Şimdi Ara

Tiger Gril nihayet tanıştık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet tanıştık ama heyecandan dolayı ss almayı unuttum

Ama inanılmaz bir görüntüydü arkadaşlar bütün yüksek lvl ler oradaydı ben hep tek başına lvl 20 bir kaplan ve var ki bi bulim hemen keserim derdim

Ama öle olmadı gördüğüm anda öldüm bu arada benim lvl 22

ama şunu belirtim tek başına gelmemiş tabiri caiz ise bütün mahalleyi toplayıp gelmiş

8 tane falan white tiger giant
    8 tane falan black tiger giant
    10 tane falan white tiger
    1 tane tiger gril
    bu arada araya giren bi sürü bandit

bu arada kesilen giantların yerine tiger gril kesilene kadar sürekli giantlar yenileniyor

yerdeki serveti görmek mükün değil z ye bastığımızda heryerde ıtem para bir sürü şey sanki alibaba mağrası....

ama akıllandım bir daha aynı ortamı yakalarsam asla dalmam sadece yerdekileri toplarım bana fazlasıyla yeter sizlere tavsiyem benim gibi heycanlanmak yerine sadece yerdekileri toplayın inanın servet yaparsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan07 -- 9 Ocak 2006 11:32:17 >

• Benim lvlim 33 olmak üzere ben daldım ona 3 kere öldüm sen biraz eksik saymışsın sayıları ben sana doğrularını veriyim

50-100 arası white ve black tiger
    30-50 arası white ve black tiger champion
    20-30 arası white ve black tiger giant

Bunun dışında attığı büyü canını 3 saniyede dibe indirebiliyo tabi o büyüyü attığında pot içersen
    Bu verdiğim sayılar kesin değil ama ben bu kadarını kestiğimden eminim 29 lvlken gittim oraya tigerlar 40 exp. veriyodu ben orda %5 aldım düşünün artık ne kadar kesmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeuSMaNuS

Benim lvlim 33 olmak üzere ben daldım ona 3 kere öldüm sen biraz eksik saymışsın sayıları ben sana doğrularını veriyim

50-100 arası white ve black tiger
    30-50 arası white ve black tiger champion
    20-30 arası white ve black tiger giant

Bunun dışında attığı büyü canını 3 saniyede dibe indirebiliyo tabi o büyüyü attığında pot içersen
    Bu verdiğim sayılar kesin değil ama ben bu kadarını kestiğimden eminim 29 lvlken gittim oraya tigerlar 40 exp. veriyodu ben orda %5 aldım düşünün artık ne kadar kesmişim

Demek ki ben sonlarına denk gelmişim

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan07

Demek ki ben sonlarına denk gelmişim

Alıntıları Göster
    byler bnde tiger girl ü cok aradım ama bulamadım peki nerelerde buldunuz bu mereti nerelerde spawn oluo bunları acıklarsanız sewinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: faith_turk

byler bnde tiger girl ü cok aradım ama bulamadım peki nerelerde buldunuz bu mereti nerelerde spawn oluo bunları acıklarsanız sewinirim

Alıntıları Göster
    tiger mountainin herhangi bir yerine düşüyo bütün heryeri gezeceksin bulması kolay kesmesi zor çok çabuk ölebilirsin öüzerinde bolca heal ve mana pot olması lazım üstün potlarla universal pill le dolu olsun kesmeye kalkarsan üstüm dolu düşen itemleri nasıl alıcam dersen sen onu kesene kadar bitecek ya da bitmesine çok az kalacak

• quote:

Orijinalden alıntı: DeuSMaNuS

tiger mountainin herhangi bir yerine düşüyo bütün heryeri gezeceksin bulması kolay kesmesi zor çok çabuk ölebilirsin öüzerinde bolca heal ve mana pot olması lazım üstün potlarla universal pill le dolu olsun kesmeye kalkarsan üstüm dolu düşen itemleri nasıl alıcam dersen sen onu kesene kadar bitecek ya da bitmesine çok az kalacak

Alıntıları Göster
    NOTİCE
    İŞTE SİZE Bİ KIYAKKK
    TİGER girl Veya tiger Wowan mapsları

Bu haritada 14 degişik Yerde cıkıyorr
    Ve ayrıca sorularınzı VArsa BAna BİLDİRİNNNN
    ELİMİZDEN GELEN YARDIMI YAPARIZZZz

• quote:

Orijinalden alıntı: karabasan07

NOTİCE
    İŞTE SİZE Bİ KIYAKKK
    TİGER girl Veya tiger Wowan mapsları

Bu haritada 14 degişik Yerde cıkıyorr
    Ve ayrıca sorularınzı VArsa BAna BİLDİRİNNNN
    ELİMİZDEN GELEN YARDIMI YAPARIZZZz

Alıntıları Göster
    en tıgergırli iki kez kestım 3 kez de lag yuzunden oldum sınır oluyorum etrafa yuzlerce kaplan cıkarıyo hepsı 1 vuruyo bisey yapamıyorlar ama 100 tane sı 1 vurunca cok oluyo ve armorlar anında nanayı yıyo bı sefer tek basıma 10da 9 enerjısını goturdum ustumdekı butun armorlar patladı ve tıgerlar 20 fln vurmaya basladı en son gordugum o oldu dırek oldum teke tek kapısma resmım var bakabılırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: aDroit3838

en tıgergırli iki kez kestım 3 kez de lag yuzunden oldum sınır oluyorum etrafa yuzlerce kaplan cıkarıyo hepsı 1 vuruyo bisey yapamıyorlar ama 100 tane sı 1 vurunca cok oluyo ve armorlar anında nanayı yıyo bı sefer tek basıma 10da 9 enerjısını goturdum ustumdekı butun armorlar patladı ve tıgerlar 20 fln vurmaya basladı en son gordugum o oldu dırek oldum teke tek kapısma resmım var bakabılırsınız

Alıntıları Göster
    evet güzel kesebildinmi bareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

resmin için de teşekürler nasıl bişeymiş gördükkkkkkkkkkkkkkkkkk

• quote:

evet güzel kesebildinmi bareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

resmin için de teşekürler nasıl bişeymiş gördükkkkkkkkkkkkkkkkkk

Alıntıları Göster
    hocam maşallah ne biçim skill point biriktirmişsin
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aDroit3838

Arkadaşım yanlış anlama ama lvl 27de Tiger Girl mi yatırdın O kadar 35 üstü adam gidiyor 27 ile senmi yatırıyorsun.. Bizim Guild 4-5 kere aldı aşağı onu.. O kadar kolaysa bende kesim onu ama değil..

Yatırdığına ait bi SS varmı acaba.. Çünkü 27de zor ki ne zor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

quote:

Orjinalden alıntı: aDroit3838

Arkadaşım yanlış anlama ama lvl 27de Tiger Girl mi yatırdın O kadar 35 üstü adam gidiyor 27 ile senmi yatırıyorsun.. Bizim Guild 4-5 kere aldı aşağı onu.. O kadar kolaysa bende kesim onu ama değil..

Yatırdığına ait bi SS varmı acaba.. Çünkü 27de zor ki ne zor..

Alıntıları Göster
    walla ben daha tanısamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Faewox`

walla ben daha tanısamadım

Alıntıları Göster
    :) benim 3 girşimim oldu 2si başarısızdı sonuncusunda kesebilmiştim arada ezik hunterlarda harcanmış artık kusura bakmasınlar :P resim ekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingSagopa

:) benim 3 girşimim oldu 2si başarısızdı sonuncusunda kesebilmiştim arada ezik hunterlarda harcanmış artık kusura bakmasınlar :P resim ekte

Alıntıları Göster
    sagoba nbr ben aege _Turkey_ tanıdınmı bi ara pvp yapmıştıkk Nasılsın iyimisinn Kardeşşş

• quote:

sagoba nbr ben aege _Turkey_ tanıdınmı bi ara pvp yapmıştıkk Nasılsın iyimisinn Kardeşşş

Alıntıları Göster
    guzel demısın arkadasım ama benım kımseye yalan borcum yok o an item toplama heyecanından kacırmıstım ss almayı ama sonrakı lvlde almayı basardım onda bıle kacırıyordum tam son anda aklıma geldı ve chat kısmını yukarı cekıp aldım ss sıze tıger gırle olan dıger ilişkilerımınde fotolarını koyacagım meraklanmayın

• quote:

guzel demısın arkadasım ama benım kımseye yalan borcum yok o an item toplama heyecanından kacırmıstım ss almayı ama sonrakı lvlde almayı basardım onda bıle kacırıyordum tam son anda aklıma geldı ve chat kısmını yukarı cekıp aldım ss sıze tıger gırle olan dıger ilişkilerımınde fotolarını koyacagım meraklanmayın

Alıntıları Göster
    bu sana yettimi Yquai_Sasa?

• quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: By PCCoPAt

Bi dakka sana ne oluyor.. anlamadım. Ben ona yalancı falan demedim.. Bi yerinizden bişeyler sallamayın.. lvl 27de Tiger Girl Kesmek çok zor bunun her zaman arkasındayım.. lvl 27 bi arkadaş gitsin kessin ben charımı vericem..

Kimseye yalancı falan demedim.. Çook zor dedim orda.. Başka yerlerinizle okumayın pls..

• quote:

quote:

Bi dakka sana ne oluyor.. anlamadım. Ben ona yalancı falan demedim.. Bi yerinizden bişeyler sallamayın.. lvl 27de Tiger Girl Kesmek çok zor bunun her zaman arkasındayım.. lvl 27 bi arkadaş gitsin kessin ben charımı vericem..

Kimseye yalancı falan demedim.. Çook zor dedim orda.. Başka yerlerinizle okumayın pls..

Alıntıları Göster
    ya yquai_sasa sen beni yanlış anladın ben sana ona yalancı dedin demiourm sen dedin ya nasıl kesicen lvl 27 de o da kesişini gösterdi bende sana dedimki bu sana yetti mi Yquai_Sasa dedim yani smile koymayı unuttum bu yüzdn sen beni yanış anladın eğer aksitakdirde ise senden özür diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

ya yquai_sasa sen beni yanlış anladın ben sana ona yalancı dedin demiourm sen dedin ya nasıl kesicen lvl 27 de o da kesişini gösterdi bende sana dedimki bu sana yetti mi Yquai_Sasa dedim yani smile koymayı unuttum bu yüzdn sen beni yanış anladın eğer aksitakdirde ise senden özür diliyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Yok Kardeş önemli değil.. Orda bi yanlış anlama oldu.. Bende yazdım kafama geleni. Ben Seni Kırdıysam kusura bakma..

• quote:

quote:

Yok Kardeş önemli değil.. Orda bi yanlış anlama oldu.. Bende yazdım kafama geleni. Ben Seni Kırdıysam kusura bakma..

Alıntıları Göster
    Yquai_Sasa kardesım bızım guılden lvl 24 bırısı bıle kestı tıgergırl ü cunku tıgergırl lvl20 boss yanı lvl 20 iken bıle kesme imkanın var farkettıysen zaten lvl 27 ıken yanına cıkardıgı yaratıklar gıantlar bana 1 2 crt 6 fln vuruyo bu ıse hıc bısey lag olmadıgı surece sende kesersın ayrıca ben sana bısey kanıtlamak ıcın kendımı paralayamam yanı kestım ınanıp ınanmamak ssenın işin senın charın benım bi işimede yaramaz ayrıca verırım dedınya ondan dıyorum :)
    ayrıca bızım guıld cok profesyoneldır bunu 2 ss ten anlayabılırsın 8 kısı bazen 10 kısı toplanıyoruz.
    neyse inananlara ve inanmayanlara saygılar kasmaya devam lvl artırmak ıcın

• quote:

Yquai_Sasa kardesım bızım guılden lvl 24 bırısı bıle kestı tıgergırl ü cunku tıgergırl lvl20 boss yanı lvl 20 iken bıle kesme imkanın var farkettıysen zaten lvl 27 ıken yanına cıkardıgı yaratıklar gıantlar bana 1 2 crt 6 fln vuruyo bu ıse hıc bısey lag olmadıgı surece sende kesersın ayrıca ben sana bısey kanıtlamak ıcın kendımı paralayamam yanı kestım ınanıp ınanmamak ssenın işin senın charın benım bi işimede yaramaz ayrıca verırım dedınya ondan dıyorum :)
    ayrıca bızım guıld cok profesyoneldır bunu 2 ss ten anlayabılırsın 8 kısı bazen 10 kısı toplanıyoruz.
    neyse inananlara ve inanmayanlara saygılar kasmaya devam lvl artırmak ıcın

Alıntıları Göster
    benım merak ettıgım ss lerınızdekı skıllpoıntler.... hatamı var yoksa bırınızde 1000 kusur bırınıdze 400 kusur nedır bu olay...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.