Önemli değil dostum donanımhaber her zaman bunun için vardır.Her zaman bekleriz
Yanlız konunun açılış tarihine bakar mısınız ? 9 Ocak 2006 Resmen 3 buçuk yıllık konu.. :)
quote:
Orjinalden alıntı: ezzakir
Yanlız konunun açılış tarihine bakar mısınız ? 9 Ocak 2006 Resmen 3 buçuk yıllık konu.. :)
hiÇ srma abowww:D
Şu an oyunun o günlere dönmesenin o kadar istiyorumki , bende tam ocakta mı ne başlamıştım 2006 ocağında. Dışarıda kar yağıyodu arkadaşlar çağırıyordu ben de işim var diyodum , bilgisayarın ramini takıyorum filan diyordum sro başına geçiyordum artık gözlerim sulanıyordu . okuldan geldiğim an hemen sro . varsa yoksa sro . sonra arkadaşlarımıda alıştırdım (ki çoğu şu an ben bırakmama rağmen deli gibi oynuyor ) onlarda bana katıldılar nasıl kasardık banditlerde o zamanlar party kurmayıda öğrenmiştim arkadaşları oyuna alıştırınca . mahalledeki çocuk okuldaki çocuklar nasıl oynardık . ah ah ... geçti artık geçti bizden geçti gençlere bıraktık oyunu
O zamanlar Silkroad Online bölümünün bölümleride yokmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 6 Temmuz 2009; 11:12:40 >
quote:
pis hort yapmışız desene Valla o degilde darkkiller in oyunun eski halini şuan ecsro da oynuyorum ben ama serverlar 2 haftadır kapalı
quote:
Orjinalden alıntı: KhadzeL
quote:
pis hort yapmışız desene Valla o degilde darkkiller in oyunun eski halini şuan ecsro da oynuyorum ben ama serverlar 2 haftadır kapalı
Aaa harbi hiç farkında değilim kaç yılının konusu bu BÖlümü bile yok konunun
Kim Nerden Bulduki Bu Konuyu
quote:
Orjinalden alıntı: KhadzeL
Tg nin çıkış saatlerini nereden öğrenebilirim?
Ahanda Buldum
Nerden Buldun Böyle Bu Konuyu
buda benim Tiger Girl ile olan maceram
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme