Bastigim vakit 180 200 km/h hizda 113 leri goruyor ama sabit 130 da 102-103 arasi oluyor hep. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bastigim vakit 180 200 km/h hizda 113 leri goruyor ama sabit 130 da 102-103 arasi oluyor hep. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkese merhaba, 2012 1.4 TSI 122 Hp Sport&Style araç satın aldım ve kulübe katılmak istiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_86 -- 28 Kasım 2024; 21:21:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Teşekkür ederim ilginiz için demekki 2024 alacaksam üretim haftasını göz önüne almalıyım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizin araçta da front assist vs mi var ? Uyarı verme süresi multimedya dan ayarlanıyor. Misal erkene ayarlıysa sizin fren yapmanız için müsaade ediyor ya az ya hiç yapmazsanız kendisi fren yapıyor. Hiç yayalı durum yaşamadım. Sadece bir kez önümde ki trafik birden yavaşlayınca yaşamıştım o kadar. Kimse böyle durumlar yaşamasında. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |