Şimdi Ara

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... (1990. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.811
Cevap
422
Favori
3.784.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19871988198919901991
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam herkese. 2020 comfortline paket aracımın resimde mavi ile çizgi içinde kalan kısımdaki kauçuk altlığı kızım tarafından çıkarılmış arabayı temizleyenler tarafından atılmış. Burası kauçuksuz içinde delikle böylece kaldı. Bu parçadan arıyorum

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selam, 2017 tiguan aracımda 4 hoparlörden de aynı anda ses gelmemeye başladı.. sadece ön kapı açma yerinin oradaki tiz hoparlorlerden ses geliyor.. bas ses yok arabada..
    2 tane elektronikciye gösterdim. 4 hoparlorde değişecek dendi..Hepsinin aynı anda arızalanması ilginç..Konu hakkında bilgisi olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sak0575 kullanıcısına yanıt
    Multimedyadan bass ayarlarını kontrol ettiyseniz ve orda sorun yok ise başka aklıma bişi gelmiyor açıkçası

• Merhaba arkadaşlar 2020 model 1.5 TSİ Tiguan almayı düşünüyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.

1. Soru: Makyajsız Comfortline mı tercih edilmeli yoksa Makyajlı Life paket mi alınmalı?

2. Soru: Şu an temiz olanların piyasası 1.3 M ile 1.4 M arası değişiyor. Bu paralara başka bir öneriniz olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betew -- 22 Ağustos 2024; 9:53:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayalet Göstergeli,Cam Tavanlı

SATILIK TİGUAN HİGHLİNE FIRSATI

Kazasız,Bakımlı 45000KM.Lüks Donanım, Fiyat:1575 TL 05558304822

• Hayalet Göstergeli,Cam Tavanlı SATILIK TİGUAN HİGHLİNE FIRSATI Kazasız,Bakımlı 45000KM.Lüks Donanım, Fiyat:1575 TL 05558304822

• 2021 model life paket ile araniza katildim. Dikkat etmem gereken onerilerinize acigim. Iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam81

2021 model life paket ile araniza katildim. Dikkat etmem gereken onerilerinize acigim. Iyi forumlar
    Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Bakımlarını düzenli, mümkünse yetkili serviste yaptırın. Onun dışında keyfini çıkarın

• deniz_86 kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim benden once servise gitmis hep. 18500 km de aldim araci.

• Orta konsol vites arkası sürgülü gözü tam açınca ufak bi yay sesi sizlerde çıkıyor mu? Hafif sessiz ortam da deneyebilir misiniz? 2016-2023 model kasalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 26 Eylül 2024; 23:57:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam81

Tesekkur ederim benden once servise gitmis hep. 18500 km de aldim araci.

Km çok düşükmüş yılına göre

• Merhabalar,
    1 hafta önce 2017 1.4 Tsı 64binde highline Tiguan alarak aranıza katıldım.
    Birkaç sormak isteğim var, yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Öncelikle daha önce 2016 golf 7 dsg den geçtim, araba çok şahane çok memnunum.
    Şöyle ki;
    1- Araç kırmızı ışıkta iken star stop devreye giriyor, motor kapanıyor. Daha sonra gaza bastığım zaman bir titreme oluyor ve gazdan ayağımı çekip tekrar basarak ilerleyebiliyorum, start stop kapalı iken bir sorun yok. bu durum normal mi ?
    Golf 7’de dsg idi fakat bu kadar sarsıntı olmuyor, hatta araç ilk gaz ile devam ediyordu, bilemedim.
    2- car play için nasıl bir yol izlemem gerekiyor, app girdiğimde servise yönlendiriyor.

Yardımcı olabilirseniz memnun olurum, şimdiden çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: esesli92

Merhabalar,

Şöyle ki;
    1- Araç kırmızı ışıkta iken star stop devreye giriyor, motor kapanıyor. Daha sonra gaza bastığım zaman bir titreme oluyor ve gazdan ayağımı çekip tekrar basarak ilerleyebiliyorum, start stop kapalı iken bir sorun yok. bu durum normal mi ?
    Golf 7’de dsg idi fakat bu kadar sarsıntı olmuyor, hatta araç ilk gaz ile devam ediyordu, bilemedim.
    2- car play için nasıl bir yol izlemem gerekiyor, app girdiğimde servise yönlendiriyor.

Merhaba aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah. Bildiğim kadarıyla cevap vereyim.
    1-Start stop kapalı iken isiklarda sorunsuz durup kalkıyorsanız AKÜ zayıf olduğu için start stop sarsıntılı çalışıyor olabilir.
    2- Car play’ı gizli özellik açan güvenilir birisine açtırabilirsiniz. Kablolu olarak bağlanıyor bilginiz olsun. Belli bir seride USB portunun da değişmesi gerekebiliyor, işten anlayanlar sizi yönlendirecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: esesli92

Merhabalar,

Şöyle ki;

***TIGUAN KULÜBÜ*** 500+ kullanıcı üye... Çakmaklik yanindaki USB portunda bu şekilde minik delik varsa port değişmeden yazilimla oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz_86

Merhaba aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah. Bildiğim kadarıyla cevap vereyim.
    1-Start stop kapalı iken isiklarda sorunsuz durup kalkıyorsanız AKÜ zayıf olduğu için start stop sarsıntılı çalışıyor olabilir.
    2- Car play’ı gizli özellik açan güvenilir birisine açtırabilirsiniz. Kablolu olarak bağlanıyor bilginiz olsun. Belli bir seride USB portunun da değişmesi gerekebiliyor, işten anlayanlar sizi yönlendirecektir.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler,
    Umarım öyledir, bunun dışında bir durum çok güzel araç.
    Carplay için sabah kontrol edeceğim.

• Selamlar, bugün yolda giderken “şanzıman acil işletimde, sürmeye devam edilebilir” uyarısı aldım. Aracı durdurup tekrar çalıştırdığımda hata gitti. 2019 model 50 binde araç. İlk kez bu uyarıyı veriyor. Yarın sabah yetkili servise götüreceğim fakat daha önce başına gelen oldu mu diye sormak istedim.

• 2022 Tiguan araçta koltuk ısıtma alev gibi ısıtıyor ancak direksiyon ısıtma son kademede bile ancak ılık yapıyor bu normal mi öyleyse nedeni ne bilen yazabilirmi

• 1.5 tsi motor kullanan arkadaslar otobanda 130 km sabit hizda hava sicakligi 20 derece civarlarinda arabalarinin yağ sicakligi kac oluyor acaba ? Benim genelde 102 gosteriyor. Normal mi bu durum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırtınam81 -- 2 Kasım 2024; 22:52:25 >
  • Fırtınam81 F kullanıcısına yanıt
    Uzun yolda bakmadim da şehir içi kullanımda 89 görmüştüm kurcalarken ekranı araç da yeni aldım daha ogreniyoruz

• Fırtınam81 F kullanıcısına yanıt
    120 dereceye kadar normal hocam.

1.5Tsi mevcut bende de. Otobanda yağ sıcaklığı net olarak kaç gördüğümü hatırlamıyorum. Max 103-104 derece görmüşümdür. Onda da hava sıcaklığı 32 civarıydı.

Otoban olmayan uzun yollarda 97-98 derece gibi oluyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 4 Kasım 2024; 0:52:34 >
  • 
Sayfa: önceki 19871988198919901991
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.