ya arkadaşlar ben 40 lvl im xbow ve daggerim ben tg kesebilirmiyim birde bnm dostum var oda 40 lvl o warior yatarmıyım ??????
birde tg nin nerde çıkcağını nasıl anlıcam??
şimdiden teşekkürler...
universall pill alırsan yanına yatma ihtimalin %00000000000000000000000000000000.1
İlk önce Aşşağıda vermiş olduğum haritada bulunan noktalardan birinde bekliyorsun Bazı yerleri eksik kalmış ben nokta koydum
40 lvl de tg ye yatmassın eğer zombie yemessen
zombie neydi yani etkisi ne:D
@0asisKinq zombie olunca pot kullandığın an kullandığın pot kadar hp gidiyor sendeneğer zombie olupta universal pill basamıyorsan hp potuda basmıcan
quote:
Orjinalden alıntı: AurorAbeam
Git dene kardeşim yav sanki ölünce dünyanın sonu yatarmıyı myatmazmıyım diye saçma sapan gereksiz bir topic açmaya ne gerek var ne kadarda kirletmeye meraklısınız bu forumu ya
aynen katılıyorum
çoook teşekkürleer arkadaşlar...
Eğer berserkerin doluysa ve de skillerin iyiyse 40 lv Xbow rahat keser.
Birde Tg sana dalmazsa kesin sen alrsın yani Tgyi..
40 Lv wizard için de aynı şeyler geçerli skilleri iyiyse ve Tg ona saldırmazsa Tgyi kesme olasılığı çook yüksek.
Sunu soylemek istiom 2007 nin son tg sini bn gordum ama 34 lwdım zercle yarıya kadar dusurdum canını ama bndn yuksek bi adam geldi aldı bnden tg yi bn sadece bir itemle yetindim
hyatma ihtimalin var canavarlar 5-10 bile çaksa yatabilirsin çünkü çok canavar çıkıyo gümbürtüye gitme
eer desperato yu basıp tg nin altına girersen % 100 yatarsın en ii si xbow olup uzaktan wurmk o zmn yatcanı sanmıorm
Bu arada blade veya sword char takas etmk isteen olursa (51 +) yeni serwer lerde msn 'm only_-_lowe@hotmail.com 51 lvl rogue dagger-xbow char ım var poseidonda tabi bard da
quote:
Git dene kardeşim yav sanki ölünce dünyanın sonu yatarmıyı myatmazmıyım diye saçma sapan gereksiz bir topic açmaya ne gerek var ne kadarda kirletmeye meraklısınız bu forumu ya
niye bu kadar agresifsin arkdas bi soru sormus bu kadar sinirlenmene bi anlam veremedım.
Kardesim kesersin tabi neden kesemicen ama yeni serverlerde kesmen sansın daha yuksek eski serverlarda yuksek levelliller bırakmıyor dusuk levellilere
ya ben anlamıyorum böle saçma konu açılmaz ya kesebilirmiyim kesemezmiyim tg 20 lvl eger korkuyorsan hiç deneme ben 61 lvl de ısu kemek için ugraşmıştım 22 dakika boyunca ölmedim ama nasıl olduysa en son giant çıkınca öldüm işte :D bu işler deneyerek olur sende dene bu yüzden de konu açılmaz
quote:
Orjinalden alıntı: thk
quote:
niye bu kadar agresifsin arkdas bi soru sormus bu kadar sinirlenmene bi anlam veremedım.
Kardesim kesersin tabi neden kesemicen ama yeni serverlerde kesmen sansın daha yuksek eski serverlarda yuksek levelliller bırakmıyor dusuk levellilere
Evet agresifim! Böyle salak saçma konular açılınca tutamıyorum kendimi. Yakında biri yeni çar açıcak,dışarı çıkıcak bi bakıcak eyvah samanlar! Hemen buraya gelicek ve konu açıcak bunlar nedir? kesebilirmiyim
Böyle aptalca bir soruyu sormasının anlamı nedir? ya gidip deniyecek işte sanki ölünce çarı silinecekte vs mühim birşey olacakta konu açıyor kesermiyim kesemezmiyim. Töbe töbe...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme