Şimdi Ara

TİDAL HİFİ üyelerine ücretsiz master-quality record dinleme imkanı vermeye başladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    - 30.000 üzerinde kayıt
    - 96 kHz/24 bit
    - HİFİ üyelerine ücretsiz
    - İlk etapta bilgisayar uygulamasında başlatılmış. Daha sonra cep telefonlarına da gelecekmiş.

Detaylar aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
    http://tidal.com/tr/masters?utm_source=vero&utm_medium=email&utm_content=control&utm_campaign=MQA%20Active

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redkid778 -- 6 Ocak 2017; 9:41:21 >

• Öncelikle TIDAL de hifi üyeliği mi başlatmak gerekiyor? tidal konusuna biraz uzağım
  • Az önce üyelik başlattım family hifi. Bir ay deneyelim bakalım.
  • metulen kullanıcısına yanıt
    Evet. Ayda 19.99 TL ile üye olmuştum.
  • Yeni HiFi üyeliği alanlara limitli erişim veriyor.

Mevcut hifi aboneleri için geçerli durum.
  • the wade kullanıcısına yanıt
    Anladım. Şuan için tidal vs spotify karşılaştırmasını yapıyorum. Tabi telefon kulaklığı ile çok anlaşılmıyor ama ufak ta olsa fark gördüm şimdilik (spotify 320kbps seçili). Akşam evde deneyerek üyeliğe devam edip etmemeye karar veriririm.

Bu arada belki ileride tüm hifi üyeliğine açılır.
  • Telefondan hiç bir şey anlayamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • the wade kullanıcısına yanıt
    aslında bilgisayara app kurdum ve master albümlere bakıyorum. Telefon değil yani, telefon kulaklığı (iphone 5s kulaklığı)
  • üye olmayı bende denedim ama illa ki kredi kartı istiyor kayıt esnasında başka bir yolu yok mu bu işin. Yada 1 kuruşluk sanal kart yapıp onunla mı kayıt yapsam?
  • Yine saçma sapan bir albüm çıkmıştır da reklamını yapıyorlardır diye okumadan kapamıştım bir yıldır beklediğim özellik gelmiş.

Yalnız bu özellikle beraber masaüstü uygulamasına albüm indirme seçeneği gelmesi gerek telefondaki gibi. Malum en az 7mbit bağlantı istiyor günde 4 saat üstü dinleyen biri olarak kotamı bitirir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.