı olmadan sadece bir beats kulaklık ve ortalama ses çıkışı kalitesi olan cep telefon ile, Tidal hifi ve spotify ve İtunes üzerinden aldığım 256kbps AAC müzikler arasında'ki ses seviyesi ve detayda'ki fark aşırı bariz. Özellikle mids ve highs'lar o kadar net'ki, neredeyse kulağımı tırmalıyor. Prof. dac'ı, amfisi, kulaklığı olanların aldığı sesi hayal edemiyorum.

iTunes'dan 1.000'in üzerinde satın alınmış müziğim var ve artık iTunes dan müzik almaktan ve dinlemekten vazgeçtim. Müzik konusunda bu kadar idda'lı olan Apple, nedense parasıyla insanı rezil ediyor. 250kbps aac nedir kardeşim, müzik başına 1.29tl almasını biliyorsun versene flac dosyayı.

Bu arada 1 aylık deneme sürümün'deyim, aile üyeliğine ömürlük adam arıyorsanız beni'de yazın. Aylık 5-6tl'ye milyonlarca lossless müzik, daha ne olsun.

• 180 gün olayı devam ediyor mu beyler nasıl olacak ?
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Bir aylık devam ediyor. Ben aldım sonra aboneliği iptal ettim, bir ay sonra iptal olacak ama o süreye kadar kullanabiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tidal aile planina katılmak istiyorsanız:https://forum.donanimhaber.com/tidal-aile-uyeligi--133785113#134259761 şu konu'dan bize ulaşabilirsiniz.

Spotify'daki aynı adres saçmalığı gibi bir şeyde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 6 Ağustos 2018; 16:39:56 >
  • 180 gün olayı devam ediyor mu hala var mı yakın zamanda yapan?

• Beyler

Sadece şarkı indirebiliyor muyu ? Tüm album şart mı ?

• Yok mu şöyle bir fırsat daha?

• arkadaşlar bir konuda bilgiye ihtiyacım var. Amfi, dac vs sistemim laptopa bağlı. Spotifyi laptoptan ve cep telefonumdan aynı anda açtığım zaman görseldeki gibi "bir cihaza bağlan" seçenekleri çıkıyor ve pc yi seçtiğim zaman cep telefonumdan pcdeki spotifyi kontrol edebiliyorum. Ama tidalde ne yaptıysam cep telefonumdaki uygulamada PC yi göremedim, sadece "bu cihaz" seçeneği çıkıyor dolayısıyla pcteki tidali kontrol edemiyorum sesi aktaramıyorum. Tidalde böyle bir olay yok mu?

Tidal 180 gün ücretsizTidal 180 gün ücretsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabax -- 19 Şubat 2019; 9:31:34 >

• bu tidal üyeliğimi nasıl sileceğim ya çok bok bir uygulama saçma sapan müzikler var istediğim hiç bir müziği bulamıyorum 10 taneden 2 yada max 3 tane bulabiliyorum.

üyelik iptali yada ödeme seçeneği iptalini hiç bir yerde bulamadım.
    3 ay ücretsiz denemenin sonunda kitleyecekler gibi..

Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImpossibleHeLL -- 3 Ocak 2020; 16:9:15 >
  • ImpossibleHeLL kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlışım yoksa 3 ay sonunda üyeliğine devam etmek isteyip istemediğin soruluyor, öyle hatırlıyorum çok oldu benim kullanalı. Yoksa internet sitesine bakmanı öneririm

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.