|
Tidal aile üyeliği aranıyor
-
-
Merhabalar dostum, ben girebilirim. Aylık 20 vermek koymuyor ama ne kadar az o kadar iyi olur en azından iki kişi 13 lira olur birkaç kişi daha gelse iyice düşer.
-
Tabi hocam olur nekadar az okadar iyi :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Xx_AST3CH_xX
Tabi hocam olur nekadar az okadar iyi :)Siz açar mısınız. Benim kartım patlakta bu aralar =) bu arada birisi mesaj kutuma yazdı da, bir kişi daha var. konuya yönlendireceğim.
-
Tamamdır hocam 3 kişi oldukquote:
Orijinalden alıntı: exellanssSiz açar mısınız. Benim kartım patlakta bu aralar =) bu arada birisi mesaj kutuma yazdı da, bir kişi daha var. konuya yönlendireceğim.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Xx_AST3CH_xX
Tamamdır hocam 3 kişi oldukçok güzel =) aylık 10 liraya düştü. bence yapalım, gelen olursa yine alırız siz nasıl uygun görürseniz.
-
Benim arkadaşım var oda geldi şuan 4 kişiyiz bugün yaprın üyelik açarız hocam hifi üyeliği alacağız -
Boş yer var ise dönüş saglarmisiniz 5312419040 -
Yeni bir grup oluşturuyoruz, katılmak isteyen yazabilir.
-
Hi-fi aile üyeliğinde yeri olan varsa katılmak isterim.
-
*bulundu*
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamSymbiote -- 4 Nisan 2021; 11:35:18 > -
Ben de Tidal hifi için grup aramaktayım.
-
yeni grup var mı arkadaşlar
-
Tidal hifi için aile üyeliği arıyorum -
Beni de aile üyeliğine alabilirsiniz :)
-
Merhaba. Tidal aile üyeliği bulduysaniz beni de ekleyebilirsiniz. 05337060065
-
selam, hi-fi için katılımcı arayanlar bana ulaşabilir mi? 05511857021
-
Selamlar, Tidal hi-fi aile üyeliği için boş yer varsa ben de katılmak isterim.
-
Tidal aile Hi-fi paket e +1 gerekiyorsa DM atabilirsiniz arkadaşlar. Min. 1 yıl teşekkürler.
Benzer içerikler
- elektro akustik gitar nedir
- türkçe rock radyo frekansları
- boş plak doldurma
- nu metal nedir
- system of a down türk düşmanı mi
- müzik indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X