Şimdi Ara

Tidal 180 gün ücretsiz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
37
Favori
19.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beats X ve OnePlus 5T ile HiFi desteği alabilirmiyim?

Ayrıca Tidal HiFi aile üyeliği açan varsa, yada açmayı düşünen varsa katılmak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

allo,

Du hast dich dazu entschieden, dein Abonnement bei TIDAL zu beenden. Du kannst bis zum Ablauf deines Abonnements weiterhin Musik hören.
    TIDAL möchte auf keinen Fall, dass du die großartigen TIDAL X Veranstaltungen und exklusiven Inhalte, die noch bevorstehen, verpasst. Wir würden uns sehr freuen, wenn du bleibst und alles erlebst, was TIDAL dir zu bieten hat.

Um weiterhin dabei zu sein, musst du Dich nur auf tidal.com einloggen und dein TIDAL Konto reaktivieren.

Wenn du Hilfe benötigst oder uns kontaktieren möchtest, wende dich an unseren Kundenservice.

Bei TIDAL bekommst du weiterhin dieselbe hohe Soundqualität, hochauflösende Musikvideos und handverlesene Empfehlungen von Musikjournalisten.
    Logge Dich ein und verwalte Dein Konto

meali:
    quote:

Merhaba

Aboneliğinizi TIDAL'a iptal etmeye karar verdiniz. Aboneliğiniz sona erene kadar müzik dinlemeye devam edebilirsiniz.
    TIDAL, harika TIDAL X etkinliklerini ve özel içeriğinizi çok yakında kaçırmanızı istemez. Kaldığınız ve TIDAL'ın sunduğu her şeyi deneyimlediğinizde memnun oluruz.

Devam etmek için, sadece tidal.com adresinde oturum açmanız ve TIDAL hesabınızı yeniden etkinleştirmeniz yeterlidir.

Yardıma ihtiyacınız varsa veya bizimle iletişime geçmek istiyorsanız, müşteri hizmetlerimize başvurun.

TIDAL'da, aynı yüksek kaliteli ses, yüksek tanımlı müzik videoları ve müzik gazetecilerinden seçtikleri önerileri almaya devam edersiniz.
    Giriş yapın ve hesabınızı yönetin

şu an 19.09.2018 tarihine kadar full kullanabileceğimi söylüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

quote:

allo,

Du hast dich dazu entschieden, dein Abonnement bei TIDAL zu beenden. Du kannst bis zum Ablauf deines Abonnements weiterhin Musik hören.
    TIDAL möchte auf keinen Fall, dass du die großartigen TIDAL X Veranstaltungen und exklusiven Inhalte, die noch bevorstehen, verpasst. Wir würden uns sehr freuen, wenn du bleibst und alles erlebst, was TIDAL dir zu bieten hat.

Um weiterhin dabei zu sein, musst du Dich nur auf tidal.com einloggen und dein TIDAL Konto reaktivieren.

Wenn du Hilfe benötigst oder uns kontaktieren möchtest, wende dich an unseren Kundenservice.

Bei TIDAL bekommst du weiterhin dieselbe hohe Soundqualität, hochauflösende Musikvideos und handverlesene Empfehlungen von Musikjournalisten.
    Logge Dich ein und verwalte Dein Konto

meali:
    quote:

Merhaba

Aboneliğinizi TIDAL'a iptal etmeye karar verdiniz. Aboneliğiniz sona erene kadar müzik dinlemeye devam edebilirsiniz.
    TIDAL, harika TIDAL X etkinliklerini ve özel içeriğinizi çok yakında kaçırmanızı istemez. Kaldığınız ve TIDAL'ın sunduğu her şeyi deneyimlediğinizde memnun oluruz.

Devam etmek için, sadece tidal.com adresinde oturum açmanız ve TIDAL hesabınızı yeniden etkinleştirmeniz yeterlidir.

Yardıma ihtiyacınız varsa veya bizimle iletişime geçmek istiyorsanız, müşteri hizmetlerimize başvurun.

TIDAL'da, aynı yüksek kaliteli ses, yüksek tanımlı müzik videoları ve müzik gazetecilerinden seçtikleri önerileri almaya devam edersiniz.
    Giriş yapın ve hesabınızı yönetin

şu an 19.09.2018 tarihine kadar full kullanabileceğimi söylüyor

Hocam başta 1 ay bedava yazıyorn sonradan mı 6 ay oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah, biraz bilgi birikimim var ama şu kulaklığı al diyecek haddim veya tecrübe birikimim yok maalesef. Kendim evde Philips'in eski model bir stüdyo kulaklığını kullanıyorum (yazsam da bulamazsınız artık üretimi yok çünkü). Ama bu aralar ben de kaliteli bir Bluetooth kulaklık arayışındayım ama iyi ürünler çok pahalı. Mesela iki model var hep aklımda birisi Jaybird X3, fiyatı 600-700TL. Çok çok iyi bir kulaklık. Ama maalesef ülkemizde ne kadar ekmek o kadar köfte söylemi geçerli olmaya devam ediyor. Yani fiyat düştükçe birçok şeyden fedakarlık etmek gerekiyor. Bunun haricinde önerim, ucuz ama ses kalitesi bakımından tatminkardır, ben de bir ara kullanmıştım, fiyatı da çok makul, Rock Zircon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 21 Mart 2018; 15:36:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Estağfurullah, biraz bilgi birikimim var ama şu kulaklığı al diyecek haddim veya tecrübe birikimim yok maalesef. Kendim evde Philips'in eski model bir stüdyo kulaklığını kullanıyorum (yazsam da bulamazsınız artık üretimi yok çünkü). Ama bu aralar ben de kaliteli bir Bluetooth kulaklık arayışındayım ama iyi ürünler çok pahalı. Mesela iki model var hep aklımda birisi Jaybird X3, fiyatı 600-700TL. Çok çok iyi bir kulaklık. Ama maalesef ülkemizde ne kadar ekmek o kadar köfte söylemi geçerli olmaya devam ediyor. Yani fiyat düştükçe birçok şeyden fedakarlık etmek gerekiyor. Bunun haricinde önerim, ucuz ama ses kalitesi bakımından tatminkardır, ben de bir ara kullanmıştım, fiyatı da çok makul, Rock Zircon.

%50 indirimdeymiş ali'de, alınabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: plt13

quote:

Orijinalden alıntı: ullumanitu

30 gün oldu 180 olmadı neyi yanlış yaptım acaba :/

180 gün olmasının yolunu buldum. Tidal.com adresine gidiyoruz. En üstteki start free trial sekmesine tıklıyoruz. Yeni üyelik açıp, kredi kartı bilgilerini girip, onaylıyoruz. Ardından uygulamayı indirip giriş yapıyoruz. My collection - ayarlar - profil - subscription tıklıyoruz. Açılan sayfada subscription tıklayıp en altta iptal et diyoruz. 6 ay bedava kullanıyoruz.

olmadı
  • Yaxis kullanıcısına yanıt
    Alırsın. Bir HiFi açık dinle, bir de HiFi kapalı dinle, farkı anlarsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • riveryilmaz kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben pc'den vpn(lokasyon:almanya) ile arkadaşın verdiği linkden üye oldum.. kart bilgilerini girdikten sonra uygulamayı indirdim telefona, giriş yapıp my Collection - ayarlar simgesi - profil - subscription'a tıklayınca mobil tarayıcıdan sitesine yönlendiriyor, site açılınca yine subscription tıkladım en altta iptal etme seçeneği var zaten.. iptal ettikten sonra sayfanın üstünde şöyle bir ibare çıkıyor "thanks for streaming with TIDAL. Your subscription will come to a full stop on 19.09.2018"
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Tidal 180 gün ücretsiz

Böyle diyor bende. Para kesmeyecek değil mi?

• "cancel my sub..." diyor oradan iptal etmen lazım..
    edit: bende bu hifi olayı olmadı ? onu nasıl yaptınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun_ -- 21 Mart 2018; 16:55:53 >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    İlk defa duydum bu Rock Zircon'u. Biraz inceledim. 20-20K Hz frekans aralıklı kulaklığı normalde kulağıma kulaklık diye takmam ama bunu merak ettim. D&R'da falan varmış, bi ara bakacağım.

Daha önce Audio Technica CKS77 kullandım uzun süre. 1.5 sene sonra kablosu kopunca bi tane daha aldım. En sevdiğim kulaklığım oydu. Bulursanız denemenizi tavsiye ederim. Frekans aralığı 5-25K Hz, fiyatı 120 TL civarı olması lazım.

Sonra o da kopunca bi gün öylesine Gold markete girdim. Bakarken Logitech Ultimate Ears 100 gördüm. Renkleri cezbetti. Özelliklerine hiç bakmadan aldım. 7-8 ay kullandım onu. Çok çok ucuz (25-30 TL civarı) ama fiyatının üzerinde performansı olan tatlı bi kulaklık, frekans aralığı 20-20K Hz.

Sonra bir ara Skullcandy Titan kullandım, 20-20K Hz yine. Çok kısa sürede bozuldu. Zaten artık üretilmiyor.

Şu an Sony MDR-xb60ap kullanıyorum mavi renginden. Her yerde bulabilirsiniz. Bası tizlerine göre daha güçlü. Frekans aralığı 4-24K Hz, fiyatı 130 TL civarı. Oldukça memnunum.

HiFi istiyorsanız frekans aralığı biraz daha açık olan kulaklıklar tercih etmelisiniz. 20-20K Hz kulaklıklar giriş seviyesidir. Flac, Apple lossless, vs. ile 192 Kbps arasındaki farkı anlayamazsınız 20-20K Hz kulaklık kullanarak. Şahsi fikrim; Beats şişirme, Sennheiser ise bizlere gerekmediği kadar profesyonel bir marka (bütün kulaklıklarından bahsetmiyorum). Daha iyi kulaklıkları daha ucuza satın alabilirsiniz bu ikisinden uzak durursanız.

Hocam ne yaptıysam da 1 aydan faZla olmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zengin içerik diyorsanız : Spotify
    Hi-Fi olsun içerik çok önemli değil diyorsanız: Tidal
    Hem Hi-Fi hem de Tidal'dan bir tık üst içerik çeşidi diyorsanız:Deezer

hem zengin içerik hem kaliteli müzik diyorsanız benim gibi manyakca bi kararla bu üçünü birden almalısınız:)

iphone + amfi + Westone kulaklıklar ile kullanan biriyim ve size tek söyleyebileceğim şey Deezer Hi-Fi Tidal'dan her açıdan daha iyi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aylik normal tidal alacagima diger paylasilan 3 aylik hifi secenegi bana daha mantikli geldi. Mobil veriden deneyemedim. Wifidan hifi yi deneyecegim. Telefon note 8 ama cok bir basari saglayacagimi sanmiyorum. Rock zirconu kullaniyorum aktif olarak. Sadece meraktan aldim. Lg nin hifi destekleyen modelleri disinda cok bir basari olacagini sanmam. Soyle bir inceleme gormustum. Belki isine yarayan olur.

https://m.donanimhaber.com/Xiaomi-Mi-Pro-HD-incelemesi-Quad-DACli-LG-V30-ile-bambaska-bir-muzik-keyfi--97263

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 2 Mayıs 2020; 11:18:21 >
  • Deezer
    Deezer HiFi | FLAC music and high quality music streaming
    https://www.deezer.com/en/offers/hifi

İsteyenler bu linktende 30 günlük Deezer hifi üyeliği yapabilir. 320kbps(spotify premium) ve 1411kbps(Tidal Hifi, Deezer Hifi) arasındaki fark kolayca anlaşılabiliyor. Hem ses yüksekliği olsun hem de kalitesi olsun kolayca fark edilebiliyor (Somic G941 ile test ettim)

En beğenilen yorumu direk uyguladım başka bir şey yapmadım

• CapTune uygulamasıyla HiFi üyelik aldım. 90 günlük.

Deneyelim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

https://www.deezer.com/en/offers/hifi

İsteyenler bu linktende 30 günlük Deezer hifi üyeliği yapabilir. 320kbps(spotify premium) ve 1411kbps(Tidal Hifi, Deezer Hifi) arasındaki fark kolayca anlaşılabiliyor. Hem ses yüksekliği olsun hem de kalitesi olsun kolayca fark edilebiliyor (Somic G941 ile test ettim)

Hocam Spotify premium da kalite her.zaman 320 kpss mi?

• plt13 kullanıcısına yanıt
    usta abonelıgı ıptal et tam olarak nerde ? bende dedıgın yerde log out ve change password war ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.