Şimdi Ara

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... (1995. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.887
Cevap
422
Favori
3.796.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19911992199319941995
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce de paylaşmıştım yazlık lastiklere geçerken tekrar hatırlatayım. Elimde sadece 5 bin km yapmış tertemiz 255/45R19 Continsportcontact 5 lastikler var. İhtiyacı olan varsa değerlendirsin.Sarı site ilan no: 1220146642

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhaba, belki daha önce cevap verilmiş olabilir ama 2012 1.4 tsi 122 bg manuel benzinli 105 bin km de olan aracımda 3-4 gün kullanmadığım zamanlarda marşa bastığımda araç direk yüksek devirlere çıkıyor belli bir süre 2-3 dk yüksek rölantide zincir sesleri eşliğinde çalışıp sonrasında dengeleniyor, zincir hiç değişmedi bu sorunu deneyimlemiş başka birileri varsa yazabilirse çok sevinirim. iyi forumlar...

• @FLOyD kullanıcısına yanıt
    Bu bir sorun değil araç soğukken yüksek devirde bol çiğ yakıt gönderilir ki katalitik konvetörde yanıp ısıtsın diye. 1 dakika içinde devir düşer ve rölanti sessizleşir. Soğuk çalıştırmada zincir sesi de tsi'da normaldir. Sıcak motor rölantide ses yapıyorsa endişenebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • catacombofdevil kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim bilgi için.

• 2023 model tiguanım için otomolden aradılar bu ay ücretsiz check up hizmetimiz var diye. 1.5 ay sonra garantisi bitiyor. Bu tarz işler göstermelik mi yoksa gerçekten işe yarar mı?

• Merhaba, oraya çağırmışken mutlaka değiştirimesi gereken birşey bulurlar. Şikayet ettiğiniz bir durum yoksa yıllık veya 15 binde bir bakımlarınızı yaptırın devam edin.

• deniz_86 kullanıcısına yanıt
    Ben de ondan endişeliyim. Şu an hiç bir şikayetim yok. Diğer taraftan da 2.yıl dolmadan (garanti bitmeden) bakıma götürmekle, 2.yıl dolduktan sonra bakıma götürmek arasında fiyat farkı oluyormuş. Eğer garantilik sorun yoksa 2.yıl bitince bakım teklifi alıp götürürüm diye düşündüm.

• 
Sayfa: önceki 19911992199319941995
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.