Şimdi Ara

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... (1991. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.811
Cevap
422
Favori
3.784.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19871988198919901991
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bastigim vakit 180 200 km/h hizda 113 leri goruyor ama sabit 130 da 102-103 arasi oluyor hep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırtınam81 F kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi , normal.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba 2023 modele kadar olan 1.5 tsı tiguan araçlarda karbüratör arızası yaşayan oldu mu bu araçlarda kronik diyenler var bu sorunu yaşayan varsa bilgilendirirse sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.
    2017 Tiguan Comfortline aracım var çok memnunum. Birkaç ay önce Göstergede “uzun süreli” yakıt durumu 6.5 te sabit kaldı. Dokunmatik ekranda araç durumu(car) normal çalışıyordu. Sonra göstergede çalışmaya başladı ancak gösterge ve dokunmatik ekrandaki rakamlar farklı görünüyor birbirini tutmuyor(daha önce tutarlıydı).
    Servise sorduğumda dokunmatik ekrandan verileri sıfırladılar ve ara sıra böyle yapmamı söylediler. Fakat tutarsızlık sürdüğü gibi tüketim rakamları da şimdi daha fazla gösteriyor. Örneğin daha önce şehir içinde 7.5-8 görürken şimdi 9-10 görüyorum ekranda.
    Bu konuda bilgisi görgüsü olan arkadaşlar yorum yapabilir mi?

• Herkese merhaba, 2012 1.4 TSI 122 Hp Sport&Style araç satın aldım ve kulübe katılmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Soykut

Herkese merhaba, 2012 1.4 TSI 122 Hp Sport&Style araç satın aldım ve kulübe katılmak istiyorum.

Hayırlı olsun hocam, kazasız belasız kullanın inşallah. Foruma hosgeldiniz, benim ilk Tiguanım da 2012 white night idi.

• Nihat3434 N kullanıcısına yanıt
    Abicim karbüratörlü mü kaldı sene 2024 😀 direkt enjeksiyonlu motor tiguan daki

• Arkadaşlar merhaba
    2017 tiiguan aracımın lastiklerini değiştirmek istiyorum 7 yıldır aynı lastikleri kullanıyorum. Pek fazla km yapmıyorum 40.000 de aracım. Lastik değişiminin fazla km yapılmasa da 4-5 yıl kullanımdan sonra yapılması uygun diyorlar. Bazıları da ön ve arkalarıdeğiştir 60.000 km götürür diyor.
    Benim sormak istediğim şu:
    Şu anki fiyatlara göre 2024 lastik takmak veya, fiyat artışını göze alıp 2025 üretimi lastik almak. Hangisi daha mantıklı?

2025 lastikler ne zaman çıkar?

Marka olarak da continental, good year, pirelli, hankook düşünüyorum. Michelin, Bridgestone biraz daha pahalı gibi.

Fikri olan arkadaşlar paylaşabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: eakyol54

Arkadaşlar merhaba
    2017 tiiguan aracımın lastiklerini değiştirmek istiyorum 7 yıldır aynı lastikleri kullanıyorum. Pek fazla km yapmıyorum 40.000 de aracım. Lastik değişiminin fazla km yapılmasa da 4-5 yıl kullanımdan sonra yapılması uygun diyorlar. Bazıları da ön ve arkalarıdeğiştir 60.000 km götürür diyor.
    Benim sormak istediğim şu:
    Şu anki fiyatlara göre 2024 lastik takmak veya, fiyat artışını göze alıp 2025 üretimi lastik almak. Hangisi daha mantıklı?

2025 lastikler ne zaman çıkar?

Marka olarak da continental, good year, pirelli, hankook düşünüyorum. Michelin, Bridgestone biraz daha pahalı gibi.

Fikri olan arkadaşlar paylaşabilir mi?
    Merhaba, 4 lastiği aynı anda değiştirmeniz daha doğru olur. Continental veya Michelin iyidir. Alırken üretim haftası yeni ise sorun olmaz. 2025 ithal lastikler şubat gibi gelir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_86 -- 28 Kasım 2024; 21:21:47 >

• Teşekkür ederim ilginiz için demekki 2024 alacaksam üretim haftasını göz önüne almalıyım.

• Arkadaşlar 2022 Tiguan guvenlik paketi araçta yaya aniden çıktığında ekranda kırmızı uyarı veriyor fren yapmasi da gerekmez mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 19871988198919901991
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.