Şimdi Ara

Tiger Gril nihayet tanıştık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harcadıgımız ıcın dusuyo bırıktırınce artıyo :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: aDroit3838

harcadıgımız ıcın dusuyo bırıktırınce artıyo :))

tabi...neki canım 1000 skill point elimin kiri
  • quote:

Orjinalden alıntı: redlion999

quote:

• quote:

Yquai_Sasa kardesım bızım guılden lvl 24 bırısı bıle kestı tıgergırl ü cunku tıgergırl lvl20 boss yanı lvl 20 iken bıle kesme imkanın var farkettıysen zaten lvl 27 ıken yanına cıkardıgı yaratıklar gıantlar bana 1 2 crt 6 fln vuruyo bu ıse hıc bısey lag olmadıgı surece sende kesersın ayrıca ben sana bısey kanıtlamak ıcın kendımı paralayamam yanı kestım ınanıp ınanmamak ssenın işin senın charın benım bi işimede yaramaz ayrıca verırım dedınya ondan dıyorum :)
    ayrıca bızım guıld cok profesyoneldır bunu 2 ss ten anlayabılırsın 8 kısı bazen 10 kısı toplanıyoruz.
    neyse inananlara ve inanmayanlara saygılar kasmaya devam lvl artırmak ıcın

Ok. Dostum Ben Bi hataya Düştüm orda. Dediğim gibi Bi oyun için Kimseyi kırmaya değmez. Bunu anladım ben.

Şu net sorununu çözselerde. Bende kassam artık. Net çook yavaşladı..

• arkadaşlar o esnada tiger girli adroit kesti biz hep birleşip arıyorduk biz gelene kadar işini bitirmiş işte...

AMA SON VURUŞU BEN YAPTIM Dİ Mİ KANKA :P
  • dun yırtındım 3 kere oldum anca bu kadar etrafımdakiler 20 lvl di hep ben gorur gormez berserker yapıp daldım canı yarıya geldi ama ne fayda paso tiger topluyodu işte size rsm

Tiger Gril nihayet tanıştık
  • ARkadaşlar Tiger girl ün büyüsü zombi status yapıyo

yani o durumdayken pot içersen içtiğin pot kadar canın gider :)

can alacam derken canınızdan oluyosunuz :)

o yüzden tiger girl keserken recovered yapan üzüm benzeri o şeylerden yanınızda bolcana bulundurun.

kolay gele.

haaa aklıma gelmişken bu kadar uğraşıyosunuz bari kestikten sonra ne düşüyo onu söyleyin. Yani uğraşa değiyor mu ?
  • TABİİ DEĞİYO DÜŞEN İTEMLERİN ALTINLARIN HESABI YOK Bİ DE TİGER GİRL DEN SEAL OF STAR İTEMLER DÜŞÜYOR
  • Çok güzel anlar yakalanmış kutlarım ss'leri...Bu arada başlığı "tiger gril" olması da ayrı bi espri olmuş,hani kaplanı kestik ızgarasını yaptık babında...Kötüydü biliyorum kızmayın....
  • bu tg nin cıkıs saatleri nasil ayalarnıyor hergun aynımı??? aynı ise saat kacta cıkıyo bide ben gitcem kesmeye
  • ewet saatleri bende merak ediyorum ama uruchiden sonra çıkıyor
  • ben dha hiç tg kesmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@NDİEGO®

quote:

Orjinalden alıntı: redlion999

quote:

kardeş eğer o kiri istemessen ben alabilirim bence hiç uğraşma o kirle falan ben onu yıkar alırım

• Tiger girl ile tanışanlar ona benden selam sölesin.Yakında ziyaretine gidicem
  • Bende bi ara çayını içmeye gittim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushicho -- 25 Mart 2007; 23:59:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_master

Bende bi ara çayını içmeye gittim

banada bir çay koysana
  • Tg nin çıkış saatlerini nereden öğrenebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KhadzeL

Tg nin çıkış saatlerini nereden öğrenebilirim?

Belirli saatlerde çıkmıyor kardeş yukarda haritası var son çıkışınında 3 saat sonrasında beklemeye başlayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: __LP__

quote:

Belirli saatlerde çıkmıyor kardeş yukarda haritası var son çıkışınında 3 saat sonrasında beklemeye başlayabilirsin

hmm peki tam saatlerde mi yoksa küsüratlarda mı çıkıyor
    yok uniq konusunda pek tecrübeli degilim rüyamda tg ve lordu kesiyordum geçen gün bizim oyun kapalı da ondan soruyorum
    mesela 19 , 22 ,01 gibi mi çıkar yoksa atıyorum 19.08 , 22,08 gibi saatlerde mi *

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: __LP__

quote:

hmm peki tam saatlerde mi yoksa küsüratlarda mı çıkıyor
    yok uniq konusunda pek tecrübeli degilim rüyamda tg ve lordu kesiyordum geçen gün bizim oyun kapalı da ondan soruyorum
    mesela 19 , 22 ,01 gibi mi çıkar yoksa atıyorum 19.08 , 22,08 gibi saatlerde mi *

Rastgele çıkar,küsurat falan farketmez

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.