Şimdi Ara

Tiger Gril nihayet tanıştık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: KhadzeL

Tamam teşşekürler dostum

Önemli değil dostum donanımhaber her zaman bunun için vardır.Her zaman bekleriz
  • Yanlız konunun açılış tarihine bakar mısınız ? 9 Ocak 2006 Resmen 3 buçuk yıllık konu.. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ezzakir

Yanlız konunun açılış tarihine bakar mısınız ? 9 Ocak 2006 Resmen 3 buçuk yıllık konu.. :)

hiÇ srma abowww:D
  • Şu an oyunun o günlere dönmesenin o kadar istiyorumki , bende tam ocakta mı ne başlamıştım 2006 ocağında. Dışarıda kar yağıyodu arkadaşlar çağırıyordu ben de işim var diyodum , bilgisayarın ramini takıyorum filan diyordum sro başına geçiyordum artık gözlerim sulanıyordu . okuldan geldiğim an hemen sro . varsa yoksa sro . sonra arkadaşlarımıda alıştırdım (ki çoğu şu an ben bırakmama rağmen deli gibi oynuyor ) onlarda bana katıldılar nasıl kasardık banditlerde o zamanlar party kurmayıda öğrenmiştim arkadaşları oyuna alıştırınca . mahalledeki çocuk okuldaki çocuklar nasıl oynardık . ah ah ... geçti artık geçti bizden geçti gençlere bıraktık oyunu
  • O zamanlar Silkroad Online bölümünün bölümleride yokmuş  Tiger Gril nihayet tanıştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 6 Temmuz 2009; 11:12:40 >
  • quote:

Yanlız konunun açılış tarihine bakar mısınız ? 9 Ocak 2006 Resmen 3 buçuk yıllık konu.. :)

pis hort yapmışız desene
    Valla o degilde darkkiller in oyunun eski halini şuan ecsro da oynuyorum ben ama serverlar 2 haftadır kapalı
  • quote:

quote:

pis hort yapmışız desene
    Valla o degilde darkkiller in oyunun eski halini şuan ecsro da oynuyorum ben ama serverlar 2 haftadır kapalı

Aaa harbi hiç farkında değilim kaç yılının konusu bu
    BÖlümü bile yok konunun

• Kim Nerden Bulduki Bu Konuyu
  • quote:

Tg nin çıkış saatlerini nereden öğrenebilirim?

Ahanda Buldum

Nerden Buldun Böyle Bu Konuyu

• buda benim Tiger Girl ile olan maceram

Tiger Gril nihayet tanıştık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.